Şimdi Ara

E: yi sildim silinen 2. hard disk ortada yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayrılmş olan hdd mi birleştirmek için birini sildim, ama sildiğim hdd harbiden silindi ortada yok :(
    Diğer hdd ye de eklenmedi

Naapmam gerekiyo sabaha kadar uğraştm ya:(

• format ama bazı programlarlada yapılabiliryor.
  • sistem yönet den disklerin durumuna bak orada kesinlikle görürsün silmiş olduğun diski. orada eğerci c ile birleştirmeyeceksen farklı bir sürücü ile birleştiriceksen rahatlıkla yapabilirsin
  • kardeş bir seferlik vista kurulumu yapmaya calış onda disk açıp kapatma xp ye gore cok daha basit. diskini ayarladıktan sonra tekrar format atarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylanbey

sistem yönet den disklerin durumuna bak orada kesinlikle görürsün silmiş olduğun diski. orada eğerci c ile birleştirmeyeceksen farklı bir sürücü ile birleştiriceksen rahatlıkla yapabilirsin

Dostum format attım hala hard disk eski haline gelmedi.
    C: nin eskiden bölünmüş haldeki boyutu 35 gbt dı E: 215 gbtdı , şimdi C:nin birleşmiş hali 130 gbt falan :(

Sistem yönetimi'de de gözükmüyor E: :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozit -- 14 Eylül 2007; 10:56:27 >
  • Bigisayarım sağ tıkla Yönet de ordan Disk Yönetimine tıkla orda görürsün asıl disk dışında taralı olarak sildigin bölgeyi gösterir....

E: yi sildim silinen 2. hard disk ortada yok?
  • biçimlendirmeyi yanlış yapmışındır oradan sildikten sonra die yeri tekrar ayarladınmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem yönette ne gözüküyor
  • Silmek dediğin böyle olur işte. Bir sileceksin bir daha yok. Dert yok tasa yok.

O bölümü biçimlendirmemişsindir. Tekrar biçimlendir o zaman bilgisayarında göreceksin.
  • kardeşim xp cd si ile format atmaya calıstıgında iki surucuyude silip bolum olusturdun mu ondan olabilir yani yeni bolum olusturdan ikisinide yapmalısın yoksa gormez
  • bilgisayar yöneticisine gir ardından disk yönetimi orada bölümlenmemiş ham alanı görürsün onu biçimlendir artık yeni o bölümü görürsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.