Şimdi Ara

[E3] MGS4 İngilizce Trailer'ı SON GÜN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beklemede Son Gün !

Yarın saat 17:45'de Konami konferansı başlayacak. ( Yanılmıyorsam ülkemiz saatinde 15:45 oluyor. )

Gelişmeleri bu topic üzerinden alabilirsiniz.

MGS trailer'ı bir ihtimalle Sony konferansında da gösterilebilir. Yarın tetikte olacağız.

Ve beklenen haber sonunda geldi!

Konami US, 11 Temmuz'da düzenlecek E3 konferansında yer alacağını açık bir şekilde dile getirdi. MGS TUS podcast'inde neredeyse 1 haftadan az vakit kalmış konferans için hazırlanmakta olduğunu belirten Konami mensupları Aki Saito ve Ayako Tateyama, oyuncuların beklediği büyük haberi önceden vermiş oldular; daha önceden bildiğimiz 24 Temmuz MGS 20. yıl özel toplantısında oynanabilir demo olacağını bir kez daha dile getiren ekibin diğer mutluluk verici haberi E3 toplantısında tamamen yeni ve üstelik İngilizce seslendirilmiş bir MGS 4 trailer'ının yayınlanacağıydı.

İşte şimdi E3 ısınmaya başlıyor!

Kaynak & Podcast : Tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 10 Temmuz 2007; 13:16:32 >

• Şahane, oynanabilir demoyu da dağıtırlar umarım PSN'den.
  • Gelsin Artık Şu Oyun
  • David abimizin sesiyle MGS4'ün yeni videosunu izleyebilmek için 1 haftadan az zaman kaldı.

Çok merak ediyorum Snake'in ses tonu nasıl olacak, ya da hikaye hakkında biraz açık verilecek mi. Kojima yine bombaları döşeyip ortalığı karıştıracak gibi geliyor bana. Hala genç snake işinin altından çıkamamışken yeni bir sürpriz ile paranoyaya itebilir bizi.

Merakla bekliyoruz.
  • güzel haber beklemedeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

David abimizin sesiyle MGS4'ün yeni videosunu izleyebilmek için 1 haftadan az zaman kaldı.

Çok merak ediyorum Snake'in ses tonu nasıl olacak, ya da hikaye hakkında biraz açık verilecek mi. Kojima yine bombaları döşeyip ortalığı karıştıracak gibi geliyor bana. Hala genç snake işinin altından çıkamamışken yeni bir sürpriz ile paranoyaya itebilir bizi.

Merakla bekliyoruz.

1 Hafta değil!

5 Gün 15 Saat 35 Dakika 40 Saniye!

• : ) OTACON sıyırmışın abi, kendine dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedendir bilinmez ama ben MGS4'ün son olmayacağını düşünüyorum. İçimden bir ses birşekilde devamının gelebileceğini söylüyor. Bilyorum ki Kojima son oyun olacağını ima etti ve başka oyunlara yöneleceğini de söyledi, yine de sanki bir ara 'devamı gelebilir' gibisinden bişeyler çıtlatmıştı diye hatırlıyorum. Ya da sıcaklar iyice başıma vurdu

Ne diyosun Efruz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Nedendir bilinmez ama ben MGS4'ün son olmayacağını düşünüyorum. İçimden bir ses birşekilde devamının gelebileceğini söylüyor. Bilyorum ki Kojima son oyun olacağını ima etti ve başka oyunlara yöneleceğini de söyledi, yine de sanki bir ara 'devamı gelebilir' gibisinden bişeyler çıtlatmıştı diye hatırlıyorum. Ya da sıcaklar iyice başıma vurdu

Ne diyosun Efruz???

Evet dedi, "ben yapımcı koltuğuna çekilirim, başka biri yönetmen olur" demişti. Gelmesi mümkün yani. Tabi suyunu çıkartmadan! Belki Kojima'nın yanındaki herif yapar sanırsam MGS4'te yanındaki yönetmen Shuyo Murata yapacaktır, yeni MGS'leri. Portable Ops'un yönetmeni Masahiro Yamamoto'yu unutmamak lâzım

• quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

quote:

Nedendir bilinmez ama ben MGS4'ün son olmayacağını düşünüyorum. İçimden bir ses birşekilde devamının gelebileceğini söylüyor. Bilyorum ki Kojima son oyun olacağını ima etti ve başka oyunlara yöneleceğini de söyledi, yine de sanki bir ara 'devamı gelebilir' gibisinden bişeyler çıtlatmıştı diye hatırlıyorum. Ya da sıcaklar iyice başıma vurdu

Ne diyosun Efruz???

Evet dedi, "ben yapımcı koltuğuna çekilirim, başka biri yönetmen olur" demişti. Gelmesi mümkün yani. Tabi suyunu çıkartmadan! Belki Kojima'nın yanındaki herif yapar sanırsam MGS4'te yanındaki yönetmen Shuyo Murata yapacaktır, yeni MGS'leri. Portable Ops'un yönetmeni Masahiro Yamamoto'yu unutmamak lâzım

Hah işte buydu benim bahsettiğim, yaşa Otacon. Hızır gibisin vesselam Yönetmen koltuğunda oturması da yeterli aslında, olayın temeli o çünkü. Biyandan bitmesini isterken diğer yandan devam etmesini de istiyorum, garip bi olay. Eksik kalacak gibi yani bitince.. MGS'ler bitmez, oyun zevki bölünmez.

• quote:

Ne diyosun Efruz???

Valla ne diyeyim Adven, her MGS'den sonra Kojima'nın klasik bir sözü vardır; '' Bu son MGS. '' Ama adam bir süre sonra dayanamaz, ya da zorlarlar ve devamını yapar. Zorlarlar derken ciddi anlamda... Ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı Kojima blog'unda. Yani istese de bitiremez biz varken.
    ( Evet itiraf ediyorum ben tehdit ettim. 2. Hiroşima vakası olur dedim bilamecburi kabul etti. )

Tabi bitsin mi bitmesin mi, hangisini seçerim ben de bilmiyorum. Snake'in durumu malum, merdiven dayanmış. 6 ayı var... Diğer MG'ler S'siz olacaksa neylerim öyle MG' yi. Raiden'ın başkahraman olduğu bir MGR ?! Ben almayayım.

Kojima'nın kendi sözüdür yalnız, başka klasiklere imza atmak istediğini söylemişti. Tabi Kojima Productions daha genç bir ekip. Sadece MGS 4 için kurulduğunu düşünmek saçma olurdu. Daha nice MGS benzeri seriler çıkar Kojima'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 5 Temmuz 2007; 20:58:08 >

• 60 yaşında olsa Snake, 70'ine kadar her bir yıl için 10 tane oyun yapsalar, 2 yılda bir piyasaya çıkarsalar eder 20 yıl. Bu da bize yeter..

Anladıysanız, arap olunuz..
  • quote:

60 yaşında olsa Snake, 70'ine kadar her bir yıl için 10 tane oyun yapsalar, 2 yılda bir piyasaya çıkarsalar eder 20 yıl. Bu da bize yeter..

Ben genç Snake'i istiyorum
  • quote:

60 yaşında olsa Snake, 70'ine kadar her bir yıl için 10 tane oyun yapsalar, 2 yılda bir piyasaya çıkarsalar eder 20 yıl. Bu da bize yeter..

40. yıl özel toplantısında da MGS 15 exlusive demo'sunu gösterirler manasına geliyor bu.
  • quote:

quote:

40. yıl özel toplantısında da MGS 15 exlusive demo'sunu gösterirler manasına geliyor bu.

Çocuklarıızla birlikte izleriz o zaman o demoyu

• Oh be işte bu haberi bekliyordum.Artık bu E3 bnm için daha anlamlı

Kojima bnce artık MGS serisinden elini eteğini çekmeli.Çünkü sevmeden yapılan bir işten tad alabileceğimizi sanmıyorum.Gelgelelim Konami,Kojima yapmasa bile altın yumurtlayan tavuğu "başta Kojima olmamak kaydıyla"yine aynı ekibe yaptırabilir.Ama ne kadar başarılı olur bilinmez.

Benim önerim ve tahminim ise,Metal Gear 1,Metal Gear 2:Solid Snake gibi oyunları hiç bilmeyen bir nesil var.Bu oyunların Remake'i açıkçası çok tutar.Yani hangimiz yanıp tutuşmuyoruz ki bu hikayeleri günümüz koşullarıyla oynamak için
  • hadi artık e3 gelsede keyfimize baksakya.gameone tv den izleyebilecekmiyiz e3 ü.arkadaşlar öncelikle efruzben mgs fanı olmak için adayım snesdeki işte diğer en eski oyunları bana yazarmısın baştan sona kadar.bir kaç tane buldum ama baştan sona lazım ilk oyundan mgs3 e kadar.sen oyunların isimlerini ve hangi emülatör ile çalışacağını yazarsan çok iyi olur lütfen yardım et.
    şimdiden saol kardeşim.
  • 1987 - Metal Gear

1990 - Metal Gear II: Solid Snake

1998 - Metal Gear Solid

1999 – Metal Gear Solid: Integral

1999 – Metal Gear Solid: VR Missions

2004 – Metal Gear Solid: The Twin Snakes

2001 – Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

2003 – Metal Gear Solid II: Substance

2004 – Metal Gear Solid III: Snake Eater

2005 – Metal Gear Solid III: Subsistance

2006 – Metal Gear Solid: Portable Ops

2007 – Metal Gear Solid IV: Guns of the Patriots

MGS serisi bu şekilde, ama emülatör konusunda yardımcı olamayacağım sanırım. Torrent sitelerini araştırabilirsin, emülatör ve oyun iç içe paketler bulunabiliyor bazen.
  • ARKADAŞLAR ben bilgiler buldum e3 için ama başlığı bulamadım
    BU bilgileri Otacon e3 kısmına yazarsan iyi olur yazınca haber ver sileyim mesajımı
    E3 DE YAYINLANACAK VİDEOLAR
    Turok

Madden NFL 08

Fallout 3

Soulcalibur Legends

Eternal Sonata

Star Wars Battlefront: Renegade Squadron

Dark Sector

Dark Sector

SimCity Societies

Arkadaşlar uyumam gerek olduğu için sadece linki veriyorum.bütün bilgiler burada.
    http://www.ign.com/index/e3/2007/

• quote:

1987 - Metal Gear

1990 - Metal Gear II: Solid Snake

1998 - Metal Gear Solid

1999 – Metal Gear Solid: Integral

1999 – Metal Gear Solid: VR Missions

2004 – Metal Gear Solid: The Twin Snakes

2001 – Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

2003 – Metal Gear Solid II: Substance

2004 – Metal Gear Solid III: Snake Eater

2005 – Metal Gear Solid III: Subsistance

2006 – Metal Gear Solid: Portable Ops

2007 – Metal Gear Solid IV: Guns of the Patriots

MGS serisi bu şekilde, ama emülatör konusunda yardımcı olamayacağım sanırım. Torrent sitelerini araştırabilirsin, emülatör ve oyun iç içe paketler bulunabiliyor bazen.

saolasın abi yarın hepsini indireceğim.
    Herkese İyi Geceler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.