Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Rockstar nasıl bir firma arkadaş meraktan çatlayacaz hala bişey vermiyor oyunla ilgili bunlar oyunu ertelediginde e3 de size bişeyler göstermek için çok heycanlıyız demişlerdi bir halt göstermediler days gone 29 aralık 2017 de çıkıyormuş buarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 13 Haziran 2017; 21:48:52 >
  • Phill Spencer "Sony gitsin kumda oynasin,artik konsollari,bizimkinin rakibi olamaz" dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

şimdi kimin konferansı var? saat kaçta?

bitti e3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Bloodborne 2 +yeni sucker punch ip + 2 yeni exclusive + the last of us part 2 gameplay, god of war gameplay ve çıkış tarihi, spider man gameplay ve çıkış tarihi, daysgone gameplay ve çıkış tarihi + detroit çıkış tarihi+ Vr oyunlar = SONY E3 2017

yazdıklarının nerdeyse hiç biri olmadı yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Haziran 2017; 22:15:3 >
  • Sony'nin bombaları 2018'e çıkacak. 2017'yi boş geçmişler.
  • Ninten...

• FromSoftware den bir şeyler bekliyordum ben en kötü gamescom da görürüz orada da olmaz ise artık PlayStation Experience de görürüz diye umut ediyorum .
  • Bu sene beni en çok heyecanlandıran Spider man oldu .mükemmel olmuş tekrar tekrar izliyorum gameplay videosunu.Helal olsun .Film tadında gerçek Spiderman macerası.Sadece birtek bu oyun için PS4 alınır.Çok iyi iş çıkarmışlar .Eskiden God of War için heyecanlanırdım.şimdi pek heyacan yaratmıyor bende.Belki defalarca 1-2-3 oynadığım içindir.Araba yarışı açlığını Xbox doyurdurduğundan Gran Turismoda pek ilgimi cekmiyor .Detroit ,Hideo Kojimanın oyunu daha çok var .Days Gone güzel oynanır.Ama şu Spiderman çok iyi olmuş.Exclusive için PlayStation,Multiplatform için XOX alınır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 13 Haziran 2017; 22:15:56 >
  • Sony'den açıklama geldi : Taktik maktik yok BAM! BAM! BAM!

• quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

quote:

Orijinalden alıntı: ThrustingPower

rezaletti ps excte çıkaramadığına göre xbox one x'in üstünlüğünü kabul etmiş durumda

Canım benim, bileklerini kesmeden önce yazdığın son şey bu kadar zeka yoksunu olmamalıydı. En vasat hali PS4'ün Xbox One X'i havada, karada, suda, uzayda götürür. Mağaranda E3 yerine neye baktın sen?

İroni yaptın herhalde...

Neyse gerçek olma ihtimaline karşı ben bi sesli güleyim...

• Arkadaşlar Days Gone 2017 ' de mi çıkacak ? Bir kaç sitede böyle yazıyor anlam veremedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Arkadaşlar Days Gone 2017 ' de mi çıkacak ? Bir kaç sitede böyle yazıyor anlam veremedim .

google a days gone yazdıgım zaman da ilk piyasaya sürüş tarihi 29 aralık 2017 diyor bende pek anlamadım bscde 29 aralık 2017 de çıkacak demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Sony'nin sunumu E32016-Death Stranding=E32017 olmuş. Kullanıcılarını bu kadar keriz yerine koyan bir firma yoktur. Her sene God of War gösterseler fanboyları demekki wow wow demeye devam edecekler

Bunu yazan kişi her sene Minecraft'a bakarak wow wow wow diyen kişi.

Şu fanboy at gözlüklerinizi çıkarırsanız inanın daha mutlu bir insan olursunuz.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    geçen seneki konferansın bir bestecisi, sürekli orkestrası, canlı canlı gameplay'leri, kojiması, norman reedus'ü vs oyun tanıtımları haricinde özenle hazırlandığı bir gösterisi vardı.
    youtuba'a yüklenecek trailer'lar için konferans düzenlemenin mantığı bana hitap etmiyor öyleyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birbirinizi yemenize gerek yok bence bu sene ki E3 ü bütün firmalar pas geçti sonysinden microsoftuna kadar , kimisi minecraft tanıttı kimisi dlc gameplay izletti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Bloodborne 2 +yeni sucker punch ip + 2 yeni exclusive + the last of us part 2 gameplay, god of war gameplay ve çıkış tarihi, spider man gameplay ve çıkış tarihi, daysgone gameplay ve çıkış tarihi + detroit çıkış tarihi+ Vr oyunlar = SONY E3 2017

yazdıklarının nerdeyse hiç biri olmadı yalnız

Yarısı oldu yarısı olmadı, bize alıstırdi Sony her sene. Bu senede güzel ama tabi eskiye göre sönük sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lalale kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum,bence de bütün firmalardan bu sene bir tanesi bile bekleneni veremedi.
  • Bütün konferansları izledim. Bence Sony de son iki yıla göre sönüktü. Ancak Nintendo 19.00'da 30 dakikalık kısa bir sunumun ardından 4 saati aşkın süredir yeni konsoluna ve 3dse gelecek oyunları tanıtıyor ve Nintendo kitlesi için gayet doyurucu bir içerik çıktı.

Fromsoftware'den bir oyun geleceği pek çok kaynakta söyleniyordu, bunun beklentisi içindeydim, tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Bioware'in yeni oyunu ilginç duruyor ama şimdiden konuşmak için erken, beklentiye girmeye yok bence.

Bu yıl maalesef geçen yıla göre genel olarak çok sönüktü. Geçen yıl Sony ve tek başına Zelda yetmişti.
  • Amma abarttınız şu e3'ü, adamlar hayatın sırrını mı verecekti ne bekliyordunuz. Herkes ellerindeki oyunları gösterdi geçti işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Amma abarttınız şu e3'ü, adamlar hayatın sırrını mı verecekti ne bekliyordunuz. Herkes ellerindeki oyunları gösterdi geçti işte.

he valla zaten oyunların fiyatları dayanmış 266 tl'ye.Ağlamamız gerekirken hala oyunları tartışıyoruz bide.Asgari ücreti 1300 tl olan bir ülkede allahın bir oyunu 266 tl .El insaf.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.