Şimdi Ara

E YADA F SINIFI ESKİ ARAÇLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,biliyorsunuzki çoğumuz için bu tür arabalar hayalden öteye gidemiyorlar

en önemli sebebi tabiiki fiyatları,yada aşırı yüksek vergileri 2500 cc üstü araçlardan bahsediyorum ve tabiiki yakıt tüketimleri gibi

ancak eski model e yada f sınıfı araçlar 13 yaş ve üstünden bahsediyorum fiyat olarak 15-30 bin arasında değişmekte yani fiyat olarak alınabilir durumda

yakıt olarakta tüp takıldımı ortalama tüketim 15-16 litre olsa 45-50 kuruşlarda yakıyor olurlar.

ancak masraf çıkarma olayı tam bir soru işareti

bu tür araçlar alnırmı sizce?

bu tür araçlar örnek verebilirmisiniz

içinizde bu tür arabası olan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi?

varsa böyle bir arabası ne marka kaç tl ye aldı.masraf yaptımı yakıt tüketimi neye geliyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 25 Ağustos 2013; 23:14:05 >

• Benim bildiğim S320 var ulaşılabilir olan. Ve BMW 7 serisi. Şahsen imkanım olursa ilk fırsatta bir 730 dizel almak isterim. Fiyat olarak sizin bahsettiğiniz seviyelerin üzerinde ama 70-80 bine şuan C segment araçlar alınıyor.
  • w210 e320. 28bine 2 ay önce alındı. Lpgden ötürü alır almaz motor yaptırdık.

Yakıt bitik motorla uzun yolda 110 ile 23-25 kuruş civarı. Şehir içi 35-45 arası değişiyor kullanıma ve trafiğe göre.

Babam e200 alacaktı ben istemedim hem çok boş oluyorlar hem de çok hantal aynı paraya e320 aldık masaj hariç her şey var. Motor yaptırmamıza rağmen aynı özelliklerdeki e200 kompressorler kadar para çıkmadı cebimizden. Yakıtları da aynı.
  • Jackson kullanıcısına yanıt
    E 200 kompresörler daha az yakıyor diyorlar. Şehir içi 11 12 litre lpg diye duydum 2001 model kullanan birinden.

Birde motor yaptırdık derken neyi kastediyorsunuz? fiyatlarıyla beraber yapılan işlemleri yazabilirmisiniz?
  • TEZ_TEX kullanıcısına yanıt
    evet s320 bu kritere uygun sayılır

28 bin tl demiş

örnek olarak>>http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1996-mercedes-benz-s-320-long-siyah-lpg-full-135283248/detay

ancak 7.30 dizeli hiç söylemiyorum 2004 70-80 bin tl lerde
  • bide arkadaşlar eğer zahmet olmassa aldığınız yada tavsiye ettiğiniz aracın fiyatını ve resminide koyabilirmisiniz.
  • e320de şöyle bir şey

bunun motor gücü ve torku nedir acaba

motoru kaça yaptırdınız.yani durduk yeremi yaptırdınız motoru yoksa arızamı çıkarıyordu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e320-siyah-134999717/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 25 Ağustos 2013; 23:34:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

E 200 kompresörler daha az yakıyor diyorlar. Şehir içi 11 12 litre lpg diye duydum 2001 model kullanan birinden.

Birde motor yaptırdık derken neyi kastediyorsunuz? fiyatlarıyla beraber yapılan işlemleri yazabilirmisiniz?

Otomatikse o değer pek mümkün değil çünkü zaten şehir dışında 9-10 litre yakan araç şehir içinde 11-12 yakamaz. Zaten fabrika verisine bakarsan komp. lar e320den fazla yakıyor şehir dışında. yanlış hatırlamıyorsam komp 8 e320 7.5 fabrika verisi. Şehir içi 320 15.4 , komp 14.4 ama günlük kullanımda fark çok az +6 silindir keyfi ve 35 beygir.

Bizim aldığımız kişi tüpü kendi taktırmış fakat montaj iyi olmadığı ve enjektör kalitesiz olduğu için sağ 3 silindir çatlamış biz alırken sorun görünmüyordu aldıktan 1 ay sonra çıktı. Şe an işlem devam ediyor gömlek çakılıyor yeni piston takımı aldık. Tüm işlem 4bin tl civarı.

• 13+ yaş F Segmenti almak tam bir kumar.Ayrıca F Segmentin 13 yıl önceki teknolojisini bugün C Segmentleri bile yakaladı.O yaştaki araba sadece duruşu için alınır.

Bence F Segmentinin makbulu 2 kasa geriden geriden gelmek.Şu an W220 ve E65/E66 kasalar alınabilecek mantıklı otomobiller.

Tabiki bunun için de 80-90 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
  • nasıl yakaladı??

2013 hangi c segmenti araçta 1996 model e320 donanımı,gücü ve kalitesi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

Otomatikse o değer pek mümkün değil çünkü zaten şehir dışında 9-10 litre yakan araç şehir içinde 11-12 yakamaz. Zaten fabrika verisine bakarsan komp. lar e320den fazla yakıyor şehir dışında. yanlış hatırlamıyorsam komp 8 e320 7.5 fabrika verisi. Şehir içi 320 15.4 , komp 14.4 ama günlük kullanımda fark çok az +6 silindir keyfi ve 35 beygir.

Bizim aldığımız kişi tüpü kendi taktırmış fakat montaj iyi olmadığı ve enjektör kalitesiz olduğu için sağ 3 silindir çatlamış biz alırken sorun görünmüyordu aldıktan 1 ay sonra çıktı. Şe an işlem devam ediyor gömlek çakılıyor yeni piston takımı aldık. Tüm işlem 4bin tl civarı.

Ben bir sene 97 model E200 kullandım ve sattım. Lpg liydi ve yakıt tüketimi şehir içi lpg kaç liraysa o kadardı :) misal o zamanlar sanırım 1.70 di lpg nin litresi, araba 17 kuruş yakıyordu şehir içinde. Ben kompresörün daha az yakacağını düşünüyordum.

• Arkadaşımda opel omega var 2000 model ama şu anki c segment arabaları 10 katlar 20 ile çarpar.Bende artık fiyatları 70 milyarı geçen c segment arabaları bırakıp güzel bir e yada f sınıf araba bakacağım.Çünkü c sınıfı arabalar bu opel omagayı görünce gözümden düştü arabaya binmiyormuşum dedim kendi arabamı görünce.
  • alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    2012 nisanda alıp 2013 mayısta sattım omegayı :) eğer benim gibi bozuk bir arabaya denkgelirseniz ya filozof olur hayatın anlamını anlarsınız, ya da kayışı sıyırırsınız. Gerçi bu konuda bahsi geçecek tüm araçlar aynı kaderi paylaşıyor :)
    2000 model opel omegalar dizayn olarak bence çok güzeldir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-cok-temiz-garaj-arabasi-135428656/detay
  • TEZ_TEX kullanıcısına yanıt
    şuanda varmı arabanız
  • 12-13e safrane var ama ne yapacağı bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2012 nisanda alıp 2013 mayısta sattım omegayı :) eğer benim gibi bozuk bir arabaya denkgelirseniz ya filozof olur hayatın anlamını anlarsınız, ya da kayışı sıyırırsınız. Gerçi bu konuda bahsi geçecek tüm araçlar aynı kaderi paylaşıyor :)

Doğrudur bu arabaları düşük km bulmak imkaansız.Ama temizini bulunca kesinlikle yolculuk büyük bir keyif.Ne gibi sıkıntılar yaşadınız bu arabada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

2000 model opel omegalar dizayn olarak bence çok güzeldir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-cok-temiz-garaj-arabasi-135428656/detay

Temizini bulmak mesele ah temiz olsa bir dakika gözümü kırpmam 2011 model astramı satar bu arabayı kullanır geri kalan 15 bin tl yi de benzin ve masrafa ayırırdım

• serkan99 S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_79979570/f_//tm.htm#79979570
    Şuan satmaya çalıştığım bir caravelle m var :)

Her türlü D E ve F sınıf araçlara açığım daha önce 520, s60, passat, Accord, omega, e200 vs ne kadar gerekli araba varsa sahip oldum :)
    Denizli ankara arası yolda kaldım, şanzımanla sorun yaşadım, yaptırdım aynı gün tekrar bozuldu, motor yaptırdım, manifolda kadar değiştirdim. Birsürü opel sahibiyle ve servisiyle akraba oldum vs vs. Ama kafasına eser de sıkıntı çıkarmazsa inmek istemezsin arabadan :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.