Şimdi Ara

EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme S
    EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme Sx (formerly twitter)
    Yiğit (@yigitech) on X
    https://x.com/yigitech/status/2078573321034297571

EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme S
    EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme Sfc26-ping.jarviswdesign.com
    FC 26 Yüksek Ping Sorunu — ISS İmza Kampanyası
    https://fc26-ping.jarviswdesign.com

Buradan imza atabilirsiniz.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • İmzalara baktım da sadece Superonline değil bütün ISS ler pert olmuş.

Güncelleme de yapayım kablonet düzelmiş diyorlar sosyal medyada 4-10 ms alıyor kullananlar. SOL tarafında güncelleme yok.

Sabitten çıkardım. Sol tarafı güncelleme yapıyordu

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    kablonet kullanıyorum. düzenli her gün oynamaya çalışıyorum dün gece son maçta fark ettim ilk defa 8-11 arasıydı. bu gece tekrar kontrol edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 28 Temmuz 2026; 9:16:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdi denedim eskiye dönüş olmuş yine 40-50ms arası.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım ping düşük yuksek çıkarsa maça girme bir daha arattır maçı bizden uzaksa ping yuksek çıkıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sezon oynuyorum tekrar denedim şimdi yine 40-60 arasıydı.

Rivals modundan baktım ultimate team den

Bir kaç kere çık gir bakalım düzelecek mi

Orda da denedim yine düşük ping sizde sorun olabilir

• EA Sports FC 26 Türkiye Sunucularına Erişimde Superonline (Turkcell) Kaynaklı Anormal Ping/Gecikme S

Superonline ping sorununu büyük ihtimalle çözecek ama biraz beklememiz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 29 Temmuz 2026; 11:49:45 >
    Amazon ara bağlantı antlaşmalarında normal gereksinimler harici herhangi bir koşul talep etmiyor yapılacak tek iş veri merkezinde cross-connect (kablo çekimi) işleminin tamamlanması, Amazon ne bir ücret talep ediyor ne de bir zorluk çıkartıyor. Bütün işlemlerin tamamlanması en fazla 5 gün sürüyor tabii Zoom Üni. mezunu hayattan kopuk sistem yöneticisinin BGP'yi ayarlaması aylar sürmezse...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB

hocam naçizane tavsiyem online seasons'da rakip ara dendiğinde ilk 5-6 saniye içinde hızlıca rakip bulursan düşük ping ile harika oynanıyor. Baktınız hemen rakip bulamadı iptal edin tekrar arayın. Süre uzayınca farklı serverdan falan sanırım artık rakip buluyor bir şeyler oluyor ping coşuyor. Ben bu şekilde şuan kablonette sorunsuz devam ediyorum.

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. crossplay kapalı şekilde oynuyorum, bu yüzden rakip bulmak genelde on saniyeden uzun sürüyor. hatta bazen gerçekten bir dakikadan fazla beklediğim de oluyor. tr sunucusunun açıldığını okumuştum ama herhalde kablonet henüz buna tam adapte olamamış. ilk kez iki gün önce 8-15 ms ile oynadığımı fark ettim, ancak bunu sadece birkaç kez gördüm. genel olarak ise eskisi gibi 40-60 ms arasında oluyor.

yakın konumu kapatmıştım bu gece onu açarak deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 30 Temmuz 2026; 19:1:59 >
  • Superonline hala konuyu çözmedi. 60+ ping.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakaleg -- 3 Ağustos 2026; 8:43:24 >

8080

• Sol kullanan arkadaşların son durumu nedir merak ettim. Düzeldi mi sorun?

Bir tek sol kalmıştı sorun yaşayan.

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • ylönen kullanıcısına yanıt

Sözde konuyu çözeceklerdi ama herhangi bir geri dönüş yok. Konuyu yetkili kişilere aktaran arkadaş hala baskı kuruyor.

• bana verdikleri cevap bu şekilde. FC27 çıkana kadar düzelmezse iptal edeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.