Şimdi Ara

E34 Alıyorum Ama Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum bir aracım var.Ama çocukluk aşkım olan e34 hep aklıma geliyordu ve hep erteliyordum.Çevremdekiler hep olumsuz şeyler söylüyordu ama artık almaya karar verdim.2-3 araç içinde kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

1.araç 95 520i otomatik.Araç baya dolu ama 450bin kmde sahibinden.Otomatik olduğu için fazla limitlerinin zorlanmadığını gördüm ama herkes bmw nin eski otomatiklerinin sorunlu olacağını söyledi.Ve kmside göz korkuttu.

2.araçta 520i 95 manuel.Gittim inceledim baya temizdi.Sahibi 25 bine satıyordu.Almadım sonra acil paraya sıkıştığını söyleyip 23 bine bıraktı bana.Bu da kafamı kurcaladı acaba sorunlu mu diye.Kmsi orjinal 290 binde çift hava yastık ve sunroof gibi özellikleri var.

3.Araç 91 525i 192hp.Bu araç ankaradan bi adamın ikinci aracı 24 bin tlye satıyor.Donanım olarak düşük ama temiz.İnceleme şansım olmadı ama 520i den daha güçlü olması beni cezbetti.

Daha önce hiç bu tip eski bir araç almadım.aracı almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Aracın hangi yerlerini baktırmalıyım? Bmw ler konusunda tecrübesizim bu yüzdeb görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megan 3 ama hangisi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.