Elimde e71 var. Yeni model olarak e72ye gecmeyi dusunuyorum. İkinci elde temiz cihazlar var. Aralarındaki fiyat farkına değecek bir performans var mı acaba ? Zaten sıfır almayacağım ikincl elden alıcam.
ikisinide kullandım kamara haricinde asla fark yok hatta e71 daha iyi çünkü e72 optik tuş özellikle kışın sapıtıyor basmıyor tahmini 100-150 tl fark rahat verirsin temiz e72 almak için 2.el çünkü 450 tl den aşşağılar zaten bitik çizikli makineler kamera 3.2 e 71 de e72 5 ama inan çok büyük fark yok ses olarak e71 çok daha iyi sebebi e71 ses çıkışı üste cepte rahat duyuluyor e72de tam kameranın yanında yani cepte ses kısık oluyor bence hiç girme zarar edersin
optik tuş derken ? Blackberrylerdeki gibi mi yani ?
aynen ortadaki kare tuş orası dokunmatik kesinlikle acil işlemlerde işine yaramıyor vede elini ayağını dolandırıyor yani ben sana şunu diyorum nokia e72 almak için e71 satılmaz ben sattım aldım zarar da ettim pişmanda oldum skyfire diye bi tarayıcı vardı ozaman hatta ilginç olanı e71 taş gibi çalıştırıyordu e72 çalıştırmıyodu
çok garip.. Yazın kuzenimde kullanmıştım e72yi bi ara normal tuş gibiydi yada ben öyle hatırlıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: salihboc
aynen ortadaki kare tuş orası dokunmatik kesinlikle acil işlemlerde işine yaramıyor vede elini ayağını dolandırıyor yani ben sana şunu diyorum nokia e72 almak için e71 satılmaz ben sattım aldım zarar da ettim pişmanda oldum skyfire diye bi tarayıcı vardı ozaman hatta ilginç olanı e71 taş gibi çalıştırıyordu e72 çalıştırmıyodu
Tuş özelliği kapatılabiliyor sanırım
tuş kapatılabilir hassaiyetide ayarlanabilir de ben genel olarak e71 satılıp alınmaz dedim
açıkcası e72deki yeni menu tarzı hoşuma gitmişti. Ve e71de arama-menu tusları uzun ince oldugu icin elime kucuk geliyor :D
o zaman sana hayırlı olsun ne diyelim
Bence değiştirme iyi telefondur elindeki yinede sen bilirsin.
Bence değmez hocam,değiştirme telefonunu. :)
e71e laf yok çok guzel telefon. Ama 3.5mm kulaklık gırısı olmaması cok kotu. Aslında ekrana jelatın taktırıp bide kılıf alsam dahada gider bence :)
Her iki telefonu da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki E72 çok daha iyi. Hız olsun, kamera olsun + 3,5 standart giriş, stereo radyo ve daha güçlü pil....
Her iki telefonu da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki E72 çok daha iyi. Hız olsun, kamera olsun + 3,5 standart giriş, stereo radyo ve daha güçlü pil....
yanlıs biliyorsam duzeltın ama iki telefonda bl-4u kullanmıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
yanlıs biliyorsam duzeltın ama iki telefonda bp-4l kullanıyor. Yani bataryalar aynı.
E71 ve E72 arasındaki en belirgin farklar kamera ve E72'deki optik kaydırma tuşu. Optik tuşun işlevi ayarlardan kapatılıp normal tuş olarak(basmalı) kullanılabiliyor. Ha bana sorarsanız E71'den E72'ye geçilmez.En aşağı E6'ya geçilir. Çünkü E6 hem dokunmatik ekran hemde q kalvyeli tasarıma sahip.
quote:
Orijinalden alıntı: furki06
quote:
yanlıs biliyorsam duzeltın ama iki telefonda bp-4l kullanıyor. Yani bataryalar aynı.
Aynı olabilir ama E72 600MHZ e71 371MHZ KULANIO
Bataryalar şöyle : Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BP-4L)
quote:
Orijinalden alıntı: prodamas
quote:
quote:
Aynı olabilir ama E72 600MHZ e71 371MHZ KULANIO
işlemci hızı farklıdır. Batarya tipinden bahsediyoruz burda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: prodamas
quote:
quote: