Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
280
Favori
140.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ibyalcin kullanıcısına yanıt

    kendime cevap vereyim gittim dondum cok memnun kaldim hatta normal kullandim telefonu insta feys falanda oyle olunca 3 gb yetmedi son gun 1gb daha aldim. turkcelle gore daha ekonomik oldu. kesinlikle oneriyorum

  • Moldova'da sıkıntısız kullanabileceğimiz tavsiye edileceğiniz şirket var mı acaba?

  • Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı iPhone 14 plusta Bne esim almak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim. Operatör kilidinde sim sınırlamasıda yok.
    E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 25 Mayıs 2023; 16:28:54 >
  • META0012 Kodu ile alırsanız 3 dolar kredi kazanırsınız.

  • jordi J kullanıcısına yanıt

    Operatörlerin sadece Suudi Arabistan için sundukları konuşma ve/veya internet paketleri mevcut.


    https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/suudi-arabistan-300-dakika-paketi

    Geç kaldık millet Haca gitmeye başladı turkcel paketi kapattı .Ben ailemi çarşamba akşamı yolcu edicem bugün alayım dedim paketi kapatmışlar. Nasıl bir mantık anlamadım.

    Hac için birtek turkcell için bir paket bulamadım başka.


    Bakalım Airalo yükledim İphone Se telefona inşallah kullanabilir başka uygun bir paket yok Turkcelde varsa bilen hac için anternatif bakabilirim.


    Bir dilenci koduda bende olsun o zaman affınızı sığınarak..


    eSIM teknolojisini denediniz mi? Airalo'dan ilk eSIM veri paketiniz için 3 USD indirim alın. Kaydolurken veya ödeme adımında EMRAH6184 kodunu kullanın.

    https://www.airalo.com/auth/signup?referral=EMRAH6184&referral_name=Emrah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahim54 -- 29 Mayıs 2023; 16:15:0 >




  • emrahim54 kullanıcısına yanıt

    Keşke Turkcell'in paketini almak için beklemeseymişsiniz. Sonuçta 90 günlük bir paket olduğu için, Hac dönemi de yaklaşık 1 ay süreceğinden; her şekilde faydalanabilirdiniz. Muhtemelen rakamdan ötürü abone alımına kapatmış olabilirler. İnternet sitesine baktım ama bulamadım. Bence Turkcell müşteri hizmetlerini arasaydınız. 10 gün önce kapanmış, alternatif de sunulmamış. Garip geldi.. Kaldı ki bir de Hac dönemi olduğunu düşünecek olursak, gayet talep geleceği belli..


    Daha önce yazdığım gibi, bir de oraya vardıktan sonra, yerel operatörlerin sunduğu paketler kullanılabilir fakat bu sefer de (tek hatlı telefon için), mevcut Turkcell hattını çıkarıp yerine Suudi Arabistan sim kartını takmak gerekecek. Turkcell tarafından çağrı alınamayacak, görüşme gerçekleştirilemeyecek. Yerine sadece Whatsapp vb. internet tabanlı uygulama kullanılacak..


    Elbette bu hat alma, sim kart değişikliği vb. işlemi, orada onların gerçekleştirmesi gerekecek.


    Uğraşmamak adına, zaten siz Airalo ile bir çözüm sağlamışsınız..


    Son olarak, aileniz Turkcell kullandığı için BiP uygulamasını önereceğim. Özellikle internet tabanlı BiP uygulaması üzerinden aradığınızda, karşı tarafa sizin kendi numaranız görünüyor. Haliyle karşı tarafta yanıtlayan kişi, şaşırmıyor; direkt aramayı yanıtlıyor. Arayüzü de basit olduğu için, ailenize "normal arama yerine bu uygulamadan arama yapın" gibi bir şey belirterek, faydalanmalarını sağlayabilirsiniz. VoWiFi gibi bir alternatif olabilir diyeceğim ama ne kadar stabil çalışır, net bir şey diyemediğim için BiP alternatifini yazdım.





  • jordi J kullanıcısına yanıt

    Evet bip ve ımo kullanılacakmış whatsap çalışmıyormuş wifi aramayı aktif edeyim dedim ama wifi iyi çekmeyince otamatik normal şebekeye geçiyor diye bir ibare vardı. Şimdi ben sadece Airalo kullamasını istiyorum ama orda açabileceklermi yapabileceklermi bilmiyorum tukcell hücreselini kapatmaları yeterlimi başka ne gibi ayarlar yapmalıyım ordayken hiç bir şekilde ücret yazmaması için.

  • Yurtdışında e-sim aktif edip, normal hattı kullanıma kapatınca uygulamalarda (banka, whatsapp gibi) problem oluyor mu?
  • blue mc B kullanıcısına yanıt

    Kendi soruma cevap vereyim. Turkcell’den Türk Telekom’a geçiş yaptım. Operatör değişikliği yapınca düzeldi. 3 tane Turkcell bayisine gittim. Adamlar daha e sim nedir dedi onu dahil bilmiyorlar. Eğitim sıfır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 29 Mayıs 2023; 18:42:56 >
  • oguzozan O kullanıcısına yanıt

    SMS gerektiren bir işlem yapmadığınız sürece problem olmaz. Ama bazı bankalarda cihaz doğrulaması yoksa ya da silinirse tekrar giriş yapılamıyor. Cihaz doğrulaması varsa ve mesaj gerekmiyorsa hiçbir sıkıntı olmaz

  • Ben de buradaki arkadaşların referansı ile Redteago e-sim aldım ve 3 dolar bakiye kazandım. Bu bakiye ile bir haftalık 1 GB Avrupa paketi satın aldım ve şu an kullanıyorum herhangi bir problem yok. Eğer siz de hem 3 $ Kredi kazanmak hem de bana kazandırmak isterseniz aşağıdaki kodu veya linki kullanabilirsiniz.


    CARD0011

    http://app.redteago.com/invite/index.html?id=CARD0011
  • Hafta sonu Yunanistan'da Bnesim 1gb Avrupa paketi alıp kullandım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu sağlayıcıdan almamın sebebi, kullanım için herhangi bir süre sınırı olmamasıydı. İlk operatörden roamingi kapattım. Esim olandan hücresel veriyi açtım. Whatsapp'ı sorunsuz kullandım. Bir ara sim kart değiştirdiğiniz için numaranızı değiştirmek istermisiniz gibi bir soru sordu, hayır dedim ve normal kendi hattımdan kullanmaya devam ettim. Banka uygulamarında herhangi bir sorun yaşamadım. Deneyimlerim bu şekilde... Haber verek kazık yememizi engelleyen konu sahibine ve konuda diğer bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

  • oguzozan O kullanıcısına yanıt

    (iphoneda var) ses hatti icin turk hatini acarsiniz hucreseli kapatirsiniz telefonlar arama yapmaz sms atmaz telefona cevap vermezseniz ucret yazmaz, redteago e simi de hucresel olarak ayarlarsiniz internete girer.


    ben gezimde oyle yaptiminternet bankaciligina redteagodan girdim gelen smste turkcelden geldi. ayarlara dikkat etmeniz yeter yurt disina gitmeden ayarlayin deneyin simdiye kadar neden kullanmadim diye ben hayiflandim.


    bi kac arkadas uye olmus tesekkur ettim :)

    referens koduda varmis FRVM0001 benim referansı kullanabilirsiniz.

  • 4 gün batumda turkcell ciğim günlük 160 dan 640tl sapladıE-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. 

  • Dün gece Airalo ile iphone se yükleme yapıp ayarlayarak ailemi hacca yolcu ettim tabi hat aktive olmadı ordaki operatöre bağlanıp aktif olucak sanırım inşallah sorun yaşamadan internete bağlanabilirler şuan uçaktalar indikten sonraki sürecide buradan belirtirim suudi arabistan için hat aktifi ordaki şebekeye bağlanınca gerçekleşicek ibaresi var bilginize..
    Birde Benim referansımla üye olan arkadaşa çok teşekkür ederim oda bana referansını iletirse bayramda bulgaristan gidecem bir aksilik olmazsa onun referansını kullanmak isterim burdaysa.

    eSIM teknolojisini denediniz mi? Airalo'dan ilk eSIM veri paketiniz için 3 USD indirim alın. Kaydolurken veya ödeme adımında EMRAH6184 kodunu kullanın.
    https://www.airalo.com/auth/signup?referral=EMRAH6184&referral_name=Emrah




  • emrahim54 kullanıcısına yanıt

    Gece Sırbistan'a gidiyorum. sizin indirim kodunu kullandım. Teşekkür ederim.

  • montezumas M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun iyi yolculukar dilerim sizin aldığınız paket aktif oldumu yoksa sizinkide sırbistanda ağlara bağlanıncama aktif olacak diyor
  • iPhone da eSim'i nasıl aktif edebiliriz? Hücresel'den tıkladığımda Yakındaki iPhone'dan aktarın ve QR kodu Kullan seçeneği çıkıyor. RedteaGo kullanmak için neler yapmalıyım?

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.