galiba öyle, 2299 yapan biri girememiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (72. sayfa)

-
-
bu ekiple kampüste bi çayımız var o zaman :), benim ınsta nicki de burdaki nickle aynı ulaşmak isteyen olursa haberleşelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1875
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgim yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2256 giren var
Çok fazla odtü iibf çıktı bu konudan bi buluşma şart çoğunuz önceden arkadaş olursunuz mis gibi
1.odtü sbky
2.marmara ybs
3.bilgi ekonomi
4.taü işletme
5.gs sosyoloji yazdım beşincisi geldi
Odtü sbkyde zaten sosyologları baya okuyacağımı bilerek 1.ye onu yazdım ama 5.sinin gelmesi sürpriz oldu
sosyoloji kaç k dan geldi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxwashere -- 20 Ağustos 2023; 1:24:29 > -
4730 sıralamam
hayırlı olsun arkadaşlar ben de sbky yerleştim güçlü bir ekip olduk
anadolu hukuk kaç binle kapatmış acil söyleyin yoksa bu gece uyumam. bakın daha borçlar bütüne çalışacam. come onnn
-
hocam çok yardımcı oldunuz sağ olun tekrardan
Tahminimce 12-14 arası bir şeyquote:
Orijinalden alıntı: burhanaltintopppanadolu hukuk kaç binle kapatmış acil söyleyin yoksa bu gece uyumam. bakın daha borçlar bütüne çalışacam. come onnn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun kardeşim tebrikler hoş geldin odtuye
Rica ederim kardeşim. Kaliteli muhabbet dönderdik burada iyisiyle kötüsüyle kapattık tercih dönemini de. Bana sallayanlar vardı ama dediğimden bile kötü geldi özellikle hukukta bu sene de hayal satmadık gençlere herkese hayırlı olsun kazandığı yerler
400-450 (varsayım)
Taban puan 517 mi ? Vay arkadaş boun işletme econu geçmiş o zaman @Econbender
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Ağustos 2023; 2:56:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X