Şimdi Ara

E72 YENİ VERSİYON ==> 081.003 ÇIKTI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET NOKIA E72 'nin yeni yazılım versiyonu 081.003 çıktı.

cihazınızın OTA sını kullanarak ( Over The Air ) ya da nokia software updater kullanarak update edebilirsiniz.

OTA kullanıldığı vakit rehberinize , mesajlarınıza vs bişiy olmuyor ama yine de yedeklemekte fayda var,

bu işlemi yapmadan önce şarjınızı doldurmanız önerilir.

yeni versiyon ile birlikte :

* Web browser da çoklu sayfa açımı ve hızlı dolaşım. Bariz bir hızlanma söz konusu...

* mail sayfasında değişiklik ve kullanım kolaylığı

OTA ile güncelleme : *#0000# yaptıktan sonra seçenekler / güncellemeleri kont. et menusunden güncellemeleri internet üzerinden kontrol edip yükleme şeklindedir,

Benden haber vermesi, sizlerden güncellemesi :) haydi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 13 Kasım 2011; 2:56:07 >

• Güncelleme yapan varmı acaba?
  • Bende sürümü güncelledim.Hızlandı gibi geldi sanki bana.Yalnız beni biri aradığında kapatmak için noya basıyorum konuşmayı kesiyor ama ekranda hala arama varmış gibi 2-3 sn gözüküyor.Varmı başka benim yaşadığımı yaşayan?
  • cihazda yeni bir değişiklik farkettim onu yazayım :

el feneri uygulaması tuş kilidi kapalı iken çalışmıyordu.

şimdi basılı tuttuğun kadar yanıyor. eski versiyonda rastlamamıştım.

tolgahan ÜNSAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

cihazda yeni bir değişiklik farkettim onu yazayım :

el feneri uygulaması tuş kilidi kapalı iken çalışmıyordu.

şimdi basılı tuttuğun kadar yanıyor. eski versiyonda rastlamamıştım.

O en eski versiyonda da vardı sen yeni keşfetmişsin.

Bu arada benim telefon görmüyor bu yeni güncelleştirmeyi. E72-1 olduğundan dolayımı ? Ve nasıl görmesini sağlarım ? Bir de bu yeni sürümde de dil Türkçe değil mi ?

tür: rm-530

tolgahan ÜNSAL
  • Arkadaşlar 054 versiyon şuan yüklü fakat ne ovi nede ota'dan arattığımda 071.004 güncelleştirmesini bulamıyor herhangi bir hata almıyorum bulamıyor sadece ayrıca telefona hard formatta attım sorun hala devam ediyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: schmarick

product code sormuştum ben ama neyse anlaşılmamış sanırım

benim cihazım grey garantili, farklı olabilir, product code : 0587052

kullanabiliyorsan ovi suite - pc suite dışındaki programları dene, usb flash özelliği ile. forumda türkçeleştirme başlıkları altında detaylı anlatılıyor,

aliozan48 , senin için de aynı şey geçerli, ovi suite ya da ota dan olmuyorsa dediğim şekilde yapılcak.,

ilgili link.

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/nss-ile-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t29.html

bu adımları takip ederek en son versiyona geçebilirsiniz.

• Görmüyor of görmüyor ayrıca bildirdiğiniz link 2008e ait o zamandan bu zaman uzun bir süre NSU diye bişey kalmadı örneğin
  • quote:

product code nu deiştirsem acaba güncelleme yaparmı bi türlü güncelleyemedim

0587336: TURKEY QW BLACK
    0587277: TURKEY QW BROWN
    0584254: TURKEY QW GREY

cihaz rengine göre kodlar burada, ben değiştirmiştim kendiminkini, sizin ki de bunlardan biri olmalı.

bazı versiyonlar bazı ülkelere özgü çıkabiliyor çünkü.
  • 0587336: TURKEY QW BLACK product code um bu benim turkcell reklamlarını kaldırmak için yapmıştım ama ne turkcell reklamlarını kaldırabildim ne de güncelleyebildim bu teli aldıgıma pişman oldum yaa

0587336: TURKEY QW BLACK product code um bu benim turkcell reklamlarını kaldırmak için yapmıştım ama ne turkcell reklamlarını kaldırabildim ne de güncelleyebildim bu teli aldıgıma pişman oldum yaa

kendin usb den halledemiyorsan en yakınındaki club nokia ya git, cihazım donuyor de, aynı zamanda turkcell reklamını da istemiyorum de, onlar yazılımı garanti kapsamında ve ücretsiz yükleyip aynı gün teslim ederler
  • pc suite kullanmadan güncelleme yapınca veriler siliniyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 14 Temmuz 2011; 14:15:33 >

Orijinalden alıntı: blacksnake03

pc suite kullanmadan güncelleme yapınca veriler siliniyormu ?

OTA dan yapınca veriler silinmiyor, onun haricinde sadece "core" dosyasını diğer bir deyişle sadece main flash dosyasını usb den ( pc suite harici, ) yazınca da bilgiler gitmez.

usb flash için phoneix service suite kullanabilirsiniz, navifirm den indirdiğiniz main flash dosyası ile bilgileriniz gitmeden halledebilirsiniz.

ama insanlık hali, yedeklemek her zaman iyidir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.