Şimdi Ara

e60 525i alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba orijinal olsa bu fiyata vermezler.

Neredeyse bu temizlikte E39'ları bu paralara satıyor millet.

Arabada kesin bir şey var, detaylı ve iyi araştırılsa çıkar.

Diğer türlü ilanda söylendiği gibi doğruysa, düşünmeden alınır.

Tek kötü yanı makyajsız kasa.
  • Hiç riske girmeyim mi acaba diyorsun.

Kesinlikle insignia 1.6T al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Hiç riske girmeyim mi acaba diyorsun.

Kesinlikle insignia 1.6T al.

mantık 19 jantlı cosmo insigniada ama diğeride başka
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    2. el Bmw mantık işi değil. Gönül işi :)

• quote:

2. el Bmw mantık işi değil. Gönül işi :)

arada kullanmalık yanında 1de jimy gibi 4çeker alıcam duster vs
  • Sunroof yok son sahibi olursun uzak dur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha 1 ay önce e60 5.25 satmış satmış biri olarak diyebilirimki temizini bulursan kaçırma. 1 yıla yakın sorunsuz kullandık. ve benim aracım 310 bindeydi.. sadece 20 tl ye 1 tane Z rot değiştirdim başkada sıkıntı olmadı. Yakıt konusunda şüphen olmasın LPG ile sıfır araçtan az yakıyor. 6 silindirin senfoni orkestrası gibi sesini saymıyorum bile..Ankara- Bartın arası 300 KM de hiç kasmadan 60 tl lik LPG ile gidiyor..Konforu zaten şimdiki BMW mercedeslerde bile kesinlikle yok..
    Hiç BMW ye binmemiş kulaktan dolam bilgilerle ahkam kesenleri takma. O çok sevdikleri modelli tenekeler 10 sene sonra hurdaya ayrılır ancak bu araçlar bakımları yapıldığı sürece hep yollarda olurlar.. Sen niye sattın dersen BMW X5 ile takas ettim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 10 Temmuz 2017; 13:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

daha 1 ay önce e60 5.25 satmış satmış biri olarak diyebilirimki temizini bulursan kaçırma. 1 yıla yakın sorunsuz kullandık. ve benim aracım 310 bindeydi.. sadece 20 tl ye 1 tane Z rot değiştirdim başkada sıkıntı olmadı. Yakıt konusunda şüphen olmasın LPG ile sıfır araçtan az yakıyor. 6 silindirin senfoni orkestrası gibi sesini saymıyorum bile..Ankara- Bartın arası 300 KM de hiç kasmadan 60 tl lik LPG ile gidiyor..Konforu zaten şimdiki BMW mercedeslerde bile kesinlikle yok..
    Hiç BMW ye binmemiş kulaktan dolam bilgilerle ahkam kesenleri takma. O çok sevdikleri modelli tenekeler 10 sene sonra hurdaya ayrılır ancak bu araçlar bakımları yapıldığı sürece hep yollarda olurlar.. Sen niye sattın dersen BMW X5 ile takas ettim ..

arabalarımızın hepsi lpgli ama bmwde sorun olur vs diyorlar,birde lpg kiti ne kadar tutar.80bine gelir sanırsam.

• Bmw ye en iyi kit Prinstir

Tahminen 5 bin TL ye takılır.

Lpg olabilir ancak Bmw hassas araçtır sensörleri bozduğunu duydum. Ama sizin motor 110bin km de o yüzden kanımca risk daha azdır.

Ayrıca o seri motorlu Bmw ler Lpg ye uyumludur.

Sizin model de sanırım endirekt püskürtme yani uygun olan model.

Bmw de benzinli atmosferikler en sorunsuz modellerdir.

110 bin km gerçekten çok düşük. Km sini iyice kontrol ettir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 10 Temmuz 2017; 14:16:31 >
  • benim e60 5.20 şehir içinde 14-16lt lpg, şehir dışında 10lt lpg yakıyor. bu araca göre gayet makul bence. e60 kesinlikle alınıp binilecek bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

benim e60 5.20 şehir içinde 14-16lt lpg, şehir dışında 10lt lpg yakıyor. bu araca göre gayet makul bence. e60 kesinlikle alınıp binilecek bir araç

85 geliyor kasko tüp vs ben rahat durmam ıvır zıvırı 90bin psikolojik sınırımı aşıyor
  • Benim E39 530i 137.000 kmdeki aracımı sattım, niyetimde E39 540 veya E60 530i veya 530d vardı, gittim Kia cee'd aldım:) cesaret edemedim. Attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. E39 E60 a göre daha sorunsuz bir araç, facebook bmw gruplarında en çok e60 kullanıcıları arızadan yakınıyor. E60 ı olan almanyada yaşayan bir arkadaşım var, izine geldi konuştuk, kesinlikle tavsiye etmiyor. gözüm devamlı display de ne ikaz verecek diye bakıp duruyorum diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

benim e60 5.20 şehir içinde 14-16lt lpg, şehir dışında 10lt lpg yakıyor. bu araca göre gayet makul bence. e60 kesinlikle alınıp binilecek bir araç

85 geliyor kasko tüp vs ben rahat durmam ıvır zıvırı 90bin psikolojik sınırımı aşıyor

e60 almayı kafaya koyduysanız sabredip bekleyin. daha uygun fiyata bişey düşer günün birinde. şahsen ben 65e aldım 111.000kmde 2005. diri durduğu için millet bunu nasıl aldın nerden buldun o parayı dediler. meğer aracı 2010 falan sanıyorlarmış. 2005 model şu fiyata aldım diyince şaşırıyorlar :)
  • bu araç alınır duruyor. renk kombinasyonu da güzel sayılır. iyi bir bmw ustasına gösterin. zaten araç da masraf çıkaracak her şey ortaya çıkar.

en büyük avantaj hiç lpg takılmaması bu yüzden motor iyi durumdadır diye tahmin ediyorum.

prins lpg 4500tl civarına takılıyor. ben lovato hp kit takdırdım ancak prins olsa daha iyi olur. şanzıman yağı ne zaman değişmiş öğrenin.

genel bakımı için kenarda 2500tl olsun.
  • caner_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam illaki e60 daha teknolojik, bissürü sensör var ve bu sebebiyetle eskiyen yıpranan parçalar nedeniyle daha çok arıza veriyordur. Doğrudur.

Ancak o sensörlerle araç daha teknolojik hale geliyor. Hayat kolaylaşıyor.

E39 'un E60' a karşı en büyük avantajı daha kaliteli bir iç mekana, ses sistemine vs sahip olması gösterilir.

Ancak BMW, E60 için yeni şase geliştirmiştir. E39 ise eski 7 kasası üzerine geliştirilmiştir . E60 bu manada sürüş dinamikleri bağlamında kendine özeldir. 7 kasası gibi kendisini limuzin gibi hissettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 12 Temmuz 2017; 21:14:9 >
  • Bu araçları sıfır km alıp garantisi bitince kur farkıyla aldığından fazlaya sataaksın sonra tekrar sıfırını alacaksın bu ülkede.Diğer türlü saatli bomba resmen.Hele hevesle 3 kuruş biriktirip şunlara bu paraları verenlere üzülüyorum.
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi cesaret edip almışsınız...

Düşük km 2003-2005 model 745i (lpgli) veya 730d (alırsam çiplerim) düşncesi arada geliyor ama cesaret edemedim henüz. Alt yapısı E60 a ne kadar yakındır ? Masraf boyutu nedir ? Biraz kısmet işi tabiki bu.işler.

Ancak 333pslik 745i kulağa çok hoş geliyor :)

• Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de vergiler yüzunden çok pahalı alinan sıfır C sınıf alanlara çok üzülüyorum.

2. el özellikle premiumlar alırken dikkat, kullanırken de iyi bir özel servis ve tabiki az biraz da cepte 3-5 bin TL tamir parasi ister.

Ancak kullanım zevki paha biçilmezdir

Bunu bilmeyen, denklemi baştan kuramayan kolayca zarar edebilir ve kullanım süresince işkence yaşayabilir

Araç kullanma zevki bizim için sonra satarken kar yapmaktan daha önemli. Bu baglamda tüccar gibi davranmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 12 Temmuz 2017; 21:43:32 >
  • quote:

Hocam iyi cesaret edip almışsınız...

Düşük km 2003-2005 model 745i (lpgli) veya 730d (alırsam çiplerim) düşncesi arada geliyor ama cesaret edemedim henüz. Alt yapısı E60 a ne kadar yakındır ? Masraf boyutu nedir ? Biraz kısmet işi tabiki bu.işler.

Ancak 333pslik 745i kulağa çok hoş geliyor :)

herkes bmw cesaret işi diyor da neden? bmw de olan elektrik aksam başka markalarda yok mu? veya bmw bu kadar çok mu arıza veriyor?

açıkçası arıza işi şans işidir bana göre. sıfır araç da alsanız servisten çıkamayabilirsiniz. işim gereği servis ve parça konusunda sıkıntım yok. en basiti geçen haftasonu garip bir şekilde arka lastiğim yarıldı. lastiğin sıfırı 650tl civarı. 70tl ye onarım yaptırdım.

normalde başkasının başına gelse onarım yaptıracak yer bulamaz. her lastikçi para gelsin diye lastik satmaya çalışır.

en ucuz yağ değişimi eminim ki dışarda 250-300den aşağı değildir dişarda. parçaları kendim alıp 150tl gibi komik bir rakama kendi yağımı kendim değiştim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.