Şimdi Ara

e1405 ve e1505 de bluetooth var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar dell in e1405 ve e1505 modellerinde klavyenin ustunde bluetooth simgesi var ama bluetooth ozelligi var mi ? sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 1 Eylül 2006; 15:43:01 >

• bluetooth özelliği var arkadaşım.
  • hocam ben e1405 kullaniyorum ama bilgisayarda bluettoth programi falan yok o kadar baktim . internettten arastirdim bulamadim ne kadar ugrastiysam da . eger bu konuda yardimi olan bi arkadas olursa cok sevinecem . hayirli aksamlar
  • dell lerde standart olarak yok modele gore değişiyor.
  • hocam goruyorsunuz en sagda bluetooth ikonu bulunuyor. bu laptop da bluetooth oldugu anlamina gelmez mi ?

e1405 ve e1505 de bluetooth var mi ?
  • arkadaslar bilginiz varsa yardim bekliyorum saolun
  • Ya çou makine aşaı yukarı aynı kasayı kullanıo çou modelinde ondan dolayı ordaki işaret aldatabilir konuyu tam bilmememle birlikte bazı acerlerdede bt işareti ve yeri var kendi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHATPATH -- 2 Eylül 2006; 22:25:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm heralde o sekildedir o zman .. cunku gordugunuz gibi kasada isaret var ama bilgisayarda ne bir program var ne baska birsey o kadar prgram yukledim yine olmadi . dell kullanan diger arkadasdlar Fn+F2 yapinca hem wirelesshem buetooth aciliyor diyorlar ama ben de sadece wireless aciliyor sadece... neyse demek ki yok blurtooth :) :(
  • benimde kafam takıldı ya buna ayrıca ben teknosa kataloğunda e1505 özelliklerine baktım bluetooth var diyolar gold pc nin sitesinde de bluetooth olduğu yazıyo nasıl kullanılıyo acaba anlayan yok mu
  • ben aydınlatayım sizi

dell in he rlaptopunda orada o simge var ama o simgenin olması orda bluetooth un olması anlamına gelmiyor içinde bluetooth modül takılıysa bluetooth vardı bunu aygıt yöneticisinden öğrenebilrsiniz fn+f2 yaparakta anlayabilrisiniz en basit laptop un altında yapıştırılan yazıalr arasında bluetooth varsa ordan da anlayabilirisniz
  • DELL 6000 ve DELL 6400 kullandım.İki laptopda da ilk açılışta BLUETOOTH çalışmıyor.Programlardan BLUETOOTH simgesine tıklayıp aygıtı kurman gerekiyor.Ondan sonra BLUETOOTH aktif hale geçiyor.

Ama dediğin modellerde BLUETOOTH olması lazım.DELL'lerde bu standart bir donanım nerdeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.