Şimdi Ara

EA ve Ubisoft Serverlarına bağlanma sorunu yaşayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı? EA ve Ubisoft online servislerini kullanamıyorum. Future Soldier'da Ubisoft Game launcher online modda açılmıyor. EA'nin sitesinden origin'i download edemiyorum ve redeem kod bölümü çalışmıyor. Sürekli sayfa bulunamadı hatası alıyorum. Sistemi defalarca formatladım, formattan sonra hiç bir program yüklemeden sadece Origin veya Ubisoft launcher'ı yüklediğimde sorun olmuyor ama hangi antivirüs programını yüklesem bir daha giriş yapamıyorum (Eset, Norton). Programları ve bunların güvenlik duvarlarını devredışı bıraksam da fayda etmiyor.

Aşağıdaki adreslere erişemiyorum

www.­origin.­com/­activate
    http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe

Modemde bir sorun yok. Evde Linux yüklü netbook'um var. Onunla bu adreslere rahatlıkla erişebiliyorum.

Bu sorun yüzünden valla Pc'yi parçalayacağım sonunda. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olacak arkadaşa Steam'den 10 dolarlık Nexuiz oyununu hediye edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Merak ediyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı? EA ve Ubisoft online servislerini kullanamıyorum. Future Soldier'da Ubisoft Game launcher online modda açılmıyor. EA'nin sitesinden origin'i download edemiyorum ve redeem kod bölümü çalışmıyor. Sürekli sayfa bulunamadı hatası alıyorum. Sistemi defalarca formatladım, formattan sonra hiç bir program yüklemeden sadece Origin veya Ubisoft launcher'ı yüklediğimde sorun olmuyor ama hangi antivirüs programını yüklesem bir daha giriş yapamıyorum (Eset, Norton). Programları ve bunların güvenlik duvarlarını devredışı bıraksam da fayda etmiyor.

Aşağıdaki adreslere erişemiyorum

www.­origin.­com/­activate
    http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe

Modemde bir sorun yok. Evde Linux yüklü netbook'um var. Onunla bu adreslere rahatlıkla erişebiliyorum.

Bu sorun yüzünden valla Pc'yi parçalayacağım sonunda. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olacak arkadaşa Steam'den 10 dolarlık Nexuiz oyununu hediye edeceğim.

hocam bende uplayden login olurken çok fazla sorun yaşıyorum ve future soldier multiplayerde oyun arattırırken search kısmında takılıp kalıyo oyuna giremiyorum bıktım artık bu oyunun sorunlarını çözmekten

• yıl 2014 olmuş hala girilmiyor
  • hocam ben de hiçbirine erişemiyorum.Ubisoftun sitesine bile giremiyorum.Bilgisayarımı daha yeni formatladım.Ne yapacağım yardım edin
  • Origin de genelde pek sorun olmuyor , ama ubisoft için aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.

Ubisoft içine genel bir problem bu.Kafana takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: keşkecastin

hocam ben de hiçbirine erişemiyorum.Ubisoftun sitesine bile giremiyorum.Bilgisayarımı daha yeni formatladım.Ne yapacağım yardım edin

hocam uzun zamandır uplayi kullanmıyorum hiç bi fikrim yok
  • İP ATLATMA PROGRAMI YÜKLEDİM
    BAŞKA PROXY İLE BAĞLANIYOM.

UBİSOFT UN DANDİK PROG OLAN UPLAY İ AÇTIM.

ANCAK BU SEFER DE KEY GİREMİYORUM SAÇMALIĞA BAK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 EA server bağlanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.