Bildirim
EA FC 25 yüzde 60 indirime girdi: Epic Store, EA App ve Xbox'ta fırsat!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun fiyatları son yıllarda o kadar yükseldi ki ülkemizde benzeri indirimler ile 260 tl ye aldığım fifa 22'yi şuan en ucuz ortalama 1000 tl'ye alabiliyorsun buda % 60 indirimli hali ea fc 25'in -
Şunu en iyi spor oyunu seçtiler 😁 -
Kim nerden tutarsa ordan geçirmiş fiyatı. -
Oyunda defans yapmak hala imkansız. Şu defans işini çözmeden 300 400 den fazla verilmez. Ben elli pas yapıp gol atmaya çalışırken rakip momentum ondaysa iki pasta gol atıyor. Yerim öyle işi -
Fifa momentum olayı geldiğinden beri oynanmaz durumda. imkanız pasları ayak uzatmayla tutuyor rakip , benim adamlar şutu bile engelleyemiyor. ilk yarısı 4-0 olan maçı 4-5 kaybettiğim bile oluyor. -
pazarlık payı yok mu?
-
Geçtiğimiz yıllara bakarsak bundan daha fazla indirim olabilir mi ? -
Maks hakettiği değeri 300-350₺ -
Ocak ortası daha da düşer belki. -
instagramskysportwomen on Instagram: "Von Magdeburg bis Hoffenheim, das Handspiel wird Elfmeter sein! 🥴In der Partie Magdeburg gegen Fürth am 6. Oktober gab es 2 völlig kuriose Handelfmeter, als die Verteidiger der 2. Bundesliga den Ball im laufenden Spielbetrieb in die Hand nahmen. Die Folge: Strafstoß! 😗1️⃣1️⃣Und da alle guten Dinge 3 sind, komplettiert die TSG-Verteidigerin Cazalla gegen Frankfurt den Ha(nd)ttrick und verursachte an diesem Spieltag ebenfalls einen Elfmeter dieser Art. Niemand bleibt verschont von den Regeln des Fussballs! ⚽️📖Die Partie endete 1:0 für Eintracht Frankfurt dank des Treffers von Doorsoun. #Bundesliga #Elfmeter #Kurios #Hand #Hoffenheim #Frankfurt #Cazalla #Sport"https://www.instagram.com/reel/DCg-oiDNOy5/?igsh=MWg0YXBzc2doYWt4YQ==
-
FC 24 geçen sene yılbaşı indirimlerinde 320 TL ye mi ne almıştım sadece kariyer modu oynuyorum bu sene almıyacağım koleksiyon için last of us 500 civarı onu almayı düşünüyorum ?? -
Simülasyon hacıı gerçekçi abi yhaaa pas veriyorum 5 saniye sonra veriyor oyunda resmen geleceği hesaplayarak oynuyosun oyun hızını yukseltmene rağmen aşırı hantal efootballa girdim tr dublaj gelmiş üstüne beleş. -
Çöp -
kesinlikle indirimde alınmalı 1300 e çözdüm
-
Almayın şunu momentum 25 i. Gidin pes 6 pes 2013 oynayın en azından hak eden kazanır ve daha eğlenceli. -
750 TL eksik yok mu bu öğrenci kardeşine sponsor olacak -
Fc 25 i satmak için fc 24 ü indirime sokmuyorlar ea kadar para odaklı bir şirket tanımıyorum. -
kart kampanyası var mı oyun alımlarında
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maks hakettiği değeri 300-350₺
|
Oyunda defans yapmak hala imkansız. Şu defans işini çözmeden 300 400 den fazla verilmez. Ben elli pas yapıp gol atmaya çalışırken rakip momentum ondaysa iki pasta gol atıyor. Yerim öyle işi
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X