Şimdi Ara

e6750 CPU ya DS3 UYUM SAĞLAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e6750 işlemci almayı düşünüyorum.Öncelikli olarak bu cpu ya Gigabyte DS3 rev 3.3 anakartta karar kılmıştım.Fakat sonradan farkettim ki Ds3 sanırım 1333 fsb desteklemio. işlemcide 1333 olduğundan acaba bunlar arasında bi uyum sorunu yaşarmıyım? Yoksa ds3 yerine GA p35c ds3r mi almalıyım? ds3r 190 usd fln bi anakarta da o kadar para wermek istemiyorum açıkcası :) Aşşadaki linklerden de kartlara bakabilirsiniz.

DS3http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1781

DS3Rhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2088

İşlemcihttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2104

Yardımcı olursanız sevinirim.

• p965 ds3 uyumlu değil sanırım sorunuz da bu ama verdiğiniz linklerden ikincisindeki p35 ds3r 1333 fsb ye destek sağladığından uyumludur. umarım yardımım dokujnmuştur bu arada p35 ds3 r yi ben de almayı düşünüyorum o işlemciye 300 küsür milyon verdikten sonra yanına o anakart yakışır (en azından benim fikrim böyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı genç -- 29 Ağustos 2007; 22:45:40 >
  • Hmm yani ds3 alsam bu işlemciyi kullanamazmıyım.Bide anakarttan fln kısıp raidmax smilodon almayı düşünüyodum eğer o olmazsa centurion 534+ alıcaz heralde.

Bu arada forumdaki diğer arkadaşlarda yorum yaparlarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekker

Hmm yani ds3 alsam bu işlemciyi kullanamazmıyım.Bide anakarttan fln kısıp raidmax smilodon almayı düşünüyodum eğer o olmazsa centurion 534+ alıcaz heralde.

Bu arada forumdaki diğer arkadaşlarda yorum yaparlarsa sevinirim.

şimdi benim yorumum beğenilmiomu başkaları da yorum yapsın diyorsunuz şaka bir yana anakarttan kısıp iyi bir kasa alıcaksanız eğer ds3 ten daha uygun fiyata bunu alabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1596&productid=bd49596

forumda da hakında overclock incelemeleri var zaten ama illa da biostar almam diyorsanız siz bilirsiniz iyi bir kasa almak istediğinize göre overclock yapacaksınız demektir biostarın da overclock yeteneğini çok övüyorlar yine tercih sizin tabiki

bu arada ds3 le e6750 çalıştıramazsınız çalıştırsanız da 8*333 değil de 8* 266 şeklinde olur büyük ihtimal saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı genç -- 29 Ağustos 2007; 23:10:08 >

• Rev 3.3 olan GA-965P-DS3'ler 1333 fsb destekliyor diye biliyorum.
  • P965 Ds3 Rev 3,3 ise uyumlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

P965 Ds3 Rev 3,3 ise uyumlu.

galiba gigatek yanlış özellik yazmış hem rev 3.3 yazıyor hem de 1066-800-533 fsb destek yazıyor
  • İlla Gigabyte marka olması şart değilse 1333 fsb destekli Msi p35 neo-f e bakabilirsin.Fiyatı gayet uygun iyi bir kart...
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Konuya dönücek olursak gigabyte ın sitesine baktığımızda ds3 ün 1333 desteği war diyo.Sanırım gigatek in sitesinde bi yazım yanlışı olmuş olabilir.

@mmustafa1 bende msı p35 neo-f ile bu ga ds3 arasında kalmıştım ama bazı kesimlerden p35 neo-f in bazen sorun çıkarabildiğini soylediler.oyle oluncada ds3 e yönelmiştim.

@meraklı genç dostum biostar almayı açıkcası düşünmüyorum.Ya msı alıcam yada gigabyte :) aslında ben çok fazla o/c yapmıyorum ısınma problemi çektiğim için.Bu smilodon uda hem şu ısı sorunundan kurtulmak için alıyorum hemde dış görünüşü çok karizmatik ama hala karar werebilmiş diilim çünkü smilodon + bluestorm 500 watt çok pahalıya gelio onun yerine daha az dış karizması olan centurion 534+ alabilirim

• rev 3.3 lerde destek var
    rev 1.0 da yok
    hatta gigabyte tın sitesine gir ds3 rev 3.3 ü bulup desteklediği cpu listesine bak
    forumda anakartlar bölümünde ds3 kullananlar buraya konusunda 22. sayfada gerekli bilgiyi bulabilirsin
  • bende 965p ds3 rev 3.3 var , kutusunun üstünde dev gibi 1333 fsb desteklediği yazıyo
    türkiyede satılan ds3 lerin hepsi rev3.3 için rahat olsun
  • hmm anladım saolun.Peki sizce 6750 işlemciye ds3 yeterlimi yoksa p35 serisinden bişiler alsam daha mı iyi olur ?
  • GA-P35-DS3/S3
    cpu 6750
    kullanıyoyorum gayet güzel sorunsuz çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.