Şimdi Ara

e4500 overclock yaptım pc reset atıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni ekran kartı aldım işlemcime overclk yapıorm yanmasın diye onboarddan bağlanıyorm ee daha yeni ekran kartı

İlk yaptığımda Cpu Frequeny yazan yeri 200 den birden 250 yaptım Alttakı Pcı-e otomatıkman 120 küsür oldu açtım bılgısayarı 2.7ye çıkmış 2.2den sevindim açıkcası işimin bittiiğini düşündüm south parkı açtım 1 dk sonra pc reset attı kendıne sonra açılmadı daha 3-4 dk bekledım açtım açıldı biosu açtım hız 2.2 ye inmiş geri yeniden sonra dayanamadım birdaha oynadım cpu frequencyle 220 yaptım 2.4 oldu sıcaklık falan hiç değişmedi overclock yaptığımda busefer oldu izledm 2-3 bölüm south park sonra yattım sabah uyandım tekrar açılmadı :S 2 dk bekledim bidaha açtm açıldı hız yıne 2.2 ye düşmüş :S arkadaşlar burda sorun ney ne yapmam gerekiyor lütfen cevap verin.. bunlarda ısı değerleri

Core #0 : 34 (value) 34 (Min) 42 (max)
    Core#1 : 36 (value) 36 (min) 46 (max)

• bios pilini çıkar tak power kablosu çekik halde

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Oc yaparken pcı express i 100 e sabitle voltajları autoda birakma elle gir ve fazla girme ama.sıcaklıkları kontrol altında tut.elindeki parçaların potansiyeline limitlerine soğutmana göre oc yap
  • Voltajı bı Ayarlayabılsm :S nerde oldugunu bulamıyorm kı bıosta cok salak bı bıosum var Ami bios

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.