Şimdi Ara

E900 PC Studio lazım( çok acil lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde samsung e900 pc studio olan varsa lütfen benimle paylaşsın. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• Kardeş ilk önce ilgilendiğin için teşekkür ederim. Fakat oradaki adrese daha önce baktım pc studio download edilmiyor. Kardeş başka bildiğin site varsa yada elinde program varsa benimle paylaş bi zahmet.
  • Aşağıdaki link sağlam.
    http://rapidşhare.com/files/1810743/Samsung_PC_Studio_3_Installer.rar.html
    (Linki kopyalayıp explorer' ın adres çubuğuna yapıştırın. Linkteki Ş harfini s olarak değştirdikten sonra linke girin).

USB sürücüsü lazım ise aşağıdaki linkten indirebilirsin.
    http://rapidşhare.com/files/1811187/Samsung_USB_Driver_Installer.rar.html

• kardeş çok sağol beee. valla hızır gibi yetiştin. yanlız buradaki e900 için değil mi? indirmeye başladım. tekrar çok sağol kardeşim
  • Rica ederim.

E900 dahil çoğu modelde kullanılıyor diye biliyorum.
  • kardeş çok sağol deneyecem. eline yüreğine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş verdiğin pc studio kurdum ama olmadı. neyse yine de çok sağol kardeş. eğer E900 için olanını bulursan benimle paylaş lütfen. eyvallah!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avsaroglu1984

kardeş verdiğin pc studio kurdum ama olmadı. neyse yine de çok sağol kardeş. eğer E900 için olanını bulursan benimle paylaş lütfen. eyvallah!

Ben E900 ile uyumlu diye biliyorum. Belki sen haklısındır.

Programı doğru kullandığından eminmisin? Pc studio' nun kullanımı hakkında araştırma yap istersen biraz. (Belki biliyorsundur programın kullanımını ama hatırlatayım dedim).
  • kardes çok sagol yaaa. valla çok yardimci oldun. allah senden razi olsun. aeo!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.