Fiyatını takip ettiğim bir monitör vardı. Düşer diye değil ha, kredi kartı hesap kesimini bekliyordum. Üzerine 800 TL koymuşlar.. Allah sebep olanların boğazlarından geçirmesin.. |
E-ticarete %1 ek vergi geldi: Tüm ürünler %1 oranında zamlanabilir (7. sayfa)
-
-
ama teknede ötv yok
-
Yasaya göre Ticari yaparsan vergi bile yok ki. Vergi yok derken 0 gelir vergisinden bahsediyorum.
-
Bu ülkenin geçim kaynağı vergi ceza fakirden alıp zengine verme zaten !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes şikayet ediyor da, adam hala kazanıyor. Çok ilginç...
-
Bence de ama %30 az olmuş. Chomarlardan %200 ÇV (Chomar Vergisi) alınmalı. Zaten çok var, hem devlet ihya olur.
...meseleri mi kalmış adamlar onu çoktan yaptı, şimdi 5. postayı atıyorlar.
Ben oyların sayılıp bunların başta kaldığına inanmıyorum yüzlerce yolsuzluk yaptılar oyları mı sayıp başta kalacaklar en güzelini söyleyeyim sandık gorevlisiydim malum partiden 2 tane kapalı bayan vardı ellerinde liste hazırlamışlar tek tek telefonla arayıp oy atmaya çağırdılar gelmeyeni tehdit bile ettiler telefonda ben bunları gördükten sonra hiç birşeye inancım kalmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben demans yatalak bir insana eve sandık yollayıp mühürü görevliye bastırdıklarında inancı kaybettim. Tabi bu aile çay üretim memleketliydi herkes oraya oy attığı için bu yapılanda bir yanlışlık görmüyordular.
gel ellikiye anlat..
Geldi bile karbon ayak izi vergisi altında alınıyor.
%1 de kalmaz bu. Kademeli olarak %3-5-7 diye gidecek.
-
Suriyede 150 bin haneye elektrik verilecekmiş. Kim ödeyecek bunun parasını hadi bakalım pamuk eller cebe.
1 se bize yansıması 5 olur
-
"Zamlanabilir" yanlış bir ifade. "Zamlanacak" denmeli. Satıcı havadan gelen vergiyi niye üstlensin ki?
-
%1 le bırakmaları ilginç, yüzde 3-5 Çakarlar diyordum ama.
Yeni bir hava vergisi hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artık internetten aldıgınız ürünler normalinden daha pahalı olucak. amaç kücük esnafı canlandırmak. mağazaları canlandırmak. daha bu başlangıç.daha ağır yasalar hazırlanıyor haberi geldi.
-
Gavur gelir gelmez uyum sağlamıyor. Sistem bu kabullenmeniz zor olsa da
12 metre tekneler nerden baksan 3-4 milyon TL ve yıllık vergisi sadece 15.000tl mi? Çok az. Tekne ve yatlardan daha fazla vergi alınması gerekiyor. Milletin 1.0 motor 90hp arabasına bile en düşük mtv 4000 küsür çıkarken koskoca teknenin 15 bin olması çok abez orantı.
-
%1 zam küçük görünebilir ama 2023 yılında e-ticaret hacmi 1,85 trilyon Türk lirasıymış. Bunun %1 ini aldığınızda deli para yapıyor. Toplumda tepki çekmeyecek şekilde fena bir para kırma yöntemi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X