Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.239
Cevap
45
Favori
77.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kart işini yapabilirsen o şekilde alabilirsin. fifa 12-16 zamanlarında,battlefieldlar falan hep öyle alıyorduk ama o zaman hem tr kartları kabul ediyordu hem de paypal açıktı paypal kullanıyorduk.

• Penetri27 P kullanıcısına yanıt

Bende 3 saat bekledim öyle yaptı.En kötü Supporttan destek ticket oluştur hızlı dönüş yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 19 Eylül 2024; 17:22:52 >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Yarından itibaren 🔟 saat oynarsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fay 25’i Arjantinden 1100 TL’ye alabiliyormuşuz bu bir yıllık üyelik ile onu tam olarak nasıl yapıyoruz bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferengur kullanıcısına yanıt

Merhaba, satıcı üyeliği satın aldıktan sonra şifre değiştirdiniz mi? Değiştirsek bir sıkıntı olur mu sizce?

• EA PLAY PRO'yu site üzerinden alan biri sürecin nasıl işlediğiyle alakalı yardımcı olabilir mi ?

• batuhanozkann B kullanıcısına yanıt

Siteye üye ol

Kart %2 seç

Sanal kredi kartı ile öde

Chat kısmına EA mail ve şifre yaz, 1 tane de yedek kod bırak.

EA my account / security / View Code

• BatuhanD9 B kullanıcısına yanıt
    Şifre değiştir, tanınan cihazlara untrust yap.

EA / My Account /

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Şimdi yazdım.

Sağ olun kıymetli hocam teşekkür ediyorum gerçi ben şunu anlayamadım biz şimdi FIFA 24’te o kadar kadro yaptık şimdi bütün kadrolarımızda hep 97 üzeri futbolcu var bu kadar güzel kadro kurduk oynayamadan biz niye FIFA 25’e gidiyoruz 😂😂

teşekkürler hocam bilgi için sipariş oluşturdum bilgileri ilettim bekliyorum.

Herkes gidiyor diye. 😂

Şimdi gül gibi Ronaldinhoları Ronaldoları Mbappéleri bırakıp yine saatlerce günlerce aylarca paket açıp düşük düşük oyuncularla mı oynayacağız ya neyse ben hemen gitmiyorum kasım ayında ya da Ocak ayında şöyle dişe dokunur bir indirim olursa o zaman alacağım şimdi bu mevcut oyuncularla oynamaya devam edeyim😊

Ocak ayında indirim olur ama 30 dolara düşmez. EA Play Pro üyeliği alırsın. En azından 3 defa 1600 FP verir. 😊

• @zaferengur adam ea backup kodları istiyor atmasam nolur

• tugcanpro T kullanıcısına yanıt
    1 tane yazın. Maile kod geldi gibisinden konuşmamak için.

Evet sizin soylediginiz çok mantıklı hocam hele bir bakayım şöyle ruh halime göre aksiyon alayım yinede her şey için teşekkür ediyorum satın alan arkadaşlara da hayırlı olsun başarılar diliyorum Sizlere

• Bugün Son Şans

Bedava 1600 FP Yöntemi

EA Play Pro üyeliği edinip 20 Eylül'den önce FC 24'e en az bir kez giriş yapın. Bu sayede hesabınıza 1600 FP (Futbol Puanı) yüklenecektir.

Bu puanları kullanmadan 20 Eylül'de FC 25'e giriş yaptığınızda, tekrar 1600 FP kazanacaksınız.

Ayrıca, FC 25'e giriş yaptığınızda sistem, FC 24'teki 1600 FP'yi aktarıp aktarmayacağınızı soracak.

Normal şartlarda, FC 25 için her ay 1600 FP olmak üzere toplamda 3 defa FP yüklemesi yapılmaktadır. Ancak, bu yöntem sayesinde FC 24'ten aktarılan 1600 FP ile ekstra bir kazanç elde etmiş olacaksınız.

• Geçen haftalarda ea play pro'nun 999tl'ye yenileneceğine dair bir mail gelmişti ve yenileme tarihi bugündü. İptal ettirdiğim bir kartım kayıtlıydı sabah ödeme gerçekleşememiş. Şimdi girip banka kartımı kaydettim ama otomatik çekim yapar mı acaba? Ayrıca söylediğim gibi banka kartımı kaydettim mutlaka kredi kartı mı tanımlamalıyım sorun olur mu? Ea hesabıma girip üyeliği yönet dediğimde 120 dolar ekranı çıkıyor bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borucan35 -- 19 Eylül 2024; 19:8:41 >
  • Satıcı şaşkın. 😂

EA FC 25 [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.