Şimdi Ara

e46 316ci Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba e 46 kasa 316ci almak istiyorum 2004 ve üstü 100,000 civarı araclara bakıyorum ... aracı kullanan arkadaşlar varsa olumlu ve olumsuz yonlerı soylerse sevınırım .... sahıbınden.comda buldugun araclara nedersınız ...
    tesekkurler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-paketli-borusan-bakimli-kazasiz-56946750/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-bmw-3-16-ci-full-acillll-57109332/detay/ Paylaş:

• Çok yakar az kaçarın kelime anlamı gibi bir şey.

120bin kilometrede olan 7-8 yaşında 1.6 benzinli bir araca 40bin lira veriyorsunuz ve bu araç tek kapılı, piyasası olmayan bir araç. Vasat bir performansı var, gerçekten 10-11litre rahat yakıyor ve arkadan itişli olmasının ufak bi eğlencesi var, o kadar.

Benim gibi BMW taraftarı bile kaçar bu seçimden:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Eylül 2011; 14:44:41 >
  • pekı bu fıyatlara ne onerırsınız
  • 2004 3.18Cİ bakın,2.0 litre 143ps,hiç değilse performansı tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkane megane

pekı bu fıyatlara ne onerırsınız

Yılda kaç km yapmayı düşünüyorsunuz?
    Uzun yol, şehir içi hangisini daha yoğun kullanacaksınız?
    Konfor mu performans mı?
    Yakıt ekonomisi önemli mi?
    Aracı kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz? 2. el durumu için önemlidir.
    Servis maliyeti, parça fiyatı vs vs

Bu arada BMW 3.16Ci baktığınıza göre muhtemelen az km yapacak, konfora ve tasarıma önem verecek, performansı es geçecek, yakıt/servis maliyetlerini ve 2. el piyasasını düşünmeyeceksiniz.

Tüm bunları ölçüp tartın buraya yazın ona göre araç önerelim.
    Bu fiyatlara her segmentten her türlü araç var nitekim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Konfor mu performans mı?

Bu arada BMW 3.16Ci baktığınıza göre muhtemelen az km yapacak, konfora ve tasarıma önem verecek, performansı es geçecek, yakıt/servis maliyetlerini ve 2. el piyasasını düşünmeyeceksiniz.

yılda 10.000 kılometreyı gecmıyorum , yakıt ve performans onemlı , aracıda 2-3 yıl arası kullanmayı planlıyorum, servis ve parça durumu okadar onmlı dııl benm ıcın suan zaten corsa d 1.2 kullanıcısıyım bu benım ıkıncı aracım olacak ... 2004 kasa 318lere baktıgımda fıyat 45 lere cıkıyo sızce 37-38bın tlye 316 tımı yoksa 45tlye 318 mı??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Konfor mu performans mı?

yılda 10.000 kılometreyı gecmıyorum , yakıt ve performans onemlı , aracıda 2-3 yıl arası kullanmayı planlıyorum, servis ve parça durumu okadar onmlı dııl benm ıcın suan zaten corsa d 1.2 kullanıcısıyım bu benım ıkıncı aracım olacak ... 2004 kasa 318lere baktıgımda fıyat 45 lere cıkıyo sızce 37-38bın tlye 316 tımı yoksa 45tlye 318 mı??

Seat Leon FR 2.0 TFSI
    *Lancia Delta 1.4 T
    Octavia 2.0 RS
    1.18i

Yakıtına göre performansı başarılı araçlar olarak bunları söyleyebilirim. Genel olarak size hitap edecek araçlar downsized 1.4 1.6 turbolar olur. Hem eğlenceli ve performanslı hem de sıkıştırılmadığında nispeten ekonomik olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2003 E39 BMW 530i Aldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 316ci tam bir mantıksızlık abidesi. Coupe,çok yakıyor az kaçıyor, 1.6 motor....

• bende 3.30 kullanıcısı olmak ısterdım fakat benzın ve vergı gercı vergı 10. senede dusuyo ama benzın ..... bende ogrencıyım 10bın tl daha butce cıkartıp 318ci ye gecmem daha ıyı gozukuyo pekı ... ben hep 2004 makyaslı kasalarda arastırdım pekı 2001 makyajsızlara nedersınız
  • Kuzenim aldı düz vites 2005 model 316ci. 35tl'lik benzinle Antalya'dan Kemer'e gidip gelebiliyormuş çok rahat. 0-100 11sn civarı maks. hız da 200 küsür km olması lazım fabrika verisinde. Fazla performans beklentisi yoksa iş görebilir aslında. Şahsen o kasa 316'ya dönüp bakmam ama.
  • arkadaşlar 2004-06 model arasında 316ci nin pıyasası daha cok 318e gore 30'a , 15 gibi ilan durumu var , sizce satarken hangsini daha rahat satabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.