Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Screen protector kutuda çıkandan kaliteli midir acep? Zira kutudan çıkanı neredeyse erittim. Çizik dolu ve biraz da sert olduğu için bunu göstermekte gereksiz bir başarı gösteriyor. Biraz daha yumuşak olsa bu kadar darbeleri yansıtmaz.
  • Tam olarak dediğiniz gibi; çok yumuşak, sanki organik bir madde gibi, tıklamak çok kolay ekrana, hatta normal ekrana kalemle dokunmaktan daha iyi. Hafif yapışkanımsı bir his var ilk dokunduğunuzda ve tam dokunuş, anında tepki alıyorsunuz. Kutudan çıkanla alakası yok, iyi ki almışım dedim. Ayrıca enteresan bir özelliği var; kutuda baloncuk olursa 24 saatte kendi kendine gider yazıyor. Bende sabah gelişigüzel yerleştirdim, bi sürü baloncuk oldu içinde. şu anda hemen hiç kalmadı, nasıl oldu anlamadım ama yerleştirirken oluşacak baloncukları kendi kendine yok ediyor
    Araç şarjı çalıştıramadım ama işten dolayı pekde uğraşamadım. Uyumluda olmayabilir, çalıştırabilirsem haber veririm.
    Araç tutacağınıda takmadım çünkü p.tesi aracı değiştireceğim için yenisine takmayı planlıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: sx1s60

Screen protector kutuda çıkandan kaliteli midir acep? Zira kutudan çıkanı neredeyse erittim. Çizik dolu ve biraz da sert olduğu için bunu göstermekte gereksiz bir başarı gösteriyor. Biraz daha yumuşak olsa bu kadar darbeleri yansıtmaz.

• 2.5mm normal kulaklık girişi olan 3.5mm dönüştürmek için türkiyede bulduğum bu ürünü aldım.

E-ten M600+ Kullanıcıları

Ama sanırım uyumsuz oldu :( tam oturunca yerine sağ kulaklığı kesiyor.
    biraz dışarda kalırsa normal çalışıyor.
    Tam uyumlu olanı bulabilceğim bi yer biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 6 Ekim 2006; 17:07:53 >

• http://www.pc-mobile.net/eten.htm bu sitede istediğiniz herşey var. Ben daha önce alışveriş ettim. Shipping çok pahalı değil. Hong Kong'tan geliyor!
  • teşekkürler. Birde ordan sipariş verdim bakalım olcakmı.
    Fotoğraf çekebilceğim bi program biliyormusunuz?
    coolcamera programının henüz eten desteği yokda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 7 Ekim 2006; 23:41:45 >
  • Arkadaşlar Bildiğiniz başka yurt dışı siteleri varsa paylaşalım Teşekkürler
  • m600+ ile akşam ışığın az olduğu ortamda fotoğraf çekerken beyaz ayarını güneş ışığına getirin.
    üzerindeki flashı ihtiyac olmadıkca açmamayı öneriyorum.
    Loş ışıkta ve ışığın yetersiz olduğu durumlarda bu şekilde en iyi sonucu aldım.
    Gündüz ise zaten bi problem yok. Geyet güzel çekiyor.
    yeni rom da fotoğraf ve video olaylarının çok daha ii olacağına eminim.
    Bu arada cehavir d&r dan Ahmet bey e 2.5mm 3.5mm çeviriciyi ücretsiz sunduğu için teşekkürler.
    Arayıpta bulamadığım bi üründü m600 e tam uyumlu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 9 Ekim 2006; 10:57:34 >
  • Bu arada ben mi yanılıyorum yoksa E-ten M600+ kullanıcıları az mı?
    Eten M600+ sahibi arkadaşlar isterseniz ilk sayfaya isimlerinizi ekleyeyim bilelim kaç kişiyiz?
    Paylaşımı arttıralım ki her birimiz ayrı ayrı uğraşmayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 9 Ekim 2006; 15:19:48 >
  • Ürünle ilgili bazı ipuçlarını ilk sayfaya eklemeye çalışıyorum. Yeni alan ve kullanan arkadaşlara faydalı olur umarım.
  • http://www.gbtmobile.com/phonedetails.php?pid=ETE004

gbtmobile adlı bu sitede eten m600+ 539 usd 'na satılıyor.

Acaba bu telefonu dışarıdan bu siteden alsam, sim kart taktığımda sorun çıkar mı? Telefon özelliğini kullanmamda bir yerlere telefonu kayıt ettirmem gerekiyor mu?

Bilgisi olan birisi yanıtlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
  • üstad cevahir d&r da var mı bu kablodan banada lazım kaça satıyorlar biliyormusun ?
  • birde yeni bir m600 kullanıcısı olarak bi kaç sorum olacak

today ekranında device locked çıkmıyo bende tuş kilidini nerden açıyoruz s200 de ilk ekranda otomatikgeliyordu

mms ayarları için yardım olacak arkadaş var mı gprs i yaptımda mms kaldı

kamerada bazen dalgalanma oluyo görüntü zapıtıyor wifiden olabilir mi ?

en yeni rom upgrade yapanlar var mı neler değişiyor mesela ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
  • Settings / Today / Items ---- DEVICE LOCK işaretlemeniz yeterli.
  • Arkadaşlar ben de m600 plus kullanıcısı olarak aranıza katıldım.
  • Arkadaşlar eski casper m500 ve yeni eten m600 plus kullanıcısıyım. Her türlü bilgi paylaşımına açığım ve foruma ilk defa yazıyorum. Cihazınız sınama testlerinde oldukça başarılı bir cihaz, içiniz rahat olsun. Sadece bunun bir pocket pc olduğunu ve aceleci kullanmadığınız sürece sizi oldukça mutlu edeceğini söylemek isterim.
  • Arkadaşlar ETEN ve CASPER ürünlerinden uzak durun. Ürün İlk aldığım günden itibaren 3 kez servise gitti ve hiç bir şey değişmedi, şimdide işlemci ve kasasındaki üretim hatasından kaynaklanan sorun için benden 533 dolar almaya kalktılar, 3 arkadaş aynı malı aldık ve hepsinin durumu birbirinden vahim, üstelik FRANSIZ malı.
  • Her ürün sorun çıkarabilir. Satış sonrası hizmet de herşeyden önemlidir ve bence distribütörün yaklaşımı da son derece kritik. CASPER'a hiç bir konuda güvenmem. Ultravizyonu ise henüz test etmedik. Burada önemli olan genel sorun var ise bu şekilde bir yaklaşım sergilemek. Şu ana kadar belirttiğiniz tarzda bir sorun yaşamadık. Mümkünse detayları biraz daha açmalısınız. Örneğin siz teknik personel misiniz kasasında ve işlemcisinde üretim hatası tespiti yaptınız. Kusura bakmayın ama ben bu tür mesajlara biraz kızıyorum. Hepimizin verdiği para hakkını da almak isteriz yeri gelince sizin gibi de kızıp böyle yazabiliriz ama sezar'ın hakkı sezara ben bozulmayan ürün duymadım.

Kötü olan distribütörlerin tavrıdır. Mesela Türkiye'yi soyup soğana çeviren cep telefoncuları bir tane bile ürünü değiştirmeyip bayilere tamir edip gönderip sonra da satın diyebiliyorlarsa bu işin çivisi çıkmış demektir. Bana güvenin.

Dua edelim de ultravizyon'da aynı yolun yolcusu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 13 Ekim 2006; 13:47:31 >

• Benim sorunum cihazın ilk haftadan itibaren sebepsiz yere kitlenmesiydi ve bu hergün oluyordu. Servise yollandıktan sonrada bu sorun devam etti. Cihazı işim için kullandığımdan hemen servise yollayamadım. Aradan iki ay geçince tekrar servise yolladım ve bu sefer JPG resimlerini açamıyordu, mikrofonu bozulmuş ve kitlenmelerde günde 3-4 e çıkmıştı. Servisten geri geldiğinde sadece mikrofonu tamir edilmiş, windows un güncellemeleri yapılmıştı. Diğer sorunlarsa aynen devam. En son servise geçen hafta yolladım ve şikayetlerimi tekrar ilettim. İki gün önce servisten aradılar ve işlemcisinin suyla temas ettiğini, nemden dolayı çalışmadığı,kasasının değiştiriklmesi gerektiğini ve bunun bedelinin 529 dolar tutacağını söylediler. İki gün boyunca servisten yetkili kişilerle görüştüm ama elle tutulacak bir cevap alamadım. İşim Marmarişte ve işimden dolayıda 3 adet telefon taşıyorum. Diğer ikisi terden niye nem kapıp bozulmadı? Ürün bana ilk defa ulaştığındada aynı sorunlar vardı. Yorumu size bırakıyorum.

• Bahsettiğiniz servis CASPER'a ait ise her şey mümkün! Casper almamalısınız zaten.

Öte yandan E-ten farklı bir distribütör tarafından getiriliyor be böyle bir durumda nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz.
    Sonuç olarak yetkili teknik servisler gerçek anlamıyla profesyonel değiller. Bu nedenle sorunlar yaşanıyor.
    En kötüsü ise kullanıcı hatası durumu. Zira suyla temas edip etmediğini onlarda bilemez, bizde hatta sizde...
    Benim gözümün önünde arkadaşımın telefonuna garson elindeki bardaktan su döktü, fark etti kuruladı hatta. Az da olsa tuş takımından içeri de girdi. Bizim arkadaşın haberi olmadı o sırada masada bile değildi salata alıyordu. Bu ekstrem bir örnek ama teknik konular tartışmaya açık.

Söylediğim gibi mesele distribütörün olaylara bakış açısı.
    Türkiye'de çoğu kullanıcı gibi distribütörde art niyetli!!!!!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.