Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Underrated di harbiden de bu kadat çekmesini beklemiyordum 800 falan tahmin ediyordum. Kolay gelsin hocam seneye varını yoğunı koy ortaya tm fena keşfedildi 2 seneye odtü işletme iktisatta ilk 1kda bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160k ile 41. aynı sırada ders görecek :)

• etlasuuk E kullanıcısına yanıt

Kardrşim hayırlı olsun araya kaynamış göremedim hoş geldin bölüme   stres ettiğine değmedi ama çılgın çekmiş kaçadabilirmiş şanslısın

• yerleştiniz mi yoksa mezuna mı kaldınız

• En kötü odtü iktisata girmeye çalış önceliğin bilkent olsun bol şans hocam istediğin gibi olur umsrım.

• hangi okul hocam :) ben de bırakmıştım matematiği

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Seneye 2k dan odtu sbky önereceğiz desene iibfler durmaz bundan sonra gram algı önyargı kalmadı çatur çutur yazmış herkes

• hocam eada 395 puan kaç k sıralama yapar

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam bence deprem+ekonomik koşullardan dolayı odtü iibfler 1.5k altına çeker 2-3 seneye ondan sonra ilerlemez ama bu durumda ilerlemesi kaçınılmaz.Seneye odtü iibf isteyen biri minimum 2k yapmalı ki sbky garanti olsun.Econ ve işletme için ise 1k civarı garantiler gibi.

• Yarın pcye geçince bi analiz yapacam ama yarı ayık kafayla ilk gözlemlerim şöyle odtü tmde sıralama bakımından top okul oldu artık (piyasadaki mezunları zaten öyleydi ama sıralamaları sırıtıyordu biraz o da bitti sayılır.)

Benim senemde odtu sbky boun phile denkti sonra iibf faktörü linkedinden mezun kalitesinin keşfedilmesi biraz da benim çabam vs derken 2k ile alan boun socla kafa kafaya olmuşuz seneye geçeriz.

Aynı şekilde odtü işletme econ da 2 seneye 1k da boun siyaset ve psy yi geçecekler bence

Bir de olması gerektiği gibi ui ile iyice yaklaştı sbky bu sene çok uğraştım bu konu içij bundan sonra uğraşmaya gerek kalmadı gibi kırdık o algıyı ui yazn arkaya sbky yazar hatta öne sbky yazan da artar her sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Ağustos 2023; 3:14:28 >
  • Hocam zaten bir insanın odtü iibf varken gidip boun soc yazması akıl karı değil bence.Bunun sorumlusu Pr kasamayan Odtü biraz da.Şu ekonomik ve deprem olaylarından dolayı insanlar Odtü'ye ve mezunlarına bakınca fark olmadığını anlayınca bu sene bence Odtü'ye yönelindi.Yoksa Odtü pr kasmayı hala bilmiyor bana göre ama mevcut durumlar Odtü'nün biraz daha tanınmasını sağladı.Bu sayede Pr yapmış oldu diyelim.Hak ettiği yerde bence hala değil ama yaklaşıyor Goatım.  

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.