10 gb internet nerede 6.43€, ben göremiyorum |
|
konu yurt dışı ama :) |
|
Selam arkadaşlar. Bu hatları nasıl kullanıyoruz her biri için bir telefon lazım değil mi? Uygulama vb üzerinden çalışma durumu oluyormu bilmediğimden soruyorum. Birde bu hatlar ile telegram vb. hesaplar açılabilir mi? Edit: Öncelikli ihtiyacım telegram açabilmek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 21 Eylül 2024; 23:54:44 > |
|
Anladım hocam bunu öğrendiğim iyi oldu. Benim şu an önceliğim telegram hesapları açmak bunun için en makul çözüm nedir biliyor musunuz. Rus sitelerine 10'ar dolar yükselip bakiye aldım ama mümkünatı yok telegram alınamıyor. E-Simler ile bunu çözmeye çalışsam en uygun fiyatlısı hangisi olur? |
|
1 Yıl sonra numara kapanabilirim hocam sorun olmaz. Bunu nasıl alabilirim bir link, yönerge, flood falan var mı paylaşabileceğiniz? |
|
Cok teşekkür ettim hocam |
mobılmatter kullanan var mı bılmıyorum. Ama ben ıtalya ve almanyada sorun yasamamıstım. Referans kodum:TAHAO18821 sonrasında sızde ındırım alıyorsunuz. GEcen yılkı tatılımden dolayı bu yılkı e-sım resmen ucretsız oldu |
BNEsim'i Avrupa'da kullandıktan sonra geçen hafta ABD'de Miami ve Orlando bölgesinde de kullandım. Gayet başarılı idi arabayla yolda hiç sorun yaşamadım. Endişesi olan varsa gidereyim 5€ indirim sağlayan BNEsim kodu : 93UCQE70 ![]() ![]() Şu an BNE-sim ile Türkiye'de geçerli 20 GB internet sadece 1 Euro'ya satın alınabiliyor. 1 Euro'ya Avrupa ülkelerinde kullanmak isterseniz ise 10 GB'lık paket alabiliyorsunuz.
Videoda e-sim nasıl yüklenir? E sim kart nasıl aktifleştirilir adım adım anlattım.
E sim nedir? gibi soruları cevapladım.
Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. Hatta wi-fi yerine e-sim ile nasıl wifi arama yapılır ona da değindim. Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 16/15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır.
Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum.
Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir.
Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz.
Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda.
Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken BNEsim, RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz.
Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır.
Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. E sim nedir? Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır.
Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum.
Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir.
Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz.
Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda.
Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz.
#reklam
Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır.
#travel #esim
Full List of supported phone models
Apple phones that support eSIM
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 mini (coming soon to US
iPhone 12
iPhone 12 Max
iPhone 12 Max Pro
iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone SE (2020)
iPad Air (3rd Generation)
iPad Pro (3rd Generation)
iPad Mini (5th Generation)
Google phones that support eSIM
Google Pixel 3/XL
Google Pixel 3a/XL
Google Pixel 4/XL
Google Pixel 4A 5G
Google Pixel 2/XL
Google Pixel 5
Google Pixel 5a
Google Pixel 6
Google Pixel 6 Pro
Samsung phones that support eSIM
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21+ Ultra
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Z Fold2
Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Note 20+
00:00 E-sim nedir?
02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu
03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme
04:55 BNE-sim ile 2 kat GB
09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır?
11:11 BNE-sim indirim kodu girme
12:55 E-sim nasıl yüklenir?
13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme
14:50 E-sim kaldırma
15:31 E-sim telefon arama ayarları
16:27 Wifi arama nasıl yapılır?
17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama
19:32 RedTeaGO e sim arama paketi
20:05 RedTeaGO indirim kodu
21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi
Size 7€ bonus sağlayan #BNEsim kodu : 93UCQE70
Size 3$ bonus sağlayan #RedteaGo kodu : CANE0058 https://www.youtube.com/watch?v=OVbG06HzvXsForumda sorulan soruların hepsini tek videoda topladım👇 Video İçeriği 00:00 E-sim nedir? 02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu 03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme 04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 11:11 BNE-sim indirim kodu girme 12:55 E-sim nasıl yüklenir? 13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme 14:50 E-sim kaldırma 15:31 E-sim telefon arama ayarları 16:27 Wifi arama nasıl yapılır? 17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama 19:32 RedTeaGO e sim arama paketi 20:05 RedTeaGO indirim kodu 21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |