Şimdi Ara

e8400 ve hd4850 ile bir sistem..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu şekilde bir sistem toplayacam burda sizlere sormak istediğim anakart ın marka model ne tavsiye edersiniz harddisk olarak birde kasa ve psu olara yeterlimi bunlar.birbirine uymayan birşeyler varmı göz atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ...

Asus P5K-SE P35 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GL+16X 775 ----------yoksa gigabyte mı önerirsiniz ?
    Intel CPU E8400 3.0 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo
    Kingston 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 HyperX RAM CL5
    Sapphire HD4850 512 MB 256Bit GDDR3 16X
    Seagate 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ --------------daha yükseğe gerek yok
    GlacialPower GF-550 550W Güç Kaynağı------------------------------550 w yeterlimi?
    lg W1952S-PF 19" LCD Monitör 5ms Piyano Siyah

bu ürünleri exanın sitesinden topladım ve parçalarıda ordan almayı düşünüyorum toplatıp almam lazım ben toplayamam pc yi kargoyla filan beceremem yani
    tavsiyelerinizi bekliyorum tavsiyelerinizi yazarken ilerde ufaktan basit o/c yapılabilme ihtimalini göz önünde bulundurunuz

• Anakart gigabyte ep45-ds3
    PSU fsp bluestorm II
    Kasa thermaltake yada coolermaster ın ucuzları war 60-80 usd arası onlar gayet iyi bu markları al.
    Glacial power ı bilmiom güvenilrmi fsp,enermax,recom,thermaltake,ocz bunlar iyi psu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 2 Ağustos 2008; 1:05:19 >
  • ya artık biri cıkıp güncel oyun sistem tawsiyelerini ayrıntılı halde anlatan bi konu acsın hem bizim gibi pc upgrade yapıcaklara yardımcı olmus olur..Hemde forumda topic kirliligi olusmamıs olurr..
  • Bence gözünüze gözlük alsanız daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_20880362/tm.htm
  • cevaplar için teşekkürler sistem tavsiyeleri bölümüne baktım bende zaten ama orda yazılan anakartları exa veya gold un sitesinde bulamadım x48 filan yazıyor oda pahalı sonuçta hepsini biryerden alıp toplatmam lazım ben tek tek alıp birleştiremem :D
    zaten askerden yeni geldik bi çok şeyin değişmiş olduğunu gördüm :D
    bide psu alma işli çıktı başımıza eskiden 20 dolarlık kasa alıyoduk bitiyodu :D

benim yazdığım anakart kötümüdür acaba fiyat olarak ii geldide bana ondan onu yazdım veya gigabyte in o fiyatlarda daha ii anakartı varsa onu yazarmısınız bayadır araştırma yapıyorum ama kafamda birtürlü netleşmedi ????
    saygılar..
  • ep35c-ds3r gigabyte.hem fiyatı uygun hem ddr2 ve ddr3 destekli bi anakart raidde yapabilirsin.bu anakartı bi araştır istersen...
  • www.inventus.com.tr burdan pc yi iyi bir şekilde toplayabilirsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.