< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Oyun yapmak yerine pislik yapmaya calisirsan sonun bu olur. Hic utanmak yok adamlarda. Fifasi nfs si nba i her oyunu camur camur camur kere camur cuzdan odakli. Ulan oyunu yap alalim 60 dolar kazan bitti gitti. Hem 60 dolarimizi istiyor hem de oyunun icinde de para istiyor. Yani kufur etsen banlanirsin. Hirsizlik bu baska bir sey degil. Ben senden oyunu oynamak icin aliyorum. Bana o parasini verdigim seyin tum iceriklerini sunmak zorundasin. Su icerigi alman icin su parayi vermen lazim diye bir kafa yok abi yerin dibine batsin o microtransactioniniz. Bir oyunu oynarsin daha cok oynarsin, basarili olur ve kendini gelistirirsin bitti gitti mantik budur. Para verip basarili olmak diye bir hastalikli ruh hali artik bitmeli. Parasini verdim zaten sana oyun icin. Sen bana 60 dolara ufacik icerik verir gerisi icin daha fazla para istiyorum, level atlaman sunu bunu acman icin daha fazla para istiyorum dersen ben de sana bak disleri var mi derim.
Bu adamlar bir Last of Us, bir Witcher 3'e bakip utanmiyor mu yuzleri kizarmiyor mu acaba ya. Ben yerin dibine girerdim. Hani EA deki programcilar da ekmek parasi derdinde onlar da emir kulu, basindaki pislikler ne derse yapmak zorunda. Ama simit sat onurlu yasa adam gibi firmalara gec ya yok olsun bitsin su EA. Activision, ea, ubisoft. Bu firmalar oyun sektorunun tumorudur her baslikta soyluyorum. Ubi gerci yine duzeltmeye calisiyor son zamanlarda kendini ama zamaninda onlar da cok pislik yapti. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Kasım 2017; 2:6:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |