< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ea 13 k yaptım hukuk istemiyorum öneri

-
-
İibf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlla Ankara diyorsanız Bilkent felsefeyi düşünebilirsiniz. O sıralamalarda çok iyi bir iibf yok, hukuk olmasın deyince cidden kısıtlanıyor olasılıklarınız. Bilkent size güzel bir öğrencilik sunar, Türkiye'deki en iyi felsefe bölümlerinden birisidir, siz üzerine eğilirseniz kurumsal şirketlerde beyaz yaka iş de bulabilirsiniz. İsterseniz bir araştırın.
-
odtü sosyoloji
-
O civarda hukuk isteyen ne yazar hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+
bilkent felsefe ❤️🔥
Felsefeye hiç ilgim yok istemediğim bölümde de okumak iyi olmaz diye düşünüyorum yoksa bilkent çok iyi bir üniversite. Hacettepe uluslararası ilişkiler yada ankara siyasal politika ve ekonomi düşünüyorum bir bilginiz varmı
güzel bi mezunluk yakışır
-
Ben böyle yapardım büyük ihtimalle :D. Bu yılki çalışma düzeyinizde devam ederseniz büyük ihtimalle 2-3k yaparsınız, Bilkent-ODTÜ ui ve pols çok güzel olur.
-
Mezuna kalmıştım zaten 160 binden çektim tyt de bariz hatalar yaptım artık yapacak birşey yok malesef bir yıl daha çok zor
Bende mezundum hocam emeğimin karşılığını tam alamadım ama dediğin gibi yapacak bir şey yokquote:
Orijinalden alıntı: Teslanınkeki
Mezuna kalmıştım zaten 160 binden çektim tyt de bariz hatalar yaptım artık yapacak birşey yok malesef bir yıl daha çok zor
hocam sözünü ettiğiniz çalışma düzeyi nedir bilmiyorum ama 13kdan bırakan birisinin 2-3kdan çok daha iyi sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bence de elde eder ama şimdi tavsiye konusunda ilk 500-1000'e girersiniz demek istemedim, çok mezunluğa yönlendirmeyeyim diye :D bir yıl içinde ne olur belli olmaz, kötü olasılıkları söylemekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 21 Temmuz 2023; 7:24:4 >
neden ankara?
ilgileniyorsan ankara psikolojiye ve ted psikolojiye bakabilirsin bakabilirsin
-
Ankara psy gölbaşındaysa eksi
Tede ben gittim lise gibiysi kampüsü tiki tipte cok fazla pis yedili dizisi gibi hissetim içerde sıfır şaka
dil tarihte olması lazım hocam, gölbaşında mühendislik fakültesi var ankaranın ted deme sebebimse devlet okullarında hoca kalmadı hep vakıflara geçiyorlar
-
Ankarayı seviyorum yaladığım şehre yakın.
Aslında siyaset bilimi veya uluslararası ilişkiler alanında ilerlemek istiyorum o yüzde hacettepe uluslararası ilişkiler yazma ihtimalim yüksek .ilk sıraya ODTÜ pols ve TOBB etü siyaset yazacağım (depremzede kontenjsnında bir ihtimal)
Psikoloji dil tarih fakültesi içinde
odtü gelme ihtimali çok düşük maalesef, ankara üniversitesi de olabilir siyasalı iyi diyorlar
Benzer içerikler
- stajyer avukat maaşı
- uluslararası tıp fakültesi'nin farkı ne
- lisede eşit ağırlık okuyup sayısal bölüm seçebilir mi
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
- elektronik ehliyet sınavı taktikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X