Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kivo35 çok saolasın ama önceden de yazdığım gibi herhangi bir sorun olsa yurtdışına mal göndermek onu tekrar beklemek en azından benim için tam bir ölüm haline gelir.Olasılıkla bu alet benim elim ayağım haline gelecek.Ayrıca cradle olmadan of çektirir bu makina bence.evet fazla para veriyorum ama içim rahatçılardanım ben biraz da.3 gün kaldı cihazın elie geçmesine.1 gblık sandisk sd kartımı sipariş ettim bile bakalım hangisi önce gelecek.Bir de fazla memory çözümleri için şöyle bir aparat buldum.Acaba bizim m600+'ta bu alet çalışır mı? Şirkete gerçi birazdan bir mail atıcam.çok ta pahalı olmayan bir alet, tabiki yaptığı iş gözönüne alınırsa eğer. görüşler ve öneriler takdir edilecektir...

    http://www.ratocsystems.com/english/products/subpages/cfu1u.html

    Not: buraya nasıl resim ekleyebilirim.Ne yaptıysam olmuyor.aparatın resmini ekleyeyim dedim bi türlü olmadı.
    Not2: İngilizcesi olan arkadaşlara harika bir site vereyim..www.eten-users.net bu sitede de sadece eten kullanıcıları buluşmuş oldukça güzel bilgiler var.Saygılar...




  • Arkadaşlar bende eten m600 plus almak istiyorum. Yorumları gayet güzel ancak genede sormak istedim cihaz takılma yapıyormu veya şu beyaz ekran olayı sık sık oluyormu kısacası cihaz başınızı ağrıtıyor mu ?
  • Cihaz takılma yapmıyor, beyaz ekran olayı sanırım bir tek bende göründü ve sanırım ilk dakika acemiliğiydi. Haftalardır kullanıyorum fakat bir kere bile çökmedi maşallah...
    quote:

    Orjinalden alıntı: husnuweb

    Arkadaşlar bende eten m600 plus almak istiyorum. Yorumları gayet güzel ancak genede sormak istedim cihaz takılma yapıyormu veya şu beyaz ekran olayı sık sık oluyormu kısacası cihaz başınızı ağrıtıyor mu ?
  • Eyw saolasın verdiğin bilgiler için içimi rahatlattın Allah kısmet ederse bende alıcam ve aranıza katılıcam. Bu arada herkezin Kandili Mübarek Olsun .
  • tek soru:
    m600+ ile ogame'e girebilirmiyim?..
    teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashpash -- 19 Ekim 2006; 21:31:37 >
  • Girersin tabi neden girmeyesin. Ancak wireless kullanarak girersen daha iyi olur tabiki malum gprs kb ile işliyor.
  • 12 gunluk casper m600 umu satıyorum pırıl pırıl sıfırından kesınlıkle farksızdır. garantili faturalı. 800 ytl. ilgilenen arkadaslar ozelden ulasırsa sevınırım.
  • Eten m600+ varken Casper M600 almak çılgınlık olur. Kesinlikle tavsiye etmem. Belki yarı fiyatına....
  • Turkiye ye hala aksesuarlari gelip gelmedigini sayet gelmediyse ne zaman gelecegini bilen var mi? Cok acil sekilde kalem ve cradle almam lazim.
    Mobileplanet.com dan $99'a aksesuar paketi (deri kilif, bluetooth kulaklik, 1 kalem, 1 cradle ve araba sarji) buldum, sayet Turkiye'de bulabileceksem almayayim diyorum. Herkese iyi bayramlar.
  • bı sorum olacak casper m600 kullanıyorum ınternetten ındırdıgım bı resmı e postaya nasıl gonderecem denedım olmadı ayarı falanmı eksık acaba bı yardımcı olun lutfen.
  • daha öncede yaşadığım bi sorunum vardı. sms leri ikişer defa göndermesi. ben burda bahsedilen eten in iletim raporu istemesini kapattığım halde sorunum çözülmemiş. hala attığım tüm sms ler iletim raporu bana ulaştığı an ikinci defa karşı tarafa gitmiş oluyor. iletim raporunu komple kapatmayı denedim ama düzelmedi soft reset te düzeltmedi. nerde hata yapıyorum?
  • Sms ayarlarından unicode desteğini kapatmayı dene
  • sms ayarlarındaki herşeyi denedim. unicode dahil. neden iki defa yolluyor acaba kullandığım bi programdan dolayı olabilirmi?
  • İZMİR'den Eten M600 veya Casper M600'ü Nokia N90 ile takas etmeyi düşünen varsa bana p.m. ile ulaşabilir..

    iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 26 Ekim 2006; 1:57:36 >
  • walla hard reset at derim. benim böyle bi sorunum yok. Ama unicode açıkken ş İ ı yazınca 160 karakter yerine 70 karakter yazabiliyosun. Zaten aşağıda yazıyo 56/160 gibi. Flexmail yüklemeyi dene.

    http://www.pocketinformant.com/products_info.php?p_id=mail&dir=wm
  • fleximail konusunda yasayabileceginiz bir sorundan hemen bahsedeyim. MMS uyumlu degil sanirim bu nedenle messasing programi yerine gecince MMS atmak mumkun olmuyor. Bu arada bende de boyle bir sorun yok. hard reset denemelisiniz bence de...
  • peki hardresetten önce kullandığım uygulamaları yedek alabilirmiyim?
  • En sonunda biraz gecikmeli de olsa eten m600 plus'ım elime geçti.Araya bayram tatili girdiği için ups getirmemiş ben de yerlerine giderek imza karşılığı cihazımı aldım en sonunda.Şunu belirtmeliyim ki ilk izlenimlerim çok iyi ve bence kusursuz bir cihaz.Kutunun içinden çıkanlar :

    1.M 600 plus'ın kendisi
    2.stylus (kalem)
    3.Batarya.
    4.Programları içeren yardımcı cd
    5.Türkçe Kullanıcı el kitabı
    6.AC Adaptör
    7.Usb kablo
    8.Cradle (şarjer yada usb yatağı)
    9.Kulaklık (Oldukça kaliteli.Dışardan ses seviyesi kontrolü de var)
    10.Deri kılıf


    Hemen belirtmeliyim ki m600 plus'ın infrared özelliği var.Daha önce araştırdığım birkaç yabancı forumda da bu özelliğin olup olmadığı konusunda bir tartışma görmüştüm o yüzden yazıyorum ama bu kadar çok bağlantı özelliği olan bir cep bilgisayarı/telefon için bence gereksiz bile denebilir.Telefonda yok yok.Bluetooth, infrared, wi-fi, gprs bağlantı herşey mükemmel çalışıyor.Yurtdışı sitelerinde telefonun sesinin az geldiğine dair bazı bilgiler vardı ben gayet yeterli buldum ayrıca sesin kalitesi inanılmaz.Sony ericson k750 i de var bende onun sesinden iki kat daha kaliteli ses veriyor speaker'larından.Windows mobile 5.0 kullanımı çok rahat ve kolay.Kutunun içinden ultravizyonun hazırladığı oldukça kapsamlı bir Türkçe kullanım klavuzu çıkıyor.Aklınıza gelebilecek herşeyin cevabı var sayılabilir.Bir tanesi hariç onu da birazdan ben soracağım.Cihazın ilk etapta 8 saat şarjda kalması gerektiği yazıyor ama ben şarjda 4 saat kaldıktan ve şarjın bittiğini gösteren kırmızı ışık söndükten sonra dayanamayarak cihazı çalıştırdım.Kabaca programların çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ve güzel çalıştığını gördükten sonra da iyice rahatladım.En çok merak ettiğim şey cradle 'a usb memory stick yada usb harddisk taktığımda makinenin otomatik olarak görüp görmeyeceğiydi.Harddiski denedim ama bir türlü gördüremedim zaten sorum da bu.Bunu deneyen ve gördürebilen birileri var mı? memory stick'i daha denemedim ama birazdan da onu deneyeceğim.El kitabında usb memory sticklerin ve usb mouseların cradle a takıldıktan sonra görüldüğü yazıyor onları da birazdan deneyerek kendi deneyimimi paylaşacağım.Şimdilik bu kadar kendi deneyimlerimi buraya aktarmaya devam edeceğim.Saygılar..




  • Bende çok tartışıldığı için soruyorum. IRDA denemesi yapıp dosya transferi v.s. gerçekleştirdiniz mi???

    The IrDA window on the top is decorative, the sign of the initial platform, as a matter of fact, there is no port since the M600 time.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 27 Ekim 2006; 3:08:08 >
  • ben denedim, irda ya var çalışmıyor yada donanımsal olarak yok.
    Bu arada arkadaşın cihazın kendi speaker için "kalitelisi inanılmaz" yakşalımı çok "göreceli"
    kulaklık içinde belki aynı şeyi söyleyebilirim. yüksek frekansda başarımı yüksek ama düşük frekanslı seslerde sürünüyor :)
    tabi kullandığımız playerlarlada alakalı. ben birçok media player ı denedim orjinal kullaklığı ile.daha sonra bi türlü istediğimi elde edemediğim için cx300 aldım. pocket player ile güzel bi ikili oldular. tavsiye ederim ;) ve kesinlikle hiçbi programda hiç bi efekt kullanmıyorum. sesi inanılmaz bozuyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.