en iyisi bu gerçekten ama ucuz çözüm istersen dualshock 4 replika gamepadler de çok iyi. eticaret sitelerinden yorumlara bakarak alınabilir. 500-600 arası. şarjı da inanılmaz iyi gidiyor. |
EA FC 24 [PC ANA KONU] (55. sayfa)

-
-
Bunu deneyen oldu mu hiç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum ben de oyunu aldım Ps5 ortamında zaten oyun içinde sutlar çektiğinde hyber motion kamerada videolarda izlediğim gibi topun hızı görünmüyor bunun bir ayarı var mı ve 2. Sorum Beşiktaş'ın kadrosuna girdiğimde Alex oxlade chamberlain bulamıyorum liverpool'da da yok Beşiktaş'ta da yok sizde de durum aynı mı sana çok mutlu olurum iyi akşamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alir52 -- 21 Aralık 2023; 19:14:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani her ülkenin koreografisi, forması var. Bir tek bizim takımın yok arkadaş! Milli marşımızı zahmet edip yüklemişler ama geriye kalan forma, koreografi, logo gibi parçalardan elde edebilen var mı? Bunlar sanırım hiç yok.
-
Xbox elite series 2, tek geçerim.
Bu kasma sorunu özellikle kornerlerdeki ekran geçişleri ve menüdeki takılmalar sadece bendemi oluyor çok merak ediyorum.
-
bende de var ve adiler bildikleri halde güncelleme yapmıyor.bir sürü kişi bu sorunu yaşıyor.
-
Cuma akşamından beri oyun içi menülerde bağlantı kopup duruyor. Kadro kurma görevlerini tamamlayamıyorum o derece takılıp kalıyor.
Bir kaç kez de maçtan attı. Oyunu oynayamıyorum özetle. Genel bir sorundur diye düşünüyordum ama foruma hiç yazılmamış.
Kimsede bu problemler yok mu?
-
bende de aynı sorun var sanırım genel bir sorun..
-
eveet aynı sorun bende de var.
-
nolmuş bu oyuna böyle ya. defans yapmak aşırı zorlaşmış topu alan ayağından aşan herkesi geçiyor kimse yetişemiyor. grafikler güzel ama oynanış bilemedim. gelen geçen 6 7 atıyor bana napmam gerek
Herkese merhaba, bu sene ea fc24 de DNS ve IP ayarlarını değiştirip daha iyi ping alan var mı acaba? Ben bir çok dns denedim bir kaç maç iyi gözüktü ama sonra yine aynı ağırlık devam ediyor oyunda.
-
Bende de proclub modunda maça başladıktan sonra bir kaç kez kopmuştu cuma gecesi ama sonradan hiç yaşamadım.
arkadaşlar bu oyun dünyanın en aptal oyunu alabilir. daha dün aldım oyunu. herkesten 6 7 yiyip defans yapamayan ben. ne zaman topu alıp slalomlarla çalıp atarak oynamaya başladım her maç 5 6 atmaya başladım. oyunun bugu çalım arkadaşlar. hiç öyle pasmış oyun kurmaymış kasmayın. çalım atın relaz relax golleri sıralayın. hiçkimse düzgün defans yapamıyor zaten. he birde boşluk bulunca ayağınızdan aşın sağ analogla topu ki hiçbir defans oyuncusu yetişemiyor zaten.
özet olarak oynadığım en kötü fifa
-
EA alışverişleri dolar ile yapılmaya başladıktan sonra, Companion uygulaması ile FP alan oldu mu? Orada hala TL görünüyor ama çalışıyor mu emin olamadım.
-
Pas geçmiyor ki adam her topa ayak uzatıyor Maşallah
Dediğin gibi en iyisi çalım ve bazen arapas. Bayaa kötü oyun.
-
Bir kaç sayfa önce bunları yazdık zaten dostum oynanış bence beş para etmez sırf futbol oyunu sevdiğimiz için başka da alternatif olmadığı için oynuyor herkes. Oyun da paslar berbat gidiyor çoğu pasım attığım oyuncunun yakınına bile değil direk rakibin üzerine gidiyor oyun mecburi olarak dediğin gibi oyuncuları top saklamaya ve beceriye zorluyor. Azcık beceri yapıp top saklayan biri herhangi bir oyuncu ile orta sahadan topu alıp karşı kaleye kadar gidebiliyor bunun gerçek futbolla mantıkla hiç alakası yok. Bazen karşıma gelen rakiplere bakıyorum adam parmağını R1 tuşundan hiç çekmiyor o şekilde yarı sahamda geziniyor ve hiç bir türlü gidip müdahale yapamıyorum şaka gibi bir oynanış ya oyunu ne hale getirdiler
Bunlarda yetmez gibi momentum saçmalıkları var zaten dönen topların sürekli rakibin önüne düşmesi, bizim oyuncuların kötürüm gibi oynaması, bazı yerlerde savunma yapabilecekken oyunun en mantıklı oyuncuya switch vermemesi, bazen de server kaynaklı oyunun ağırlaşması oyuncuların koşmaya mecali olmuyor
Ayrıca bu sene oyunda bir dünya görsel hata var müthiş bir oyun sürmüşler piyasaya tebrik ediyorum tekrardan.
-
Öyle güzel özetlemişsin ki
benim en tilt olduğum switch vermeme olayı. okuyorsun kime pas atılacağı kabak gibi belli ama yok ona geçemezsin diyor. öyle olunca sanki EA elime vuruyor ve "bırak kardeşin de oynasın" diyor
-
İşte malzeme bu hacı millet oynuyor ne yapsın alternatif yok geceleri Rivals'ta maç bile bulamıyorum doğru düzgün. Güzel para basıp güzel kadroda kuramıyorsan zaten pek şans yanında olmuyor. Bir dünya paket açtım 2 senedir 1 tane pahalı ve özel bir oyuncu çıkaramadım anca herkesin alabildiği ucuz oyuncular ile kadro kurabiliyorum. Paket şansları aşırı düşük bu sene binlerce fifa coins basıp paket açanlar bile şikayetçi.
-
İki haftadır bilgisayar ve internet'e erişimim yoktu. PC için optimizasyon iyileştirmesi yayınladılar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X