Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.242
Cevap
55
Favori
77.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen fifa 2015 de kalmissin galiba.

• hernos2 kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl senelerdir böyle? Fıfa 23 te X tuşuyla adama baskı yapıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 666putin666 6 kullanıcısına yanıt
    Siz online oynamıyorsunuz sanıyorum. Default ayarda taktiksel ya da yeni defans sistemi seçili olabilir. Ayarlara gidip defans şeklini eski savunma yaparsanız düzelir. Online oynuyorsanız zaten dediği gibi senelerdir X’le markaj yapılmıyor.

• fc 24 ultimate team hayatımda ilk defa oynuyorum ve burada sanırım parası olan iyi kadro parası olmayanda berbat kadro ile oynamaya mahkum berbat bir sistem. parasız kadro nasıl kuruluyor bilen var mı arkadaşlar

• Benim bildiğim, ofline da taktiksel yada geleneksel seçimi var, onda defans sistemini taktikselde isr X ile markaj yapıyor yani sürekli takip ediyor, O ile tackle yapıyor. Değiştirirsen geleneksele X ile tackle yapıyor. Online da ise defans sistemini değiştiremiyordun. O yüzden default oynuyorsun. X ile markaj, O ile tackle.

• PearLJaM kullanıcısına yanıt

Yeni kamerada öyle gözüküyor (taktiksel.kamera)

Ea maç yayini kamerasından iyi fakat ben daha iyi, sınıf atlamış bir grafiksel görüntü bekledim. Mesela aydınlatma ile alakalı extra çalışma yapıldı dendi bana hiç farklı bir izlenim vermedi. Malesef ea bu unreal.engine 5 motoruna geçmeden herhangi bir beklenti içine girmeyim

• Ben fut modunda yeni defans sisteminin değiştiğini göremedim. Gelişmiş savunma otomatik olarak aktif sanırım. Mesela eski defan sistemi gelmiş geri ;)

X ile direkt rakibe basan ve otomatik hamle yapan sistem. Bunlar online modda yok sanırım.

• Dostlar herkese merhaba

Standart sürüm satın aldım dün ps5 için çıkış tarihi 29 eylül gösteriyor ama cuma günü saat bilgisi bulamadım

Saat kaçta açılacağı konusunda bilgi sahibi olan varmı?

• 5 gündür oyunu oynuyorum offline kariyer modunda her yıl https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/1014656-ea-sports-fc-24-os-community-sliders.html bu siteyi düzenli takip eder slider ayarlarını yaparım en zor seviyeye göre yine yaparak başladım.

Oyun 0 0 iken gayet rahat oynuyorum ama ne zaman skor olarak 2 farkla öne geçsem inanılmaz bir momentum devreye giriyor ve ya berabere bitiyor maçlar yada kaybediyorum. Arkadaşlarında bahsettiği gibi bazen R2 tuşu çalışmıyor çalışmadığı zaman üçgen tuşuna basın o zaman değişiklik yapabiliyorsunuz.

Seremonilerin olmaması kötü olmuş umarım düzelir ! Kornerlerden ve frikiklerden çok fazla gol yiyorum bunu da düzeltmeleri lazım bu kadar gol yüzdesi olmamalı. Rekabetçi modu açmadım daha Seçkin zorlukta oynuyorum ve bu bile baya baya kazık olmuş rekabetçi modu açınca ne olacak düşünemiyorum !

Ve 5 yıldır kıl olduğum 2 durum vardı bunlar hala düzelmemiş 5 0 öndeyim rakip 80. dk da gol buluyor öne geçmiş gibi çılgınca seviniyor bunu ısrarla düzeltmiyorlar. Rakip golü boyunca direk santraya koşsa daha güzel olacak ama yok ısrarla yapılmıyor.

Diğer takıntım 4. hakem arkadaş tabela elinde maç boyunca dikiliyor bu kadar zor mu 4. Hakemi yedek kulübelerinin oralarda gezindirmek sadece oyuncu değişikliği sırasında tabelayı eline alması bunlar ufak detaylar ama can sıkıyor.

Off line kariyer modunu bi türlü menajerlik oyunları gibi yapamadılar böyle yapılsa eminim hem oynayanı artar hemde 1 2 sezon oynayıp sıkılanlar daha uzun süreler oynar ama yok ufak tefek değişiklikler yapıp piyasaya sürüyorlar !

Bide R2 tuşuyla sert pas sert ara pası orta yapma kaldırılmış galiba ! Başka tuşa alındıysa da ben bulamadım daha, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..!

Ayrıca kariyer modun da mevcut antrenman antrenörlerden birini kov dediğin zaman oyun donuyor. Oyunu kapayıp tekrar girmek zorunda kalıyorum.

Not: Bende R2 plase vuruş R1 Koşma bu şekilde oynuyorum.

HERKESE İYİ OYUNLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 26 Eylül 2023; 11:27:30 >

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

Perşembe gece cumaya bağlayan 12 de

• -Ps 5 versiyonunda ışıklandırma ile ilgili geliştirmeler bekliyordum. Kamera yakına geçince farkları hissediyorum sadece. Uzak kamera açısındayken Fifa 23'e çok benziyor.

-Oynanış çok yavaşlamış. Defans oyuncularını bir anda geçmek sanki kolaylaşmış. Defans yapmaya biraz alışmak gerekiyor sanırım.

-Uzaktan şert şutların etkisi artmış.

-Kayarak müdahaleler daha gerçekçi olmuş. Topa dalmaya yönelik hareket ediyor kaydığında. Saçma yerlere gitmiyor.

-Vücut parçalarının birbiriyle etkileşimi artmış. Oyuncunun ayağı diğerinin ayağına çarpınca bilekten gerçekçi bir şekilde geri bükümesi gibi durumlar simülasyondaymış hissi doğuruyor. Yine topun kalecinin eline çarptığında veya parmaklarına dokunduğunda da geçerli.

-R1 + orta tuşu ile önceden sert orta yapılıyordu. Şu an istediğimiz noktaya manuel olarak havadan gönderebiliyoruz. Çok yaratıcı pozisyonlar oluşturmak mümkün bu yolla. Bu özelliği çok sevdim. Bir de oyuncunun kalitesine göre isabet oranı da değişiyor.

-Uzak kamera açısı çok hoşuma gitti. Takım oyunu sevenler için güzel bir açı sunuyor.

-Oyuncuların kendine has stilleri, özel yetenekleri avantaj sağlıyor. Mbappe öyle bir patlayıcılıkla hareket ediyorki adam resmen gerçekteki gibi domine ediyor.

-Trivela ile çaprazdan atılan şutlara kaleciler daha etkili gibi geldi bana. Zorlaşmış bu şekilde gol atmak.

-Topun havadaki falsolu hareketi daha gerçekçi gibi geldi bana.

-Topa vuruş hissi daha iyi gibi geldi.

-Özel yetenek hareketleri rakibin durumuna göre daha faklı şekillerde uyarlanabiliyor. Mesela mbappe ile sol çizgiden koşarken L1+sağ analog ile koşu yönünün soluna sağına basınca bazen rakibin durumuna göre topu daha ileri atarak şık bir hareketle sıyrılabiliyor.

Oyunda oldukça fazla geliştirme yapıldı ancak uzaktan oynanış sırasında bir tık daha ışıklandırma geliştirmesi beklerdim. Biraz hayal kırıklığı oldu benim için...

• Ea Play Pro hizmeti satın alarak normal sürüm oyunu erken erişimle oynanabileceğini yazanları gördüm sosyal medyada. Var mı bu şekilde oynayan doğru mu bu bilgi?

• ekostros kullanıcısına yanıt

Pc için var ps5 te yok

• ekostros kullanıcısına yanıt

Ultimate edition almanız gerekiyor.

• yns61 kullanıcısına yanıt

bu daha iyi oldu hocam geceden başlarım o halde teşekkür ederimm

• Youtube'de ea sports 24 maçlarına bir bakınayım dedim. Videonun saniye 50 deki golde Barış Alper Yılmaz Haaland tarzı gol atıyor. Hani oyuncuya özgüydü hareketler  

Acemi Çaylakyoutube
    #eafc24 #easportsfc24 #easportsfc #galatasaray #ps5 #süperlig
    https://www.youtube.com/watch?v=BPJ3dxgIaqU
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

Yok hocam yapilmiyor malesef 2 yildir olan ve cok sevdigim taktiksel dribling kaldirilmis

• Ben de her sene offline kariyerde İngiltere mahalle liginden bir takımın teknik direktörü olup tüm maçlarını kendim oynuyorum. Bu moddaki en büyük şikayetim transfer sezonu başladığında serbest oyuncu olarak oyuna eklenen yüksek puanlı oyuncular. Bu oyuncuları alsak bir dert , almasak rakipler alıyor yine başka bir dert. Umarım bu sene şu oyuncu güçlerine bir sınırlama getirmiş olurlar.

• Onun yerine 2-3 farklı dribling yöntemi getirildi hocam. Bundan sonra onlara alışmanız lazım. Yoksa patates ederler rivalsda valla herkes kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.