Şimdi Ara

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener- (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
38
Favori
33.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...18...34353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kusura bakma geç cevapladığım için. Yine ilginç şeyler yaşamışsın. PC oyuncularında bazen takıntılar olabiliyor. Özellikle iyi bir PC'ye sahip olanlar her şey kusursuz çalışsın istiyor. PC'de böyle şeyler olabiliyor. Ama ethernet yongasının derin uykuya girmesini anlamadım.

Konsolun varsa keşke PC'ye almasaydın. Orada bu tür sıkıntıları çok az yaşarsın. Belli bir yaştan sonra PC ile uğraşmak zor olabiliyor.

PC'den anlayan tanıdığım bir yer yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 11 Mart 2026; 13:51:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Estağfurullah kıymetli hocam hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar

Ben de geç yazdığım için kusura bakmayın gün içinde sürekli bilgisayarla uğraşıyordum fırsat buldukça hocam ben şunu fark ettim şimdi mevcut kendi bilgisayarımı kurdum falan olayı tamamen doğru Ethernet sürücüsünü bulmakta yani en günceli en iyisi değil ben onu fark ettim Ethernet sürücüsünün resmi sitesinde sadece güncel olan versiyon var ben de ne yaptım benim ana kart msi olmasına rağmen asılsın sürücü kütüphanesi çok geniş ve çok detaylı benim ana kartımla aynı çipi kullanan asus sürücülerini eskilerini güncellerini falan indirdim deneme yanılma yoluyla en stabilini bulmaya çalışıyorum

Çünkü her sürücü de farklı senaryo meydana geliyor en benim için kullanışlı online oyunda en tutarlı olanı bulduğum zaman bu defteri kapatacağım nasip olursa

Ben de hali hazırda PlayStation beş pro var hocam ama oyunların grafikleri bilgisayarda çok daha güzel olduğu için hazır vaktim varken bilgisayardaki bu sorunları çözmeye çalışıyorum yani umarım PlayStation beş prodaki online Ethernet performansını yakalayabileceğim bir Ethernet sürücüsüne denk gelirim güzel bir tanesini bulursam burada da yardım amaçlı diğer arkadaşlara da hayri dokunur diye paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Oyunu iki haftadan beri oynuyorum. 1.5.0 güncellemesi geldikten sonra oynamaya başlamıştım. UT ve Clubs modlarını oynuyorum. FC 25'e göre daha iyi gibi geldi. Şu an keyif alıyorum. Clubs modunda birçok değişiklik yapılmış. Biraz karışık geldi ama alışırız artık. Dip fiyatlara düşünce almak her zaman daha mantıklı oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bilgisayarda klavye ile kesinlikle oynanmıyor, ne ayar yaparsan yap klavye ile oynatmıyor.

Arkadaş yılların köklü oyunu bu kadar mı rezil edilir, mouse ile futbol mu oynanır hangi embesil düşündü bunu acaba?

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam klavye yerine mouse'la oynamayı 2011-2012 gibi getirmişlerdi seriye. Ben de eski bir klavyeci olarak, sizi anlıyorum ancak ben saadeti gamepad'e geçince buldum hocam; size de tavsiye ederim  

Yok ben klavye istiyorum özellikle, zaten PS'de oynuyoruz diğer türlü.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Kariyer oynayanlara bir şey soracağım. Kariyere başlamadım ama santra da deniyorum. Dünya klası, taktiksel ve özgün oynanışta oynuyorum. Rakip düşmanmış gibi davranıyor bana. Deli gibi basıyor, kayıyor. Nereye dönüp pas atacağımı da biliyor. Sanki efsanevi gibi. Değiştirdiler mi zorlukları ne oldu? Kanatta topu alıp 2 adım rakibin üstüne gideyim dediğim an dalıyolar ve alıyorlar topu. Eskiden derbilerde olurdu böyle. İlginç 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Size bir doz Xbox One Controller yazıyorum hocam.  

Şimdi nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama Dünya Klası zorluğunun birkaç kademe yükseltildiğini okumuştum bir yerde.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.