Şimdi Ara

e60 520i alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba. Cok temiz boyasiz kazasiz e60 2004 520i ler lpg takilmamis km 120.000 de sizce alinirmi arabayi seviyorum basimi agritcagindan korkuyorum acikcasi ama benzinli motor bas agritirmi o km de simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

e60 520i Alınır Mı: Kapsamlı Bir Kılavuz

BMW e60 520i, güçlü performans, lüks konfor ve sofistike teknolojiyle tanınan bir otomobildir. Bir e60 520i almayı düşünüyorsanız, satın almadan önce bilmeniz gereken önemli hususlar şunlardır:

Performans: e60 520i, 2,0 litrelik dört silindirli turboşarjlı bir motora sahiptir ve 170 beygir gücü ve 250 Nm tork üretir. Bu motor, sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiş ve 0'dan 100 km/sa hıza yaklaşık 8 saniyede ulaşmasını sağlar.

Yakıt Verimliliği: Resmi yakıt tüketimi verilerine göre, e60 520i şehir içinde ortalama 9,2 L/100 km ve otoyolda 5,7 L/100 km yakıt tüketir. Gerçek yakıt verimliliği, sürüş tarzı ve trafik koşulları gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Konfor ve Özellikler: e60 520i, deri döşemeler, ısıtmalı koltuklar, panoramik tavan ve iDrive bilgi-eğlence sistemi gibi bir dizi konfor ve özellik sunar. Ayrıca, uyarlanabilir süspansiyon ve değişken oranlı direksiyon gibi sürüş dinamiklerini geliştiren teknolojilerle donatılmıştır.

Güvenlik: e60 520i, çarpışma önleme sistemi, şeritten ayrılma uyarısı ve gece görüş kamerası gibi bir dizi güvenlik özelliğiyle donatılmıştır. Euro NCAP tarafından yapılan çarpışma testlerinde beş yıldız almıştır.

Arıza Geçmişi: e60 520i'nin bazı modellerinde yağ yakma, enjektör arızaları ve şanzıman sorunları gibi yaygın arızalar bildirilmiştir. Potansiyel arızaları ve onarım maliyetlerini azaltmak için iyi bakımlı ve servis geçmişi olan bir araç seçmek önemlidir.

Sonuç: e60 520i, güçlü performans, lüks konfor ve güvenlik özellikleri arayanlar için uygun bir seçim olabilir. Ancak, araçların arıza geçmişini göz önünde bulundurmak ve satın almadan önce kapsamlı bir inceleme yaptırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bakımları düzgün yapıldı ise hiç bir şey olmaz . Benim araç 265.000 olacak neredeyse

Mahsuru yok ise fiyat nedir

• Eğer km doğru ise baş ağrıtacağını sanmam lpg de hiç takılmadığına göre motorun durumu iyidir ama o araca 120 bin km biraz az gibi yine bi km düşürülme vakası olmasın
  • bende bir ara bakmıştım ama yüksek yakıt ve düşük performanstan dolayı vazgeçmiştim
  • KM düşürme olmadığına emin olun, çok yüksek performans beklentiniz yoksa ve bakımını aksatmadan düzgün binerseniz o atmosferik motor sizi 350.000 - 400.000 km sorunsuz götürür.

• Performans beklentimiz varsa e60 ın hangi motor seçeneğini alacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Performans beklentimiz varsa e60 ın hangi motor seçeneğini alacaz

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=206154855&rnd=6636

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2003 E39 BMW 530i Aldım
    10 yıl önce açıldı
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Bakımları düzgün yapıldı ise hiç bir şey olmaz . Benim araç 265.000 olacak neredeyse

Mahsuru yok ise fiyat nedir

Aslinda kafamda 1 taneyok 60 70 bin tl arasi 10 15 tane sahibinden.com da mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Performans beklentimiz varsa e60 ın hangi motor seçeneğini alacaz

520d
  • Aslinda 520i beni karsilicaktir 170hp az degil benim sikintim bana masraf acmasin servise gitmesin bizde suan kia sportage var 240. binde artik her gun serviste buyil tam 25 gun servisteydi o yuzden biktim bana masraf cikarmasin servise gitmeyeyim yeter performans yeterlidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldmstr -- 20 Mayıs 2015; 22:58:49 >
  • Masraf açmasın diyosun 10 yaşında araba istiyorsun İllaki daha az sorun yaşamak istyorsan gidersin Mercedes E200 alırsın 2005-2006 makyajlı pahalıdır gönül ister W211 al ama makyajdız kasa alacağın 5.20i den kat kat daha sağlam ve sorunsuzdur.Motoru ise iyi bakılırsa 800-900 bin götürür

• bmw den bahsetmişsiniz eğer araç hor kullanılmamışsa bmw için o km ler daha başlangıç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.