Şimdi Ara

ARAC Tercihi BMW F07 520D //530D GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evimize 2. Bir arac alma niyetimiz mevcut. Mevcuttur f45 218i a.tourer aracımız var. Bmw yi genel olarak sevdiğimiz icin, yine ici geniş aile kullanımına uygun olarak düşündüğüm f07 kasa kodlu gt modelleri dikkatimizi çekmiş durumda. Bu araçlar icin hangi motor daha uygun olur. Birde alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.Değerli yorumlarınız icin şimdiden tsk ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam grand tourismonun görüntüsü sizi aldatmasın arka bagajı son derece kullanışsız arkadaki süspansiyon sistemi farklı o nedenle bagaj yüksekte tasarımdan dolayı da yer kalmıyor öte yandan arka koltuk mesafesi çok iyi hareketli olduğu için genişletebiliyorsunuz yine de aile için uygun değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam evet bagaj 5 metrelik bir araca göre kucuk; 440 litre. Açıkçası bagaj ihtiyacım cok olmuyor. 2-3 valiz alsa bana fazlasıyla yeterli. Bizim icin arka koltuk konforu cok daha önemli. 218i de ki gibi arka koltukların hareketli ve ayarlanabilir olması cok hoşumuza gitti. Bmw nin genel sürüş kalitesi, kullanım keyfi, aktarması, hiçbir araçta o hissi bulamadim. Togg, kodiaq ve tesla model y kullandim en son. F07 nin genel konforu gerçekten etkileyici gorunuyor, cok az olması sebebiyle yakından inceleyemedik. Cok güvendiğim bir ustama sordum 6 silindir olanların cok daha sorunsuz olduğunu ve bakımlı olanını kesinlikle tavsiye ettigini belirtti. Düzgün bir tane denk getirebilirsin v6 4x4 aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 10 Haziran 2025; 23:44:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320d GT ( F34 )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.