< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
FC 26, 20,99 dolarla en düşük fiyata indi. Bahar indirimiyle birlikte ay boyunca bu indirim devam edebilir. TOTY sürümü de 22,49 dolara düştü. Save 70% on EA SPORTS FC™ 26 on Steam https://store.steampowered.com/app/3405690/EA_SPORTS_FC_26< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 5 Mart 2026; 23:59:56 > |
|
Bunun anakart ile ilgisi yok. Diğer aldığın şeyleri de boşa almışsın. UT modu her sene sıkıntı yaratabiliyor. Bu sene PC'de bu tür sorunlar artmış. Ping sorunları zaten oluyordu. Sonuçta sunucular bizim ülkemize yakın değil. Bu oyunu oynarken arka planda internet kullanan program veya interneti kullanan başka birileri varsa bu tip sıkıntılar daha sık olabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 6 Mart 2026; 0:58:52 > |
|
Ustam ben anakarttan olduğunu düşünüyorum bakayım yarın bir alt nesil olan b450 cip anakart alacağım Asus tuf b450 plus o zaman tüm her şeyi denemiş olurum çünkü sadece fifa da değil bütün online oyunlarda sorun yaşıyorum ne yazık ki b550 anakart kullanıcların bir çoğunda realtek 2.5gb Ethernet ile benzer sorun yaşayanlar olmuş ustam nasip olursa ben gece sistemi kurup testleri yaptıktan sonra burdan gelişmeleri yazacağım 29ms gecikme olmasına rağmen oynamıyor omderece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
EA App üzerinde de başlamış. Bende %80 civarında bir indirim de görecek gibi bir his var ya, hayırlısı... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 6 Mart 2026; 4:12:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam selamünaleyküm hayırlı geceler ben gün içinde ana kartı aldım büyük bir hevesle saat 22:00’de kendi sistemimiz söküp yeni ana kartı yani yeni dediğim eski nesil yeni ana kartı taktım ama benim işlemci yeni ana kart eski olduğu için ve güncel bios yüklü olmadığı için tuşa bastım bilgisayar açılmadı ben de testi gerçekleştiremedim mevcut bilgisayarı da şu anda kullanamıyorum daha sök tak yapmaya mecalim yok yorgunum PlayStation‘ı açasım bile gelmedi o derece ben de şimdi ödünç bir eski bir işlemci arıyorum ki güncelleme yapabilmek için aklımdasınız testleri yapınca sizi haberdar edeceğim bilgi vereyim dedim Bu aldığım ana kartta da maalesef ki bios flasback Özelliği yok o yüzden eski bir işlemci bulmam gerekiyor😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Mart 2026; 2:59:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Teşekkür ederim ustam 🤝 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyunda sorun mu var ? Ultimate team şuanda bağlanılamıyor. Ana ekrana yönlendirileceksiniz uyarısı veriyor. Ns2'de oynuyorum. Bulamadım bir detay bir yerden |
|
FIFA 2026 Dünya Kupası, resmi lisanslı olarak FC 26'te yer almayacak, deniliyor. Bir ihtimal lisanssız olarak turnuva güncellemesi gelebilir: 2026 World Cup Confirmed For Four Football Games & EA FC 26 Isn't One - Football Gaming Zone |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Mart 2026; 21:52:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bana da öyle gelmişti, bu FIFA ile olan lisans olayının sona ermesi haberlerinden sonra. Bakalım... EA'deki Arap ''dostlarımız'' futbolseverler ve oyuncular için bir güzellik düşünüyorlardır belki... Gerçi onlar da şimdi Hürmüz Boğazı'nın derdine düşmüşlerdir. |
|
Hocam selamünaleyküm tekrardan merhabalar hayırlı geceler iyi forumlar sormayın başıma neler geldi ikinci el olarak 1.06 seri ana kartı aldım eve geldim sabah namazına kadar uğraştım işlemci mi görmedi gittim eski bir işlemci ödünç aldım onu kurdum güncelleme yaptım kendi işlemcimi taktım derken yeni sistem kurdum ne olsun dahili Ethernet yongası derin uyku moduna girdi saatlerce günlerce uğraştım söktüm taktım format attım güncellemeler yaptım yok abi yani ben fiziki bir zarar vermediğim halde sırf Ethernet yongası için aldım ana kartın Etherneti sistemi kurduğum gibi öldü kısmete bak hatta forumda konuda açtım söylenilenleri yaptım falan ama sanırım dahili Ethernet çipi öldü ben çok yoruldum arıza teşhisi içinde vakit kaybetmek istemedim 3000 TL’ye almıştım 2500 TL’ye arızasının ne olduğunu yazıp da satacağım kendi şifremi mi bugün itibari ile kurdum yeniden format attım derken senaryo modunda sorunsuz kullandığım jilet gibi bilgisayar internetim çok iyi olmasına rağmen aynı internette aynı monitör de aynı klavye fare ile aynı oyuncu koluyla PlayStation beş pro da online oyunlarda bir sıkıntı yaşamama rağmen bu güzelim bilgisayarda senaryo modunda zerre takılma olmayan oyunlar online modda mikro takılmalar yapıyor arkası dönük adama bir şarjör sıkıyorum ölmüyo reflekslerim sapa sağlam ama ben ateş ederken sanki oyuncu faresi elimden kayıyormuş gibi böyle o yana bu yana mermiler saçılıyor adamlar ölmüyor FIFA da sanki sabunlu bir zeminde koşuyormuşum gibi ikili mücadeleye giremiyor oyuncular patinaj çekiyorlar anlamadım gitti hocam İstanbul’da bu donanım işlerinden iyi anlayan bildiğiniz bu bana tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ben kasayı alayım götüreyim orada kursum var bu işten anlayan kişiler bir online moda girsinler benim bilgisayarımda bu mikro takılmaları bir görsünler benim yaşadığım sıkıntı neyden kaynaklı bir çözüm bulsunlar istiyorum kafayı yiyecek gibiyim ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|