Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • system_founder ben şahsım adına söylüyorum böyle pahalı ürünleri garantisiz kullanmak hoşuma gitmiyor. Uluslararası garantisi olan ürünler hariç bu tür ürünlere hep risk olarak bakmışımdır. Çok arkadaşa da amerika'dan ürün getirdim ya da getirttim. Hep sonunda beni arayıp aman bizi kurtar gitti paralar dediler. Türkiye'de vergi yükü ve satıcıların yüksek kar marjı beklentileri (ki bu tür ürünlerde artar!) fazla...

    Ben 2 yıl garantili + IMEI kayıtlı bir telefon almaktan memnunum. Ama sonuç olarak belirtilen fiyat neredeyse yarısı. Ingiltere ile aramızda çok fark yok yalnız araştırırsanız. Amerika zorlu bir pazardır ve E-ten benim araştırmalarıma göre çok yaygın değil. Pazarda tutunmak için fiyat kırıyor olabilirler.
    Bu ürün çok yeni olmasına rağmen kısa bir süre sonra yurtdışında fiyatlar yeni modellerinde çıkmasıyla inişe başlayacaktır.

    Açıkcası ben bu konuda da TÜrkiye'de distribütörleri suçluyorum. Kampanya adı altında fiyatta damping yaptıklarında yüksek kar marjları ortaya çıkıyor. Benim 799$ verip aldığım ürün kısa bir sürede 599$ olursa işte o zaman ben bir daha E-ten almam! Nokia'da sırf bu nedenle almıyorum. E-ten almasam symbian olmasına rağmen p990i alacaktım. Fiyat istikrarını P serisi geçmişte hep korudu diye...

    Kampanya diye tüketiciyi enayi yerine koymak mantıklı değil.
    Zamanla dengeli bir fiyat düşüsü de pek tabi ki zorunlu!




  • sx1s60 saptamaların bence çok doğru.Daha zaten cevap gelmeden eten m600 plus'ı birçok siteden inceledim ve tam benim aradığım cihaz olduğuna karar verdim.Açıkçası baştan casper hand office m600 alacaktım ama servisiyle ilgili nette bir araştırma yapınca neredeyse tüm site ve forumlarda tek bir şey okudum.Almayın.. Hatta bir yerde neresi olduğunu tam hatırlamıyorum, casper altın üretip bedava satsa yine de almam diyordu bir kişi.Adamın o kadar canına tak ettiğine göre herhalde bu kadar insanın bir bildiği vardır diye düşündüm.
    Amerikan sitesinden almaktan son anda vazgeçtim.Olası bir arızada kim yanımda olacak diye düşündüm.Çok zor çooook zor olurdu bu benim için.Şimdi en azından bir olasılık yardımcı olabilecek birileri çıkar en azından da kötü hizmet verirlerse adları karalanır.
    Velhasıl kelam, kangurum.com'dan makineyi 1299 ytl peşin fiyatına 12 taksitle aldım.Diğer yerlerde aynı cihaz 1500leri zorluyor ama tabi bir ton da hediye veriyolar yanında.Ama benim satın almak istediğim şu anda cihaz hediyeleri değil.makina elime 21'inde geçecek.O günü de sabırsızlıkla bekliyorum ve eten m600 plus ailesine katıldığıma şu anda seviniyorum umarım bu sevincim uzun süreler boyunca sürer.
    İngiltere'yle aynı fiyata sahip olduğumuza sevindim.Ama bir İngiliz olsaydım buna çok üzülürdüm.Bence hem biz hem de İngilizler kazık yiyoruz bu cihazdan.Ah Amerika aaahhh Amerika diye ah çekiyorum nedense...Bu olay sadece telefon konusunda olmadığı için..
    Yanıtın için tekrar teşekkür..Umarım ben de foruma güzel bilgiler ve deneyimler katar, paylaşıma katkıda bulunabilir ve birilerine yardımcı olabilirim.




  • ben casper bayisiyim.
    m600 plus aldım. ultravizyondan. başka belirtmem gereken birşey varmı :)
    Bu arada herkesin haberi olsun. Koç analiz 169 ytl ye çalınma-kaybolma dahil 1000ytl ye kadar sigortalıyor.
  • arkadaşlar eten m600 plus da mms ayarlarını nasıl yaparız ? birde bu alette infra var mı yok mu kitapçığında var diyor telefonun üst tarafındada varmış gibi gözüküyor ama çalışmıyor bir yama ile falan bunu açmanın bir yolu varmıdır rom upgrade yapsak düzelir mi ? deneyen bilen varsa yazıversin ben çok tembelim televizyonu uzaktan açmak istiyorum birde edge olmaması hakkaten büyük hata olmuş ben s200 kullanırken radyo bile dinliyordum edge sayesinde bunda kuru gprs ile oldukça yavaş kalıyor umarım üst modellerinde bu hatayı düzeltirler heryerde wifi yok çünkü malum son olarak ultravizyonu aradım dün 1 aya kadar m600 plus için aksesuarları getireceklermiş yedek batarya kılıf vs.vs. gibi almak isteyenlere şimdide duyurulur




  • IRDA yok sanırım. Ben bayağı bir inceledim bu konuyu. Var diyen de kitapçıkla, yüklü gelen işletim sistemi, onlar hariç var diyen çıkmadı. Donanımsal olarak içinde yok!

    Ve ne yalan söyleyim geçmişte de denedim universal bir kumanda almak yerine Eten'i bu iş için kullanmak istemiyorum. O yüzden bana göre eksik olmadı. İletişim anlamında zaten bluetooth ve kablodan iyi değil. Bir de yalan yanlış bir kumandacık olmasın. Pili zaten 2 gün zor gidiyor!

    EDGE gerçekten olmalı idi. Dezavantaj gibi görünse de GPRS faturalarım kabardığı için mümkünse radyo dinlemeyi boşverin emailleri bile kontrol etmemeye gayret gösteriyorum. Ve dışarıda neredeyse 4-5 tane wireless hos spot yakalar haldeyim biraz da şans yardımıyla... GPRS mecbursa zaten minimum seviyede derdimi çözüyorum. Zira KB bazlı bir tarife ile bu iş yürümez! EDGE olsa da olmasa da...

    Aksesuar konusuna da sevindim. Ama kaliteleri çok önemli! Ben pocketsolutions ekran koruyucusu ve araba sarjı aldım. Ama farklı beklentilerim de olacaktır pek tabi ki. Umarım kolay satılır bir yerde uygun fiyatlı ve kaliteli olur!




  • ARKADSLAR BENDE ETEN M600+ VAR ALISAMADIM SATIYOUM 1100 YTL YE BIR AY BILE OLMADI IKI SENE GARANTISI VAR ALMAK ISTEYENLER MESAJ ATSIN BURADAN SAYGILAR
  • Sanirim burasi urun satmak icin pek iyi bir yer degil!
  • wache niye satıyosun ne güzel mis gibi ppc! Alışmaya gayret et bence okadar almışsın. ppcwarez.org da güzel programlar var.
  • arkadaşlar bu cihazda GPS varmı?
  • @_HYPNOTIC_

    GPS yok
  • selam arkadaslar. bu shipping ile ilgili detayları yazabilirmisiniz. adrese mi gelir, gümrüktenmi alınır ürünler, alışveriş tutarına shiping bedeli dahil oluyomu extradanmı çıkıyor, aldığınız ürünler 600+ la tam uyumlumu ? nedir ne değildir. bizi aydınlatabilirseniz bizde hemen sipariş edelim. saygılar.

    birde arkadaşlar, orjinal kablolarıyla şar ederken sadece usb senk kablosu ile bilgisayardan şarj etme süresi ile aynı kabloya orjinal adaptor bağlıykenki şarj süresi bende farklı gözüküyor bu normalmi? hiç denedinizmi ?

    birde :) alarm ayarladığımda alarm çalıdıktan sonraki periyodda kendi kendine uyarı sesi çıkarıyor ama ne ekranda nede bilgi ışıklarında herhangi bir anormallik yok hiç başınıza geldimi neden olabilir bu ?

    :) şimdiden sağolun.
  • arkadaşlar sms gönderirken ufak bi sorun yaşıyorum. belli bi süre önce başıma geldi ama çözemedim. mesaj gönderildi yazısı çıktığı an aynı mesajdan bi adet daha atmaya başladı. yani her mesajım iki defa gitmeye başladı. bunu düzeltmesini veya neden kaynaklı olduğunu bilen varmı? birde zoomsms ne işe yarar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 16 Ekim 2006; 20:11:37 >
  • başlat->mesajlaşma->menü(sağ altta)->araçlar->seçnekler->metin mesajlarına tıklayın. teslim bildirim isteği kutucuğundaki chek i kaldırırsanız 1 kere teslim edildi bilgisi alırsınız, çünkü eğer bu kutucuk işaretli olursa; hem operatör teslim bilgisi gönderiyor hemde cihaz teslim edilip edilmediğini sorguluyor, böylece 2 kez uyarı geliyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx

    arkadaşlar sms gönderirken ufak bi sorun yaşıyorum. belli bi süre önce başıma geldi ama çözemedim. mesaj gönderildi yazısı çıktığı an aynı mesajdan bi adet daha atmaya başladı. yani her mesajım iki defa gitmeye başladı. bunu düzeltmesini veya neden kaynaklı olduğunu bilen varmı? birde zoomsms ne işe yarar?
  • ürünler adresinize geliyor. alışveriş tutarına shipping genelde dahil değildir, bazı sitelerde pahalı alışverişlerde shipping dahil oluyor fakat pocket solution dan aldığım ekran koruyucu-araç şarjı-araç tutacağı için 15 $ extra shipping ödedim.
    USB den bilgisayara bağladığınızda senkronizasyon olduğu ve cihaz güç harcadığı için şarj daha uzun sürer.
    Alarm seçeneklerinden ekranı yanıp söner hale getirebilirsiniz ve alt kısımda mesaj geldiği zamanki gibi bir popup uyarı ekranı alabilirsiniz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: marshal

    selam arkadaslar. bu shipping ile ilgili detayları yazabilirmisiniz. adrese mi gelir, gümrüktenmi alınır ürünler, alışveriş tutarına shiping bedeli dahil oluyomu extradanmı çıkıyor, aldığınız ürünler 600+ la tam uyumlumu ? nedir ne değildir. bizi aydınlatabilirseniz bizde hemen sipariş edelim. saygılar.

    birde arkadaşlar, orjinal kablolarıyla şar ederken sadece usb senk kablosu ile bilgisayardan şarj etme süresi ile aynı kabloya orjinal adaptor bağlıykenki şarj süresi bende farklı gözüküyor bu normalmi? hiç denedinizmi ?

    birde :) alarm ayarladığımda alarm çalıdıktan sonraki periyodda kendi kendine uyarı sesi çıkarıyor ama ne ekranda nede bilgi ışıklarında herhangi bir anormallik yok hiç başınıza geldimi neden olabilir bu ?

    :) şimdiden sağolun.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperafsin

    başlat->mesajlaşma->menü(sağ altta)->araçlar->seçnekler->metin mesajlarına tıklayın. teslim bildirim isteği kutucuğundaki chek i kaldırırsanız 1 kere teslim edildi bilgisi alırsınız, çünkü eğer bu kutucuk işaretli olursa; hem operatör teslim bilgisi gönderiyor hemde cihaz teslim edilip edilmediğini sorguluyor, böylece 2 kez uyarı geliyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx

    arkadaşlar sms gönderirken ufak bi sorun yaşıyorum. belli bi süre önce başıma geldi ama çözemedim. mesaj gönderildi yazısı çıktığı an aynı mesajdan bi adet daha atmaya başladı. yani her mesajım iki defa gitmeye başladı. bunu düzeltmesini veya neden kaynaklı olduğunu bilen varmı? birde zoomsms ne işe yarar?




    teşekkürler :)




  • tesekkürler dostum
    verdim siparişi, keşke şu pokıtsolusyonda kalemde satsalar, şimdi yedek kalem içindemi şiping verecez beya, neyse tekrar saolasın.
  • Herkese merhabalar,
    Yakasik 5 ay once M 600 + imi yurtdisindan almis oldugum ve o zaman bu cihazlarin Turkiye ye gelip gelmeyecegini bilemedigim icin MMS ayarlarini yapmak icin hic ugrasmamistim. Forumdan MMS ayarlarini yapmis bir arkadas ayarlarin nasil yapilacagi konusunda yol gosterebilir mi?

    Simdiden tesekkurler,
  • Merhabalar,
    ben M600 + imi yaklasik 5 ay once
    E-Gadget Depot dan $560 civarinda bir fiyata almistim. Telefonu gelirken Gumruk de kaydettirmen gerekiyor, yaklasik 156 YTL tutuyor. Daha sonra da CNR in orda TK kurumunda pasaportun ve Gumrukten alacagin belge ile kaydettiriyorsun, 3-4 gun icinde islem tamamlaniyor. Herhangi bir sorun cikmadan kullaniyorum, ah bir de aksesuar olarak cradle i bulabilsem...

    quote:

    Orjinalden alıntı: system_founder

    http://www.gbtmobile.com/phonedetails.php?pid=ETE004

    gbtmobile adlı bu sitede eten m600+ 539 usd 'na satılıyor.

    Acaba bu telefonu dışarıdan bu siteden alsam, sim kart taktığımda sorun çıkar mı? Telefon özelliğini kullanmamda bir yerlere telefonu kayıt ettirmem gerekiyor mu?

    Bilgisi olan birisi yanıtlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..




  • MMS ayarlarını ilk sayfaya ekledim!
  • COk sagol sx1s60, supersin...

    quote:

    Orjinalden alıntı: sx1s60

    MMS ayarlarını ilk sayfaya ekledim!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.