Hocam odtü'de kazandığımız bölüm internet sitesinden bilgilendirme yapacak mı ? Yoksa kayıttır , yurt işlemleridir hazırlık sınavıdır falan bunların bilgisini öğrenci işlerinden mi öğreneceğiz ? |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (75. sayfa)

-
-
Hocam top okulların kültürü var.Yani Odtü veya bouna girdiğinizde hissettiklerinizden tutun orada tanıştıklarınızın size kattıklarına kadar fark var sıralama haricinde.Ama marmara ybs'de iyi bir yer pişman olmaya gerek yok devamke.
-
Hocam Odtü bu konuda hiç takmıyor öğrencisini gibi
Kayıttan sonra siteden kendimiz mail ve şifre alıyoruz bize verilen kod ile sanırım.Sonrasında da kayıtlardan sonra yurt başvurusu açılıyor sitelerinde oradan başvuruyoruz.
-
ah be odtu econ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam wp ve telegram gruplarına gir orada beraber hareket edersiniz. Sen şuan denize atıldın yüzmeyi öğrenmeye çalışacaksın odtu maceran başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Ağustos 2023; 3:41:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almanca marmara niye olm istanbul ing yaxsana
1 2 soruyla kaçmış kardeşim sağlık olsun hayırlısı buymuş senden değerli değil ya
olsun hocam sadece çok iyi bölüm ben ankaraya gitmek istemedim tek odtu econ sebebimdi olmadı onun altıda boun trm zaten
Hocam neden altına odtü ui falan yazmadınız da boun turizm yazdınız ? Merak ettim biraz genelde odtü econ,odtü ui falan diye yazıyorlar da ondan.
-
ui içeriğini sevmedim ve ankara cidden beğenmedim 5-6 senem gidicek ben doğma büyüme buralıyım odtu ui den econa kaymaktansa turizm işletmeciliğinden kaymak daha mantıklı geldi he mezun olsam odtu ui daha iyidir ama mezun olana kadar yaşıycağım süreçte önemli
sanırım 3.5-4 puan oda 2 ayt yapar hatta 1.5 ayt neyse ne dua ederken bile odtu gelsin demedim hayırlısı olsun dedim
Anladım hocam.Umarım istediğiniz gibi olur her şey.Boun biraz sıkıntılı olsa da şu ara Boun her zaman Boundur.Başarılar dilerim.
-
olan olmuş artık önünü düşün. bu arada sizin bölüm 2020de 70k ile kapatıyormuş çok güzel yükselmiş
-
Gencler ben yatıyom kafam dumanlı zaten yarın ayık kafayla daha iyi konuşuruz dertleşiriz. Ha bide yatmadan bakim dedim taü işletme 3.3k olmuş.... neyse iyi geceler size
2019da 47k ile arkadaşım girmişti :)
-
çok teşekkürler dost.sen ne yaptın?
Yurdu yok,kampüsü yok,network imkanları kısıtlı,ulaşımı ayrı sıkıntılı ve ingilizce değil vb. buna rağmen 3.3k... Sıralamaları ciddiye almamak gerektiğinin diğer bi olayı bu galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X