Şimdi Ara

EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
37
Favori
73.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün olmuştu sorunsuzca 1,5 saat falan oynadım ama bu sabah tekrar açınca aynı sorun devam ediyor. Çok sinir bozucu bişey bu yaa, çözümü yok mudur bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mokko kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu yine. Çözemedim bir türlü.
  • emre6753 E kullanıcısına yanıt
    Senin verdiğin linkteki işlemi her pcyi kapatıp açtığında yap sorun kalmıyor ama işte pcyi kapatınca gidiyor ve her açtığında onu yapman gerekiyor o biraz sinir ediyor.. ben bu şekilde oynuyorum 2 gündür

Yaptım onu ama bir süre sonra yine aynı sorunu vermeye başladı. Çok sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6753 -- 24 Nisan 2020; 23:15:31 >
    Bu sorunu sadece bir kaç kişi yaşıyor olamayız yaa, bunun çözümünü bulan kimse yok mudur. İnternettende bakıyorum o kadar bulamadım. Hangimiz bulursak buraya yazalım da en azından bizim durumumuza düşen kişilere faydası olur

• Elinde origin access basic kodu olan var mı ?

• Halihazırda elimde 1 adet 1 aylık basic kod var.15 liradan satıcam.Almak isteyen pm atabilir.
    Ben şunu yaptım düzeldi. Yine birkaç saatlik bir düzelme mi bilmiyorum. Ancak şu an sorunum kalmadı.

1. Close Origin and services processes (OriginWebHelperService.exe & OriginClientService.exe).

2. Delete all files in 2 folders

"C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License"
    "C:\Users\<UserName>\AppData\Local\Electronic Arts\EA Services\License"

3. Start Origin again
    Bu ilk mesajda link paylaşmıştın ya ona benziyor. Kapatıp açtın mı pcyi restart yapınca tekrar sorun devam ediyor mu deneme şansın oldu mu?

Resetleyip denedim. 3 oyun attım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
    Süper 👍.. İnşallah uzun soluklu çözülmüştür. Bende birazdan denerim, sorun olursa yazarım

• Merhaba elimde 12 Adet Origin Access Basic Key bulunmakta. İlgilenen arkadaşlar Varsa özelden görüşebiliriz. (Elimde kalmadı bittiler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kranovar -- 13 Mayıs 2020; 7:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler nasıl konu açabilirim ?
  • Origin de geçen haftadan beri ara ara olan bu sıkıntı vardı ama şuan sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar bu originde oyundayken birdenbire alta alıp tekrar oyuna girme hatası alıyordum bunu fifa20 oynarken yapıyordu ve acayip tilt ediyordu insanı bende direk origini silip tekrar yükleyerek çözdüm gibi şu anlık hata vermiyo gelişme olursa yazarım.

• bıktım usandım bf 5 oynuyorum 10dkda bir alta alıyor. oyundan çıkıyorum bu seferde origin 10 dkda bir karşıma çıkıyor.
  • CrrystaL kullanıcısına yanıt
    bir deneyeceğim. ayrıca 3 4 gün bf 5 girmeyince saçma bir şekilde fps bozuluyor. sanki ayarlara birşeyler oluyor. ekran kartım normalde 99 çalışırken bu iki gündür 70 80 civarı ve 144hz monitörle tat vermemeye başladı.
  • Arkadaşlar origin de ki alt tab sorununu ben çözdüm. Oyun kısayollarına gelip uyumluluk ayarlarını yapıp yönetici olarak çalıştır deyince problem kalmıyor.

• Fifa 20 ne zaman eklenir?

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Fifa 20 ne zaman eklenir?
    21 çıkınca
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.