|
Teşekkürler üstat. Bi bakayım Youtube'ye |
|

|
Teşekkürler üstat. Bi bakayım Youtube'ye |
|
Aylık mobimatter avrupa paketi aldım. Hız olarak tatmin edici değil, fiziksel sim ile aynı şebekeye bağlı olmasına rağmen net hızı aşırı düşük. 4g veya 5g pek fark etmiyor. Yerelde destekleyen bütün servis sağlayıcılarda durum aynı. İş görür mü, görür ama şöyle açıp rahat rahat nette gezip video izleyeyim derseniz çok zor. |
|
güzel kampanya teşekkürler, 10GB attım. bu yaz 4 avrupa ülkesine çıktım müthiş çalışıyor, hatta vatandaşlarından daha iyi kullanılıyor muhtemelen ülke içinde konuma göre en iyi çeken hatta geçiyor. kuzey kıbrıs işini nasıl çözüyorsunuz bu arada? bu avrupa planındaki 'cyprus' kuzey kıbrıs'ı kapsıyor mu, girne'de kullanabiliyor muyuz mesela? muhtemelen lefkoşe'den çeker de girne sorun sanki. |
|
AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram x 2 KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2 ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
25-30 gün boyunca 10 gb olan paketini Almanya ve İsviçre’de kullandım. Söylediklerinize katılıyorum. Verimsiz bir e sim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ingiltere'ye ve avrupa'ya gidiyorsaniz boyle seylerle ugrasmayin. 2 3 pound'a yani 100 liraya aylik 15 20gb hat alip adresinize gonderiyorsunuz gidin takin, ustelik avrupa'da da gecerli paketiniz. yok esimmis yok baska bir seymis. cikarin siminizi, kimse ulasmasin zaten size. 2 pound'a 15 gb. avrupa'da gecerli. https://www.lycamobile.co.uk/ucustomer/mse-15gb/?f=0&tduid=b140536a5713d01f2b2 esim 'de olabiliyor ama degmez |
|
|
bu turistik kullanım için efektif olmuyor. fiziki sim'lerin hemen hepsinin geçerlilik tarihi var, turistik gidince bu bilgiyi veriyorlar yurtdışında mağazalara. hiç kapanmayan fiziksel sim için oturum tarzı bir şey isterler muhtemelen. çekim açısından e-sim müthiş, aynı ülkede farklı bölgelerde daha iyi çeken operatöre otomatik geçiyor. avrupa çok büyük bir bölge, hiçbir operatörün her avrupa ülkesinde çok iyi çalıştığını sanmıyorum. e-sim avrupa paketinde türkiye de var mesela vodafone'un çekmediği yerlerde acil internet lazımsa açıyorum hemen, büyük kolaylık. yine turist için örneğin mısır'a güney afrika'ya gidince oraya uygun paketler de var. oraya gidip fiziksel sim alıp çıkar tak yapana kadar online paket alınabiliniyor gayet uygun fiyata, uçak inince internetin hazır. |
|
AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram x 2 KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2 ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR |