Bildirim
e398 almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıfır mı 2.el mi arıyosun? _____________________________ -
sıfır ve 2. el sen ikisininde fiyatlarını yazarsan sevinirim _____________________________ -
e398 biraz eski bir telefon olduğu için sıfırını bulamadım ama ikinci el geçen ay 200-250 arası birşeydi _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Mobile
e398 biraz eski bir telefon olduğu için sıfırını bulamadım ama ikinci el geçen ay 200-250 arası birşeydi
SIFIRINI BULAMAZSIN ÇÜNKÜ DÜNYADA İLK SURROUND SES SİTEMİME SAHİP TELEFONU O YÜZDEN AZ ONCE TÜKENDİ...ÇİFT HOPARLORLÜ 1.7 CM SÜPER BİR TLEFON ...BENCE BUL VE AL....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 5 Kasım 2005, 1:41:47 >_____________________________ Samsung S7 Edge
Ford Focus III MK3 1.6 TDCi Titanum X 2014

-
evet hoparlörü gerçekten mükemmel. n-gage'im ile karşılaştırınca n-gage hoparlör konusunda solda sıfır kalıyor
ama kulaklıkla nasıldır bilemem..._____________________________ -
yauw alacam 2. elini ama tırsıyorum dandik temiz cıkmaz diye _____________________________ -
dandik bile çıksa garanti kapsanımdadir
bence 2 yıl garanti daha çıkalı ne kadar olduki...._____________________________ Samsung S7 Edge
Ford Focus III MK3 1.6 TDCi Titanum X 2014

-
ya walla yine de sen bilirsin ama bence vazgeç kararından daha önce hep motorola kullandım ve tek kelimeyle nefret ettim hem zaten geri satmaya çalıştığında hiç piyasası yok bence ii düşün! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler