Bildirim
E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Benden başka kimse Cyberpunk 2077 beklemiyor herhalde? -
Ben bekliyorum 2 olduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene e3 de god of war u gösterdiler,aradan geçen 1 yılda bir tane görüntü alamadık.Aynı ?ekilde diğer oyunlarla ilgilide pek bir ?ey göremedik.Umarım bu sene içerisinde çıkı?larını yaparlar.Baba oyunlar sanki bu nesilde biraz ağır gidiyorlar.
Sony Xbox'un hamlesini bekliyor xbox hamle yapınca sony'de arkadan çoşturuyor. Kim kimi koparıcak beklemedeyiz -
Ex oyunlar çok geç çıkıyor artık. Bu ps ın gerçeği oldu death stranding i bekliyorum 2018 in aralığına kadar çıkarsa iyi diyorum. Adamlar konsolu tahminlerinin ötesinde bir rakamla sattılar halen satıyorlar. Tuzları kuru. Diğer oyun firmaları zaten oyun çıkarıyor millet idare etsin kafasındalar
Bence en müthiş gow geliyor savaş sistemi mükemmel. Eskisi baymıştı bu sefer çok iyi iş çıkarmışlar
Umarım 10 dakikalık God of war 4 yeni gameplay gelir,çünkü uncharted 4'de iki kere E3'de gameplay gelmişti,bu sefer Gow 4 yeni gamepaly ve çıkış tarihi belli olur.Ve spiderman gameplay videosunu çok merak ediyorum,oyunun dövüş mekanikleri,açık dünya hikayesi ve oynanış mekaniklerini çok merak ediyorum.Days Gone yeni gameplay ve 2,3 tane yeni AAA IP exculesive duyursalar şov çok daha iyi olur,gerçi 1 tane AAA exculesive oyun duyurursa Sony konferansı yine mükemmel olur.Ben Sony konferansını çok fazla merak ediyorum.Ayrıca last of us 2,Death Strandig hakkında biraz yeni bilgilerde olursa daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 3 Haziran 2017; 14:26:0 > -
Ben de bekliyorum cyberpunklar 3 olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediklerim
Gow 4 : uzun oynanış + çıkış tarihi
Detroit : uzun oynanış + çıkış tarihi
Days gone : uzun oynanış + çıkış tarihi
Gt sport : uzun oynanış + çıkış tarihi
Last of us : kısa oynanış
Spider man: kısa oynanış
Cyberpunk : çok kısa oyun içi
Evil within 2 : kısa oynanış + çıkış tarihi
Cod ww 2 : uzun oynanış
Destiny 2 : uzun oynanış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Haziran 2017; 16:1:58 >
Kafa yapımız aynı hocam. Bethesdanın birde Yeni Wolfenstein oyunu duyurucak diyorlar doğrudur umarım onuda bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Dominator0
Kafa yapımız aynı hocam. Bethesdanın birde Yeni Wolfenstein oyunu duyurucak diyorlar doğrudur umarım onuda bekliyorum
Aynen bakalım şu exlerin çıkıs tarıhı gelecekmı
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
quote:
Orijinalden alıntı: Dominator0
Kafa yapımız aynı hocam. Bethesdanın birde Yeni Wolfenstein oyunu duyurucak diyorlar doğrudur umarım onuda bekliyorum
Aynen bakalım şu exlerin çıkıs tarıhı gelecekmı
gelir hocam 2017 E3 bolluk bereket yılı olucak eminim. Exc oyunlar yağ gibi akıcak ağzımız sularımız akıcak oynarken -
-
Hic bi halt duyurulmaz bos yere heyecan yapmayin
Spiderman gizemini koruyor. Oynanış görsek güzel olacak. -
Rekabet yokki,piyasada ?uan ne kadar insanları sömürmeye yönelik sistem varsa microsoft un parmağı var .Sistemiyle ve uyguladığı politikayla microsoft ne yazıkki piyasayı bo? bıraktı biraz.Sony de bunun rahatlığında
Ms konsolu çıkartıp adam gibi rakip olacağına eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyor. Adamlar oyun dünyasında hiç olmayan şeylerden para alıyor online paralı hizmeti onların icadı, mikro ödeme olayı mesela xbox one çıkarken birçok kısıtlaması vardı son anda kaldırdılar adamlar oyun çıkarıp adam gibi para kazanacakları yerde önce icat çıkarıyorlar sonra para istiyorlar. Bu yarım yamalak oyunların çıkmasının sorumlusu da onlar arkadaş insan 250tl ye oyun alıp 2 3 ayda bir yeni dlc ile oyun mu geliştirilir. Firma bildiğin oyuncu düşmanı 1000tl ps4 270 tl Tek ken 7. Nu nasıl bir mantık beni sinir ediyor. Sony bu akıma uymasa yok o da uyacak illa. Protesto ediyorum hiçbirini almıyorum
Microsoft bence oyun piyasasının kan emicisi oldu,DLC,online ücretli olması gibi bir çok saçmalıkları onlar çıkarttı. Sony ondan bence bin kat daha iyi,rekabet bu nesilde iyi olmamasına rağmen Sony açgözlülük yapmıyor,elbetteki Sony saçmalıkları var ama yinede Microsoft kadar değil.umarım Scorpio fazla satmazda Microsoft'un elinde patlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X