Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
    Dediğiniz gibi,zaten casper da kendi resmi sitesinde yakında 230 ROM u upload edecekse bu riski almaya KESİNLİKLE değmez.

    bekleyelim ve görelim
  • Usb cradle'ı direk usb den bilgisayara bağlayan arkadaş var mı?Cradle
    2ın girişi de normal usb bilgisayarınki de.Bu kabloyu heryerde aradım ama bulamadım.?
  • aslında cradledaki usb portu, cihaza başka bir usb cihaz (klavye mouse vs vs) bağlamak için. cihaza bağladığın bi ucu USB olan kabloyu bilgisayara bağlıyorsun, diğer ucunu da cradle'a. iki ucu da USB olan bi kabloya ihtiyaç yok aslında. tabi soruyu doğru anladıysam.
  • Kardeş;
    Ben geçen sene Casper M500 aldım.Sonra bir furya ya kapılıp.wm5 yüklemeye kalktım.Başardım da ama çinceyi bir türlü ing. çeviremedim.Geri wm2003 yapayım dedim cihaz tamamen uçtu.Casper servise gönderdim.wm 5 ' 80 ytl ücretle kurdular ve türkçe olarak geri gönderdiler.Fakat memnun değilim.verimlikullanamıyorum.yardıma ihtiyacım var.msn adresim cemalettin@ramona.com.tr .yardımcı olursan sevinirim.
  • Benim kameranın kablosunun iki tarafı USB. Şimdi bilgisayar-cardle bağlantısı yaptım. Sadece şarj oluyor, active synce çalışmıyor. Aslında o da çalışsaydı çok güzel olurdu, habire içerden kablo getirmekten bıkmıştım. Belki ilerde bunuda düşünürler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: nakfire

    Usb cradle'ı direk usb den bilgisayara bağlayan arkadaş var mı?Cradle
    2ın girişi de normal usb bilgisayarınki de.Bu kabloyu heryerde aradım ama bulamadım.?
  • uzun zamandır kullandığım eten m600 de bugun bir anormallik tespit ettim.Pil bitmeye yakın alet kendini yedek alıyor ancak ben bunu istemiyor ve ayarlarda değişiklik yapmak istiyorum.Yedekleme aracı (backup utility) i acıp sol alt köşedeki ayar sekmesine tıkladığımızda ayar ksımına girmiyor alet hiç tepki vermiyor.Oysaki daha önceki m500 ümde buraya kolaylıkla girip istediğim ayarları yapabiliyordum.Mobilera tükçe paketiyle kullnaıyorum cihazı.acaba mobileradan kaynaklanan bir durummu.özelliklede cihazı türkçe kullananlar cihazlarında bunu deneyip bilgi verirlerse cok sevinirim.
    teşekkürler
  • Selam arkadaşlar..
    Forumdaki bu bölümü uzun uzun okuduktan sonra bugun bende bir eten600+ sahibi oldum..
    Tarih 2005 yılına ayarlıydı ve dil türkçeydi orjinalinde.. Msn e baglanmak ıcın tarıhı bugune aldıgımda dil ayarları ingilizceye döndü tekrar nasıl turkce yapabılırım ?

    En onemlı problemım ıse Wireless baglantısı ıle ılgılı .. Evdeki Wireless baglantımda şifre var ( Konu komşu baglanmasın dıye )
    Şifreyi kaldırdıgımde eten ile wi*fi baglantısı yapabılıyorum ancak sifre varken giremiyorum..
    Tam olarak ayarlarını bilen arkadasların yardımlarını beklıyorum ..

    Tesekkurler
  • Arkadaşım;benim ofiste de şifreli w-lan var.Ben ilk denediğimde m600 yayını buldu ve şifre istedi.Ben de şifremi yazarak internete bağlandım.Şimdi her açışımda otomatik bağlanıyor.Şifreli yerlerde de şifreni girersen aynı laptopta ki gibi sorunsuz bağlanabilmen lazım.
  • Arkadaşlar bir de bu cihazdan normal bankacılık işlerimlerimizi vs.yapabiliyormuyuz.Şifreli sayfalara girip oradaki uygulamaları yapabiliyormuyuz.Sigortacıyım ve şifreyle girdiğimiz sitelere girip işlemlerimizi yapmak istiyorumda...
  • arkadaşlar konu hep dağolıyoda ban ai yardımcı olsanız
    uzun zamandır kullandığım eten m600 de bugun bir anormallik tespit ettim.Pil bitmeye yakın alet kendini yedek alıyor ancak ben bunu istemiyor ve ayarlarda değişiklik yapmak istiyorum.Yedekleme aracı (backup utility) i acıp sol alt köşedeki ayar sekmesine tıkladığımızda ayar ksımına girmiyor alet hiç tepki vermiyor.Oysaki daha önceki m500 ümde buraya kolaylıkla girip istediğim ayarları yapabiliyordum.Mobilera tükçe paketiyle kullnaıyorum cihazı.acaba mobileradan kaynaklanan bir durummu.özelliklede cihazı türkçe kullananlar cihazlarında bunu deneyip bilgi verirlerse cok sevinirim.
    teşekkürler
  • Arkadaşım ben şimdi senin dediklerini kendi cihazımda yaptım.Bacup a girdim.Dediğin gibi solalttaki ayar iconuna tıkladım ve girdi.Ben de senin söylediğin gibi bir sorun yok yani.Mobilera olabilir mi demişsin.Ben cihazımı ingilizce kullanıyorum.Mobilerayı kaldırdım tümden.Cihazı Türkçe kullanmak tecrübelerime göre bazı sorunlar yaratıyor.Sana mobileradandır diyemiyorum o kadar derin bilgim yok ama dediğim gibi çeşitli programlarda ve cihazın kendisinde türkçe kullanmak ana dil sürümüyle çakışmalar yaratıyor.
  • aslında cihazı benim gibi mobilera türkçe ile kullanan bir arakadaştan cevap gelirse ona göre temelli ingilizceye döneceğim.eğerki aynı sorun varsa.Nakfire arkadaşım sanada cok teşkkür ederim ama ben mobileradan kaynaklandığını düşünüyorum
  • Sorun veren program veya uygulamalarda ilk önce arkadaki diğer çalışan uygulamaları kapatıp işleminizi tekrar çalıştırmayı deneyin. Arkadaşın problemi belki bu yönden kaynaklı bir problem olmayabilir ancak bazen arkada açılı birçok program bırakıyoruz ve bu programlar bazı noktalarda çalışıp cihazın tam tepki vermemesine neden oluyor..

    Bu arada mobilera'yı silmek zorunda değilsin, programı çalıştırıp dili ingilizceye çevirip reset atman yeni denemen için yeterli olacaktır.. Ben de M600'ü ingilizce kullandım ancak mobilerayı silmeden sadece dili ingilizce yaparak ta problemsiz kullanabilirsiniz..
  • teşekkürler bynedim.sorun düşündüğüm gibi türkçe dil paketindenmiş.ingilize kullanımda ayarlara giriliyor tükce kullanımda makin atepki vermiyor.tekrar teşekkür ederim
  • Arkadaşlar mobilera samsung i750 için türkçe paket hazırlamış. Açıklamada sistemi kesinlikle zorlamadığı ve aktivasyon işlemi gerekmedi yazıyor.http://tr.samsungmobile.com/club/events_news/cl_en_03.jsp?id=144 gerekli link bu acaba bu diğer ppclerde çalışırmı ?
  • eten içinde sistemi zorlamadığı ve uyumsuz olmadığı yazıyordu.ama edindiğim kesin tecrübe şuki:bu tip cihazlar kesinlikle mobilera eklentisiyle kullanılmaz.Kesin biryerlerde problem cıkıyor ve sistem yavaşlıyor.Zatenmantık olarakda böyle olması gerekiyor sonuçta mobilera bir tercüme programı yani sitemdeki tüm ingilizce terimleri cevirip bize sunuyor.Ama bilmelisinizki en iyi tercümanın dahi doğru çeviremediği takıldığı şeyler oluyor.Yani diyeceğim şuki eğer telefon olarak daha cok kullanıyorsanız aleti mobilera iyi bir çözüm.henelde detay özellikleride türkçeleştiriyor.Ancak bilgisyar olarakda faydalanıyorsanız ilk iş mobilerayı kaldırmak olacak.Çünkü inatla bir aydır türkçe kullanmaya çalışıyorum hergun bir problemle karşılaşıyordum.Ancak ingilizce kullanmaya başladığımdan beridir alet cok stabil çalışıyor.Zaten ultravizyonda bildiğim kadarıyla ingilizce kullanılmöasını öneriyor türkçe zorunlu olmadıkça




  • arkadaşlar sistemin tarihini değiltirdiğimde dil ayalarının ingilizce olması problemini sabah ultravizyona attığım mail sonucunda sagolsun destek vererek cozmeme yardımcı oldular..

    İnternete hala baglanamıyorum.. Ultravızyonun sıtesınde anlatılan sekılde yapıyorum ancak ag bagdastırıcı ayarlarında the internet secip bagdastırıcı olarak
    samsung Wlan card (swl-2455 ) sectıgımde asagıdakı mesajı alıyorum ..

    yenı ayarlar bagdastırıcının bır sonrakı kullanımında gecerlı olacaktır. bagdastırıcı cıhazda su an kullanılıyorsa ayarları uygulamak ıcın bagdastırıcıyı cıkarıp tekrar takın

    dolayısıyla sectıgım bagdastırıcı etkın olmadıgı ıcın ınternete gıremıyorum.. bu bagdastırıcı nerde nasıl cıkarıp takacagız ? yada yontemı nedır ?
  • eğer gprs ayarlarını istiyorsan anlattığım şekilde yap çalışacaktır.hattında turkcell ise eğer cunku kullandığın operatör göre ayarlar değişiyr .gerci sana telsimi içnde vereyim madem
    TURKCELL

    INTERNET GPRS AYARLARI:

    Start  Settings  Connections Sekmesi  Connections

    1. My ISP altında Add a new modem connection tıklıyoruz.
    2. Bağlantımıza Turkcell Internet ismini veriyoruz;
    3. Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz.
    4. Next
    5. (Access point name) bölümüne internet yazıyoruz.
    6. Next
    7. Username, Password ve Domain alanı boş
    8. Finish
    9. Klavyeyi kapatıyoruz.
    10. Advanced seçiyoruz. Select network bölümünü tıklıyoruz. Gelen menüden üstteki ayarı My ISP olarak ayarlıyoruz. Alttaki ayarı My Work Network olarak ayarlıyoruz.
    11. Ok.
    12. Ok.

    Ayarlarımız tamam. Bu ayarlar dahilinde GPRS bağlantısı yapabilir ve internet explorer ile web sayfalarını açabiliriz.

    TELSIM

    INTERNET GPRS AYARLARI:

    Start  Settings  Connections Sekmesi  Connections

    1. My ISP altında Add a new modem connection tıklıyoruz.
    2. Bağlantımıza TELSIM Internet ismini veriyoruz;
    3. Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz.
    4. Next
    5. (Access point name) bölümüne internet yazıyoruz.
    6. Next
    7. Username, Password ve Domain alanı boş
    8. Finish
    9. Klavyeyi kapatıyoruz.
    10. Advanced seçiyoruz. Select network bölümünü tıklıyoruz. Gelen menüden üstteki ayarı My ISP olarak ayarlıyoruz. Alttaki ayarı My Work Network olarak ayarlıyoruz.
    11. Ok.
    12. Ok.




  • Arkadaşlar bir de bu cihazdan normal bankacılık işlerimlerimizi vs.yapabiliyormuyuz.Şifreli sayfalara girip oradaki uygulamaları yapabiliyormuyuz.Sigortacıyım ve şifreyle girdiğimiz sitelere girip işlemlerimizi yapmak istiyorumda...
  • Garanti Bankası internet şubeciliği ile test ettim. Opera ile herhangi bir sorun yaşamadan kullandım.
    Tüm güvenlik kontrollerinden SYMBIAN telefonların aksine kolaylıkla geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.