Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.509
Cevap
394
Favori
263.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler üstat. Bi bakayım Youtube'ye

• Aylık mobimatter avrupa paketi aldım. Hız olarak tatmin edici değil, fiziksel sim ile aynı şebekeye bağlı olmasına rağmen net hızı aşırı düşük. 4g veya 5g pek fark etmiyor. Yerelde destekleyen bütün servis sağlayıcılarda durum aynı. İş görür mü, görür ama şöyle açıp rahat rahat nette gezip video izleyeyim derseniz çok zor.

• Mobimatter ile ilgili tecrübelerimi aktarmak isterim. 7 günlük hollanda tatilim boyunca hız konusunda hiç bir problem yaşamadım. E-sim konusunda yaşadığım en güzel avantaj wifi arama sayesinde türkiyedeki hattımı da türkiyedeymiş gibi kullanabilmeye devam edebilmem oldu. Bunun için dikkat etmeniz gereken kısım öperatörünüzün wifi arama özelliğini yurtdışına çıkmadan önce aktif ederek çıkışınızı yapın. Yine çıkış yapmadan operatör seçiminizi otomatikten manuel e alın ve oradan elle seçin. Ardından telefonunuzun ayarlarından wifi aramayı etkinleştirin. Aldığının e sim eğer avrupa paketiyse ki mobimatter da öyle, türkiyede de deneme amacıyla aktif hale getirebilirsiniz. Daha sonra isterseniz etkişizleştirip çıkışınızı yaptığınızda tekrar aktif edersiniz. Data tüketimini sürekli uygulaması üzerinden takip edebiliyorsunuz. Ayrıca şunu da söyleyebilirim, tüm e sim operatölerini araştırdıktan sonra kolaylıkla en uygun fiyat seçilebilecek operatör bu diyebilirim. Üye olurken referans kodu girerek üye olursanız hesabınıza 5$ ödül yatmakta. Fakat 15$ a ulaşmadan kullanılamıyor. Benim referans kodumu kullanmak isterseniz çok mutlu olurum. Referans kodu: AVANN60811

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Amsterdam’da da sorunsuz kullandım. 1Gb lık paket 4 gün için oldukça yeterliydi benim için.

Siz de üye olup promo code ekranından referans kodumu eklerseniz 4$ kazanıp, sonrasında hesabınıza 1$ yükleyerek paketlerinizi indirimli alabilirsiniz. Ne olur ne olmaz bulunsun derim.

Kod: SLAY0008

link:http://app.redteago.com/invite/index.html?id=SLAY0008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Bulgaristan tatilim bitti dönüş yaptım Bulgaristanda ben AİRALO tercih ettim A1 üzerinden ilettişim sağlıyor. Referansla üye oldum 5GB paketi 7,5dolar yerine 4,5 dolara aldım 30 günlük 125tl gibi bir fiyata geldi sıkıntı yaşamadım Bulgaristan için düşünülebilir aşagıdaki likten gideceğiniz ülke için karşılaştırma yapıp en uygun eSım alabilirsiniz arkadaşlar.
    https://esimdb.com/ Bu siteden gideceğiniz ülkeyi seçip fiyat karşılaştırması yapabilir ve size uygun olan e-sim bulup o firmaya yönelirsiniz. Airalo uygunsa aşagıdaki referansımı kullanabilirsiniz.

eSIM teknolojisini denediniz mi? Airalo'dan ilk eSIM veri paketiniz için 3 USD indirim alın. Kaydolurken veya ödeme adımında EMRAH6184 kodunu kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bnesim kampanya yapmış. 3 gün geçerli. 3gb one-time sınırsız süreli europe paketi indirimli haliyle 7,54euro, bilginize

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

Samsung telefonda ayarları bu şekilde yapınca esim in internet ağından ücretsiz konuşma yapılıyor ama WiFi ağına bağlanınca ücretli oluyor. Tercih edilen Wi-Fi yapınca otomatik oluyordur belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• alper1684 A kullanıcısına yanıt

güzel kampanya teşekkürler, 10GB attım. bu yaz 4 avrupa ülkesine çıktım müthiş çalışıyor, hatta vatandaşlarından daha iyi kullanılıyor muhtemelen ülke içinde konuma göre en iyi çeken hatta geçiyor.

kuzey kıbrıs işini nasıl çözüyorsunuz bu arada? bu avrupa planındaki 'cyprus' kuzey kıbrıs'ı kapsıyor mu, girne'de kullanabiliyor muyuz mesela? muhtemelen lefkoşe'den çeker de girne sorun sanki.

• eSim de hotspot olarak interneti paylaşabiliyoruz muyuz

• alper1684 A kullanıcısına yanıt

bu paketi şimdi alsak, 28 ağustosta yurtdışına çıkacağım. O zaman aktif edip kullanabilirmiyim.?

• Lübnan a gidip tavsiye verebilecek olan var mi internet paketleri ile
    İlgili.

• emreyil E kullanıcısına yanıt
    Evet paylaşılabiliyor en azından benim aldığım mobimatter hattımda yapabildim

• emreyil E kullanıcısına yanıt
    4-5 firmanın denedim paylaşılmayan görmedim henüz

• blue mc B kullanıcısına yanıt
    sınırsız almanız gerekli. uygulamada one-time olarak geçiyor. monthly ve ya daily üyelikli almayın. abonelik yapar.
    one time alıp, sınırsız süreli GB ları kullanabilirsiniz

• evereve kullanıcısına yanıt
    ben de bi şeyler ekledim hazır indirim varken. bnesim iyi gerçekten.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt

25-30 gün boyunca 10 gb olan paketini Almanya ve İsviçre’de kullandım. Söylediklerinize katılıyorum. Verimsiz bir e sim

• ingiltere'ye ve avrupa'ya gidiyorsaniz boyle seylerle ugrasmayin. 2 3 pound'a yani 100 liraya aylik 15 20gb hat alip adresinize gonderiyorsunuz gidin takin, ustelik avrupa'da da gecerli paketiniz. yok esimmis yok baska bir seymis. cikarin siminizi, kimse ulasmasin zaten size.

2 pound'a 15 gb. avrupa'da gecerli.

https://www.lycamobile.co.uk/ucustomer/mse-15gb/?f=0&tduid=b140536a5713d01f2b2

esim 'de olabiliyor ama degmez

• zippeople Z kullanıcısına yanıt
    Aldığınız hizmeti o ülkenin telefon operatörleri veriyor. Esim markasıyla bir alakası yok. Türkiyede bazı yerlerde vodafone çekmiyor diye vodafonedan hizmet alan esim verimsiz demek mantıksız. Ki esimlerde operatörü manuel olarak seçip farklı operatörler de kullanabiliyorsunuz. Örneğin hollanda da ister vodafone nl ister t-mobile den hizmet alabilirsiniz. Almanya için de aynı şekilde 2 seçenek olduğunu bizzat tecrübe ettim. Hangisi daha çok tatmin ederse sizi o operatörü seçin.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

bu turistik kullanım için efektif olmuyor. fiziki sim'lerin hemen hepsinin geçerlilik tarihi var, turistik gidince bu bilgiyi veriyorlar yurtdışında mağazalara. hiç kapanmayan fiziksel sim için oturum tarzı bir şey isterler muhtemelen.

çekim açısından e-sim müthiş, aynı ülkede farklı bölgelerde daha iyi çeken operatöre otomatik geçiyor. avrupa çok büyük bir bölge, hiçbir operatörün her avrupa ülkesinde çok iyi çalıştığını sanmıyorum. e-sim avrupa paketinde türkiye de var mesela vodafone'un çekmediği yerlerde acil internet lazımsa açıyorum hemen, büyük kolaylık.

yine turist için örneğin mısır'a güney afrika'ya gidince oraya uygun paketler de var. oraya gidip fiziksel sim alıp çıkar tak yapana kadar online paket alınabiliniyor gayet uygun fiyata, uçak inince internetin hazır.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.