Şimdi Ara

e36 hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilindigi uzere bir cok e36 kullanicisi oldugu kadar bir o kadar da meraklisi var. Kaldiki e36 yillar gecsede hala temizi oldugunda gerek goruntu gerek deger gerek ozellikleriyle kendini gosteren bir kasadir. Cabrio 4 kapi compact fark etmez e36 ayri bir dunyadir..

Fakat e36 hakkinda ne fazla bilgi nede paylasim mevcut. Paylasimi yapilanlarda genelde uzay gemisine cevrilmis e36 lar ..

Dilerseniz burada varsa e36 niz kendi yaptiklarinizi , cozume kavusturdugunuz sorunlarinizi, ne tur bakimlar yaptiginizi , aradiginiz parcalari, kullandiginiz urunleri paylasalim.

Konu ise yararsa devam eder gider yoksa adminlerden rica eder kapatiriz. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamunaleyküm konuyu açman iyi olmuş. Ben bu hafta 91 model bi e36 aldım aracın bazı eksikleri var hatta baya eksiği var ama sırf heves ve hayalimden ötürü yıllarca binmesemde veya binemesemde hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Sizden ricam konuyu takip eden bilen veya bu kasalardan anlayan biri varsa bana elektrikli aynaların şeması lazım internettearadım bulamadım. Aracı elektrikçiye götürdüm oda bunu tamir etmem için şeması şazım dedi. Nerden bulabilirim bunu veya bilen biri var mı. Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar
     e36 hakkinda

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan.ozyurt

Selamunaleyküm konuyu açman iyi olmuş. Ben bu hafta 91 model bi e36 aldım aracın bazı eksikleri var hatta baya eksiği var ama sırf heves ve hayalimden ötürü yıllarca binmesemde veya binemesemde hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Sizden ricam konuyu takip eden bilen veya bu kasalardan anlayan biri varsa bana elektrikli aynaların şeması lazım internettearadım bulamadım. Aracı elektrikçiye götürdüm oda bunu tamir etmem için şeması şazım dedi. Nerden bulabilirim bunu veya bilen biri var mı. Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar
     e36 hakkinda

Benim tavsiyem semadan once e36 da tecrubesi olan bir usta bulman. Cunku e36 da gunumuz arabalari gibi sökulmesi kolay uyduruk parcalar yok. Semayla falan ugrasmazsin boylelikle. Bostanci sanayide var bir elektrikci onun adini ogrenebilirsem yazarim buraya. E36 dedinmi direk onu soyluyorlar da adini unuttum iste. Bu arada hayirli olsun Allah kaza bela vermesin e36 candir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 27 Haziran 2015; 15:36:28 >

• Eyvallah Allah razı olsun. Ben geçen hafta gittim oraya bu aracın camları orjinalinde otomatik değilmiş adam sonradan motor takıp camları otomatiğe dönüştürmüş şimdide motoru bozuldu camların çok yüksek fiyat çekiyolar. Bende eski hali kolluya çevirttim. Ama yani ufak tefek şeylere bile işciliğe çok fazla fiyat çekiyolar varsa iyi bi usta yine bostancıya götürüp aracı teslim edip herşeyini yaptırmak istiyorum

• Merhabalar bu bmwler deki inception yazısı nedir ne işe yarar bilen cat mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Model hakkinda
    3 ay önce açıldı
    Renault Twingo hakkinda hersey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.