Şimdi Ara

E46 Kasa 3.20 mi E39 Kasa 5.20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşime araba alacağım e46 kasa 3.20 (M paket) - e39 kasa 5.20 (düz) fakat bu iki araba arasında kaldım araba 4 sene sonra oğluma kalacak max: 35 bin tl bütçe var araba kesinlikle manuel vites olmayacak önerilerinizi bekliyorum...Bu fiyata bu kalitede başka hangi araçlar olduğunu yazarsanızda sevinirim ..
     E46 Kasa 3.20 mi E39 Kasa 5.20 mi ? E46 Kasa 3.20 mi E39 Kasa 5.20 mi ?

• eşiniz için bu fiyata şöyle bir araç daha uygun olabilir bence
  • sanayi ve usta konusunda ne durumdasınız bilemiyorum ama temizini bulamazsanız biraz yorulabilirsiniz bu araçlar ile .

35000 e 520 zor alırsınız ( temiz ) temizleri 40 civarı gidiyor.

BMW ye karşı sempatiniz var anladığım kadarıyla, İlle bunlar olacaksa 5 serisini tercih ederim. Ama bayan için dediğiniz için 5 serisi düşündürüyor.
  • Bence o kasa 5 serisi bir bayana ve bir gence ağır olur. 3.20 veya 1 serisinin otomatiklerine bakmanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E46 tabiki. oyle sık sık sorun yaratan bır aracta degıl e46 kasalar yaşından dolayı ufak problemler yasarsınız o kadar ,ezbere konusuyor cogunluk
  • Bayana olacaksa E46 daha uygun olur derim. Yine de konu hakkında bilgili kardeşlerimizi çağıralım.
  • 2003 model E39 ile 2003 E46yı karşılaştırıyorsak tabiki tabiki e39.

Fakat model yılları önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir galeride 3.18 buldum araba 123.000 km de otomatik vites 2005 model tüplü 35.000 TL istiyor
    Bide evin yukarısındaki galeride 3.20 m paket var 190.000 de otomatik 2000 model tüplü 38.000 TL istiyor
    Sizce hangisi daha iyi ? O fiyata değer mi 3.18 temiz ama 4 silindir ben biraz daha performans istiyorum 3.20 güzel fakat km si 3.18 in baya üstünde... Bu fiyata başka araba var mi ? Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay916

Bir galeride 3.18 buldum araba 123.000 km de otomatik vites 2005 model tüplü 35.000 TL istiyor
    Bide evin yukarısındaki galeride 3.20 m paket var 190.000 de otomatik 2000 model tüplü 38.000 TL istiyor
    Sizce hangisi daha iyi ? O fiyata değer mi 3.18 temiz ama 4 silindir ben biraz daha performans istiyorum 3.20 güzel fakat km si 3.18 in baya üstünde... Bu fiyata başka araba var mi ? Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ?

318 taklalidir. O fiyata imkansiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi de eşe alınacak araç değil.320 tek kapı ve m paket olduğundan çok emanet duracak,520 de aşırı iri.öte yandan çok yaşlı araçlar bugün bile çok uğraştırırken 4 sene sonra hayli yorar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 20 Kasım 2014; 18:51:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bayana olacaksa E46 daha uygun olur derim. Yine de konu hakkında bilgili kardeşlerimizi çağıralım.

beni niye çağırmıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bayana olacaksa E46 daha uygun olur derim. Yine de konu hakkında bilgili kardeşlerimizi çağıralım.

beni niye çağırmıyorsun ?

Konu VW ile ilgili değil.

• Temizini bulmazsanız iki araçta sıkıntı çıkarır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.