Şimdi Ara

E3'de Assassin's kötü gösteriminin sebebi Bungie'mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3 de microsoft tanıtımında gösterilen assassin's creed oyunu bazı bugları gözlerden kaçmadı. (Gerçi kaçamayacak kadar da beterdi) Bir çoğumuzun hevesle beklediği bu oyun ile ilgili ilk fikrimiz "Nasıl yani ölü adamlar havada uçuyor" olabilir artık.

İlginç bir haber; bu işin sorumlusunu Halo 3'ün oynanabilir Single-player bir demo hazırlamadığı için bungie olduğunu iddia ediyor. M.s cephesi için belkide en çok beklenen oyunun tanıtımda oynanabilir bir demo hazırlayamadığını ve microsoft'un montreal studyosuna baskı kurarak acele ile oynanabilir bir assasins creed demosu hazırlattığını iddia ediyor.

Ancak oyunun demosunu oynayan haberin yapımcıları "buna aldırmayın oyun gerçekten çok güzel" demişler.

Kaynak : computer-and-video-games

Yorum: Hakikaten assasins creed demosu için yanıp tutuştuğum izlerken ağzımın açık kaldığı oyunda çatıda öldürülen adamın yere düşmeden havada asılı kalması çok berbat bir görüntüydü. Ancak asıl anlayamadığım oyunun piyasaya çıkartmaya hazırlayan montreal studyosu halen ufacık bir oynanabilir demo için neden bu kadar vakit kaybetti..

Son olarak Halo3 single player demosu E3'de nasıl olurda gösterilmez.

• Bence X07 de yapacaklar esas olayı..
    Assassins Creed in 3 part olan videolarını izledim baya begendim.O bug ın oldugu video baska bi videodamı, yoksa gözümdenmi kaçtı acep ? Merak ettim olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Bence X07 de yapacaklar esas olayı..
    Assassins Creed in 3 part olan videolarını izledim baya begendim.O bug ın oldugu video baska bi videodamı, yoksa gözümdenmi kaçtı acep ? Merak ettim olayı

o video e3 deki canlı tanıtım videosunda var. youtube videosu 2.29 da

edit: bir de dovus sahnesinde adamlarin animasyonlar ve davranislari cok kotu. bir tanesinde arkasi donukken onden darbe almis gibi davraniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 13 Temmuz 2007; 15:52:11 >

• bende korayg arkadaşımıza katılıyorum.microsoft kapalı kapılar ardında fazla bir sır vermek istemedi gibime geliyor.esas gelişmeleri halka açık olan x07de muhakkak gösterecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 13 Temmuz 2007; 15:52:51 >
  • x07 ne zaman
  • Olabilir bunlar.Hem baksanıza aceleye gelmiş.Full'de tabii ki de böyle şeyler olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

x07 ne zaman

5-7 Eylul arası. Birçok oyunun tek kişilik demoları halka açık olan bu fuarda gösterilecek. Halo3 dahil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkatimi çeken daha önce gösterilmemiş bir bölüm oynayacağız ifadesiydi Raymond'un.

Belli ki henüz tam olarak düzenlemedikleri bir bölümdü konferansta oynadıkları.
  • HAha evet yav ne komediydi o bug öyle.. HAyır bi de kızcağız nasıl çaktırmadan devam edyio 'hihihi' diyerek. Yüzünü göremedik ama kıpkırmızı olduğuna eminim. YAlnız oyun hayal kırıklığı yarattı bende açık söylieyeyim. GEniş alan, heryere gidebilme falan harika, zaten o olaydan kurtarıyo, grafikler eh işte, çok iyi değil, draw distance berbattı açıkçası, sonradan gelen gelene.. (gerçi ps3'de bunun daha iyi olacağını düşünüyorum). Ama en takıldığım şey oyundaki animasyonlar. HAkkaten çok kötüydü. Kavgalar falan çok zevksizdi. Bi de 10.000 tane animasyon yapılmış. YAhu 10 tanesini göremedik. Bilmiyorum umarım aceleye gelmiştir ama içimden bir ses çuvallarsa bu oyun şaşırma diyor..
  • En çok müzik hoşuma gitti benim desem yeridir.
  • ya adamlar değişik oluyo beyazlaşıyo yuanına g,idince oraya uyuz oldum orası çok kötü olmuş ben ce ama atlayış müthiş ya
  • eğer bu oyunda 10.000 tane animasyon varsa Heavenly Sword da 5.000.000 dan aşağı değildir kesinlikle ben ta en başından beri bu oyunun fazla şişirildiğini söylüyorum, görün bak bu oyun kesinlikle beklentileri karşılayamayacak, GTA-SC karışımı sıradan bi oyun olacak
  • Bence oyun Exclusiveliğini kaybedince birçok kişi bardağın boş kısımlarını aramaya başladı....
  • Böyle bir oyun oynayıpta bu kadar gülen birini görmedim.
  • Oyun çok zevkli gözküyor arkadaşlar..Oyunu oynarken tamamen yaratıcılığımız kalmış bir seyirle ilerlicez sanırım şahane çok geniş harita bayıldım vallahi...
  • Draw distance'ı neden beğenmediğinizi anlayamadım, ilk sahnede Jerusalem hayli detaylı ve büyük gözüküyordu oysa. Üstelik atımızla, Shadow Of The Colossus misali şehirler arasında dolaşabileceğiz. Bunu da hesaba katarsak grafikler yeterli denilebilir.
  • Adven'im draw distance canavar geldi bana da. ama animasyonlar konusunda katılıyorum. oyun bana biraz fazla süslü grafikleri olan ancak eski tip animasyonların cilalanmışı gibi geldi. Fazlaca yapay ve bol hatalıydı bu demoda dövüşler. Hayallerimizle oynama ubisoft lürfen ufak tefek hatalarını düzelt...
  • E3 2007 Basın Konferansında
    1) Too Human gösterilmeli / oynanmalıydı
    2) Mass Effect oynanmalıydı
    3) CrySis oynanmalıydı
    4) Assassin's Creed oynanmamalıydı çünki x-06'da zaten gören gördü süper oyun.
    5) Hiçbir yeni oyun duyrulmadı bu büyük bir hayal kırıklığıydı.

Assassin's Creed'deki adamın havada kalması olayı çatıdan tam olarak kurtulamadığına işaret.
    Yani bacağının bir kısmı çatıda olduğu için oyun matematiksel olarak düz zemin olarak kabul etti orayı.
    Bu hata oyunda ragdoll olmayışından kaynaklanıyor. Ragdoll olsaydı adam ezilip büzülüp bi şekilde yere düşerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 13 Temmuz 2007; 22:51:23 >
  • Oyun bana grafik, detay, ve oynanis olarak cok guzel geldi. Bitmemis oyunda hatalarin olmasi gayet normal. Jade Raymond'un oyunu anlatis sekli de cok hostu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512
    eğer bu oyunda 10.000 tane animasyon varsa Heavenly Sword da 5.000.000 dan aşağı değildir kesinlikle ben ta en başından beri bu oyunun fazla şişirildiğini söylüyorum, görün bak bu oyun kesinlikle beklentileri karşılayamayacak, GTA-SC karışımı sıradan bi oyun olacak

Fanboyluğun bu kadarı. Heavenly Sword'u yapanların geçmişine bir göz at istersen. Kung Fu Chaos oyununa bak.
    Hadi tecrübeyi geçtim. Heavenly Sword'de o kadar çok animasyon olması imkansız sahne gereği insan istediği kadar animasyon koyar
    fakat bu animasyonlar senin elinde değildir. Örneğin adamı zincirle çevirip atma sahnesi tamamen birbirinin klonu. İŞte bu da ne kadar animasyonu olduğunu kanıtlıyor. Önemli olan bir yaptığı hareketi bir daha yapmaması yada bunu hissettirmemesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.