Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.015
Cevap
364
Favori
221.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, vodafone e sim ile telefonu kullanıyordum dün imei kayıtsız olduğu için kapandı, yabancı e sim alsam türkiyede kullanabilir miyim? 2.sorum ise önümüzdeki ay ingiltereye gideceğim türkiye'de çalışmayan e simim çalışır mı? Yada yeni bir e sim mi almalıyım? Nasıl kurulum yapabilirim, yardımcı olana minnettar kalacağım.

• eg90 kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla ve şuan bende aynı durumdan muzdaribim.. kullanamıyorum, yardım edecek birileri varsa çok dua alır

• eren73546 E kullanıcısına yanıt

Neyi kullanamıyorsun. Hangi uygulama

• Arkadaşlar bu Bnesim den paket almıştım ön ödemeli kart ile. Dün karttan aldığım 10 gb paketin düz fiyatı olan 260 TL yi bir daha çekmeye çalışmış para olmadığı için çekememiş. Her ay bu para mı alacak şimdi aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt
    subscription’li olan secenekten almisinizdir hocam her ay yeniler kendini. hesaba girip iptal edebilirsiniz yenilemesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

subscription’li olan secenekten almisinizdir hocam her ay yeniler kendini. hesaba girip iptal edebilirsiniz yenilemesini.
    Hayır hocam subscription lı olan dan değil one time olandan almıştım. Zaten çekmek istediği fiyattan da belli 268 TL çekmeye çalışmış. Ki zaten kartı falan silmiştim hesaptan güya ama yine de çekmeye çalışmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapboz06

Hayır hocam subscription lı olan dan değil one time olandan almıştım. Zaten çekmek istediği fiyattan da belli 268 TL çekmeye çalışmış. Ki zaten kartı falan silmiştim hesaptan güya ama yine de çekmeye çalışmış

Alıntıları Göster
    100 mb altına düşünce aboneliği yenileyi iptal etmemişsiniz hocam
    Onuda iptal edin yoksa 100 mb altına düşünce aboneliği yeniler.

Resim atayım

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 18 Eylül 2024; 13:38:36 >

• bnesim ile 5 euro indirim kodu kullanarak 10 gb internet paketini 1.43 euroya getirirsiniz kullanmak isteyenler için kod: EMSMDE7V

• Lübnan için kullanan oldumu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Lübnan için kullanan oldumu arkadaşlar?
    Paketlerde varsa çalışıyor,

• denizkent D kullanıcısına yanıt

Hocam bilgiler icin tesekkurler refinizle uye oldum ancak 10 gb hediye gelmedi bunun icin farkli birseymi yapmak gerekiyordu

• Beyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    BNE e sim bence en uygunu kod kullanarak 3-5 euro civarına 10gb paket alabilirsiniz bence 5 euro indirim sağlayan kod: PTZMKT5S

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt

Selamlar. çalışmadığını deneyimlemiş olduk.. Beni de support yanlış yönlendirdi. geri iade istedim.

• Tekilas T kullanıcısına yanıt
    H1 simler çalışıyor

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Telefonum android
    Esim özelliği yok. Nasıl faydalanabilirim
    ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.