Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • system_founder
    Hard reset atmadan align screen işlemini yeniden yaptığınızı varsayıyorum.
    Yapmadıysanız mutlaka yapın. Settings / System / Screen / General / ALIGN SCREEN butonu...
  • Yaklaşık 3 gün önce cihazı alıp kullanmaya başladım, divx movielerimi PocketDivXEncoder ile encode ederek izleyebiliyorum , encode etmesem bile tcpmp ile atlamasız izlenebiliyor ama sınırlı hafıza malum.

    Benim sormak istediğim, Microzort harici güzel bir adres defteri progamı bilen var mı?
  • Arkadaşlar uzun bir uğrastan sonra İtalyan forumlarında MMS ayarlarını buldum .. Olayı Turkcell ile denedim başarılı ::

    start >>setting >>connnections
    Advanced>>Select Network>> New
    Turkcell MMS
    modem : Cellular Line GPRS
    next >> apn : mms >> kullanıcı adı : mms şifre : turkcell

    Daha sonra anlatıldıgı şekilde yaptıgımızda Via Network seçeneğinde Turkcell MMS in geldiğini göreceksiniz...

    Kolay gelsin
  • bastan sobriquet'e binlerce tesekkur.Hayir boyle bir ayar yapmamistim.Acikcasi bu hard reset olayi o kadar benim icin bir sorun durumundaki zaten bir turlu hatirlayamadim nasil yapildigini sanirim forumda bu isin cift dugmeye basmadan ic ayarlardan nasil yapildigini da sobriquet siz yazmistiniz ama bir turlu bulamadim.Zaten zaman darligindan dolayi bu tip bir seyi su anda yapmayi da hic dusunesim yok.Bir deneyerek (ilk bos zamanimda) buraya sonucu yazacagim.

    msb2005 tekrar tesekkurler ben de umarim sana yardimci olabilirim laptop konusunda. Ben isin cozumunu norton ghost 2005le buldum.Mukemmel bir program.windows'u temiz bir sekilde tum updateleri ve tum programlari kurulduktan sonra birebir clone'layan ve bir cesit ghost'unu alan bir program ve benim hayatimi kurtariyor.Zaman problemim ortadan kalkti istedigim gibi her turlu crack sitesine giriyorum ne de olsa tum proglari kurulu bir windows yedekte var. ve sadece bu windowsun tekrar bilgisayara geri gelmesi 20 dk suruyor. bu is icin deep freeze kullananlar da var ama ben ghost uzerine bir program daha tanimam.tek kelimeyle mukemmel. cd'den calisan linuxvari bir baslangic cd'si ve usb harddiskimi ve usb mouse'umu da goruyor. geriye sadece harddiskin c olmayan bir yeri yada usb harddiskimde yada dvd'de yer alan yedeklenmis windowsu secip tekrar overwrite on c demek kaliyor.benim toplam en kucuk haliyle c drive'im 15 gb dan biraz daha fazla ve bu miktardaki diskimin 6 gblik bir ghostu oluyor. o da harika bir saklama boyutu.programi mutlaka bulmani oneririm.
    son olarak eten'in kendisi otomatik olarak her gun sistemin bir yedegini aliyor ve bu da 30 40 kb arasinda degisen bir boyutta.simdi bu yedekler acaba cihaza hard reset attiktan sonra cihazi eski haline getirebilir mi? yada ben eski hallerinden birini yuklesem acaba benim tum eski ayarlarim geri doner de benim kurdugum programlardan bazilari ortadan kalkar mi ve en onemlisi acaba benim stylus algilamama problemimden beni kurtarir mi ? su align screen butonu da ise yaramazsa bi denemekte sanirim fayda olabilir.ne kurtarirsam kurulu proglardan kar sonucta.herkese saygilar..




  • system_founder, align screen işe yarayacaktır diye düşünüyorum. Zira aynı sorunları (scroll barı veya ekranın diğer bazı bölgelerini kontrol edememe v.b.) ben bu yol ile aşmıştım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterdiver -- 22 Kasım 2006; 21:07:07 >
  • system_founder;
    align screen yaptığında problemin çözülecektir

    aynı sıkıntıyı ben k-jam de yaşamıştım..
    bu yolla tüm problem halloldu.
    hadi geçmiş olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 22 Kasım 2006; 21:13:46 >
  • Hard reset nasıl .....? diye başlık var ilk sayfada inceleme bölümünde...

    Ayrıca MMS içinde bilgileri mümkün olduğunca açık aktarmıştım.

    Ben forumda aradığımı bulamayınca çok sıkıldığım için arayanlara kolaylık olsun diye vakit buldukça ilk mesajımı güncelliyor ve genel olarak faydalı bilgileri toplamaya çalışıyorum. Eklemek istedikleriniz olursa lütfen bildirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 23 Kasım 2006; 1:41:10 >
  • arkadaşlar bende qtek s200 le eten m600+ arasında kaldım pc olarak eten üstün ama bazı sitelerde RF performansının düşük oluğunu yani telefon olarak çekim kuvvetinin düşük olduğunu yazıyor. bu tür bir problemi olan var mı diye size danışayım dedim, bilgi verirseniz sevinirim.
  • Taskınacar;ben turkcellle kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çekmedim.İki hattım var birisi de avea.diger telefonun cekmediği yerde turkcelim mutlaka cekiyor.
  • Bastan cekimle ilgili olarak sunu soyleyeyim; ben telsim kullaniyorum gprs'i en ucuz ve en hizli oldugu icin ve cekim sorunum neredeyse hic yok. K 750 i'nin cektigi heryerde (onda turkcell var) (neredeyse heryerde) cekimi var ve sorunlu degil.Kesilmeler yok.

    Simdi benim sorunum:

    Align screen isi halletmedi.Ortadaki artiya tiklayabilmek icin sol ust koseye basmam ve koselere tiklayabilmek icin de ortaya tiklamam (yada sadece stylusla karalama hareketi yapmam ) gerekiyor ve align screen olayi hic bitmiyor.

    Hard reseti defalarca cambazlik denemesinden ( yok iste hem stylusla reset tusuna bas bir de baslatma tusuna bas kirmizi tusa turuncu ekran cikmadan 10 sn bas zirvalari) sonra ve basarili olamadiktan sonra ancak daha onceden sobriquet'in tanimina uyarak daha basitce Program/Utilities/Default Settings'ten hallettim.

    Align screen tekrar cikti karsima ve bu sefer ingilizce olarak ve bitmiyor bu align screen cunku basarili olmuyor ayni sorun devam.

    Simdi geldi sira Ultravizyon'un su meshur destegine.Umarim su bahsettiginiz destegi ben de gorurum de bir an once sorunum cozulur.Birazdan telefon acacagim Ultravizyona.Gelismeleri yazmaya devam ederim.Saygilar..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sobriquet

    Ayrıca MMS içinde bilgileri mümkün olduğunca açık aktarmıştım.



    MMS ayarlarımı senin yazdığın şekilde yapmıştım bu bir eleştiri değildi. Ama yazdığım işlemi yapmadan senin yöntemi uyguladığımızda connection via seçeneğinde Turkcell MMS seçeneğinin gelmesi olanaksız.. Eksik kısımları tamamlayayım dedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taskinacar

    arkadaşlar bende qtek s200 le eten m600+ arasında kaldım pc olarak eten üstün ama bazı sitelerde RF performansının düşük oluğunu yani telefon olarak çekim kuvvetinin düşük olduğunu yazıyor. bu tür bir problemi olan var mı diye size danışayım dedim, bilgi verirseniz sevinirim.


    Nokia ile karşılaştırırsan evet çekim gücünde birazcık problem var. Örneğin evin garajı binanin iki kat altında. Nokia kullanırken garajda telefon 2 çubuk çekerken dün aksam Eten ile baktığımda çekmediğini gördüm.
  • YA ARKADAŞLAR M600+ KUTUSUNDA MASA STANDI VAR MI?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doanss

    YA ARKADAŞLAR M600+ KUTUSUNDA MASA STANDI VAR MI?

    Masa standından kastın Cradle mı ? Yani aynı zamanda masaüstü şarj cihazı mı ?
    Kastettiğin bu ise evet var .
  • KASTETTİĞİM OYDU .ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • Nokia ya da önceden kullandığım Siemens SX1'e göre çekişinde ufak bir fark var. (Motor sanki de tork değerleri mevzu bahis! )

    Diğer telefonlarla konuşmakta zorlandığım az çeken yerlerde Eten M600+ ile hiç konuşamıyorum. Şebeke yok diyor.
    Hoş aslında böylesi daha iyi. Hiç olmazsa boşu boşuna uğraşıp bir de faturaya karşı tarafla bir türlü anlaşamadığım zamanların parasını ekletmiyorum.
    Tabii kim aramış cell yüzünden para ödüyoruz bu seferde ama GSM işi zaten para çarkı.

    Belki de bir ayardır konuşma sağlıklı olmayacaksa komple yok diyordur.
    Örnekse % 10 güç söz konusu ise yok gibi davran!

    Malum yurtdışında şebekeler bizimki kadar istisnai durum içermiyor çekiş açısından.
    Bizim pillerde bu yüzden çabuk bitiyor mesela.




  • sabah ultravizyonla telefonda gorustum.Cok olumlu davraniyorlar.Tunc beye yonelttiler bastan beni.Kendisi sorunumu dinledikten sonra teknik servisten arkadaslarla gorusecegimi belirterek bir de onlara sorunumu anlatmami rica etti.Beni tekrar telefonla aradilar ve cihaza bakmalari gerektigini soylediler.Sabah kargoya verdim.Buradan kargo her nedense sorunlu oluyor biraz uzun surebilir gidip gelmesi ben alistim.Umarim sorun bir an once halledilir.Herkese ii gunler.. :D
  • Eminim ultravizyon mağduriyetini giderecektir.Bu onlar için de bir sınav niteliği olacak...
  • Diğer arkadaşların aksine ben çok olumlu görüyorum m600+ ın çekim gücünü; nokia nın 2 sene önceye kadar çıkarttığı hemen her modeli, en son olarak da k750i kullanıcısıyım. Hiçbiri benim asansörde ve izmir otobanındaki limontepe yokuşunda çekmiyordu. Geçenlerde asansörde gelen çağrıyı cevaplayıp konuşabildim ve çok şaşırdım. Diğer bahsettiğim yerden de hergün geçiyorum (ve ne hikmetse bana hep orada telefon gelir :D) ve oradan da konuşabiliyorum.

    Başkada nasıl test edilebilir ki?


    quote:

    Orjinalden alıntı: taskinacar

    arkadaşlar bende qtek s200 le eten m600+ arasında kaldım pc olarak eten üstün ama bazı sitelerde RF performansının düşük oluğunu yani telefon olarak çekim kuvvetinin düşük olduğunu yazıyor. bu tür bir problemi olan var mı diye size danışayım dedim, bilgi verirseniz sevinirim.




  • Aynı şekilde ben de alperafsine katılıyorum.Benim evin orada bir yol var ve o yolda ne turkcell ne de avea çekmiyor.Bir nevi kör nokta gibi bir şey.Ancak arabayla geçerken etenle çağrı gelince dumur oldum ve rahatça konuşabildim.Bu da çekim gücünün iyi olduğuna bir örnek sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.