Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.568
Cevap
392
Favori
271.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 gb internet nerede 6.43€, ben göremiyorum

Sadece Türkiyede çalışan planı alırsanız 6.43 euro. Diğer ülkelerde fiyatlar değişiklik gösterebiliyor

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konu yurt dışı ama :)

Orijinalden alıntı: nagods

konu yurt dışı ama :)

YURTDIŞI

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aa ben yanlış konuya yazmışım şimdi farkettim valla kusura bakmayın

• Fiyatlar gerçekten uygun genel olarak avrupa ülkeleri tek ülke 1 GB 7 GÜN 2 Dolar Şeklinde uyguna geliyor asla sorun yaşamazsınız, canlı destek her zaman aktiftir onun haricinde ücretsiz referans olmak isteyenler olabilirler.

Esimbuy.org: Seyahatte Yeni Nesil Bağlantı Çözümleri Sunan eSIM Teknolojisi

Dijital çağın hızla ilerlediği günümüzde, dünyayla bağlantıda kalmak artık bir seçenek değil, bir gereklilik. İş seyahatinde olanlar, dijital göçebeler veya sadece yeni yerler keşfeden tatilciler için kesintisiz internet erişimi olmazsa olmaz hale geldi. Ancak geleneksel SIM kartlar, sınırlı işlevsellikleri ve her yeni ülkede değiştirilme zorunluluğuyla, bu konuda büyük bir engel teşkil ediyor. İşte tam da bu noktada , eSIM teknolojisiyle seyahatlerde bağlantı deneyimini tamamen dönüştüren yenilikçi bir çözüm olarak devreye giriyor.

Esimbuy.org Nedir?

1. Yerel Fiyatlarla Küresel Kapsama

Esimbuy.org’un sunduğu en büyük avantajlardan biri, küresel kapsama alanıdır. Platform, dünya genelindeki yerel operatörlerle yaptığı iş birlikleri sayesinde kullanıcılarına yerel fiyatlarla ağlara erişim imkânı sunar. Bu sayede yüksek uluslararası dolaşım ücretlerinden kurtulup, çok daha ekonomik bir şekilde bağlantıda kalabilirsiniz.

İster Avrupa, ister Asya, Afrika veya Amerika’da olun, Esimbuy.org, farklı bölgeler için çeşitli planlar sunarak her türlü seyahat ihtiyacına uygun çözümler sunar. Bu küresel erişim, sürekli hareket halinde olan sık seyahat edenler için son derece uygun bir seçenek haline gelir.

2. Anında Aktivasyon ve Esneklik

Esimbuy.org’dan eSIM almak ve aktif hale getirmek son derece hızlı ve zahmetsizdir. Bir plan seçtikten sonra, size e-posta yoluyla bir QR kodu gönderilir ve bu kodu eSIM uyumlu cihazınıza taratarak anında bağlantıya geçebilirsiniz. Fiziksel bir SIM kart teslimatı beklemenize ya da mağazaya gitmenize gerek kalmaz.

eSIM teknolojisinin sunduğu esneklik sayesinde kullanıcılar aynı cihazda birden fazla aktif plan bulundurabilirler. Bu da özellikle ülkeler veya bölgeler arasında sıkça seyahat edenler için büyük bir avantaj sağlar. Farklı ağlar arasında kolayca geçiş yapabilir ve ihtiyacınıza göre planlarınızı ekleyip çıkarabilirsiniz.

3. Çevre Dostu Bir Çözüm

eSIM teknolojisi, çevresel etkileri azaltmaya da katkı sağlar. Geleneksel SIM kartlar plastikten üretilir ve fiziksel üretim ile nakliye süreçleri, elektronik atıkların artmasına neden olur. eSIM’ler bu fiziksel kartlara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak, mobil bağlantının çevresel ayak izini azaltır.

Tüketicilerin çevre dostu çözümlere giderek daha fazla önem verdiği günümüzde, Esimbuy.org’un sunduğu eSIM teknolojisi, atıkları azaltırken aynı zamanda konfordan ödün vermeyen bir seçenek sunar.

4. Geniş Plan ve Paket Seçenekleri

Esimbuy.org, tüm gezginlerin ihtiyaçlarına uygun esnek planlar sunar. Bazıları sınırsız veri ile çalışmak isterken, diğerleri kısa bir seyahat için düşük veri paketlerine ihtiyaç duyabilir. Platform, turistler için kısa süreli planlardan, dijital göçebeler ve gurbetçiler için uzun vadeli çözümlere kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunar.

Kullanıcılar, yalnızca ihtiyaçları olan hizmetleri alarak, fazla ücret ödemekten kaçınabilirler. İster hafta sonu tatili ister birkaç aylık uzun seyahat olsun, Esimbuy.org size uygun, kontratsız seçenekler sunar.

Bağlantının Ötesinde

• Selam arkadaşlar. Bu hatları nasıl kullanıyoruz her biri için bir telefon lazım değil mi? Uygulama vb üzerinden çalışma durumu oluyormu bilmediğimden soruyorum. Birde bu hatlar ile telegram vb. hesaplar açılabilir mi?

Edit: Öncelikli ihtiyacım telegram açabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 21 Eylül 2024; 23:54:44 >

telegram whatsapp vs. icin tel numarasi veren ve sms alabilen paketlerden almaniz gerek.

yuzde 80-90 tel numarasi icermiyor. dikkatle inceleyin.

Anladım hocam bunu öğrendiğim iyi oldu.

Benim şu an önceliğim telegram hesapları açmak bunun için en makul çözüm nedir biliyor musunuz. Rus sitelerine 10'ar dolar yükselip bakiye aldım ama mümkünatı yok telegram alınamıyor.

E-Simler ile bunu çözmeye çalışsam en uygun fiyatlısı hangisi olur?

ama 1 yil sonunda top-up dneilen bakiye yukleme yok. ne olur bilmiyorum. numara kapanir mi nasil olur fikrim yok.

hucresel verisini kapatip ikinci hat olarak kullancaksiniz sadwce kod icin mesaj gelcek. sonra deaktif halde tutabilirsiniz. ama dedigim gibi 1 sene sonra numara kapanabilir. yeni numara almak da sorununuz yoksa yeni paket alip her sene 3-3.5 dolarla devam edersiniz.

1 Yıl sonra numara kapanabilirim hocam sorun olmaz. Bunu nasıl alabilirim bir link, yönerge, flood falan var mı paylaşabileceğiniz?

Cok teşekkür ettim hocam

Referans kodum:TAHAO18821

sonrasında sızde ındırım alıyorsunuz. GEcen yılkı tatılımden dolayı bu yılkı e-sım resmen ucretsız oldu

• BNEsim'i Avrupa'da kullandıktan sonra geçen hafta ABD'de Miami ve Orlando bölgesinde de kullandım. Gayet başarılı idi arabayla yolda hiç sorun yaşamadım. Endişesi olan varsa gidereyim E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. 

5€ indirim sağlayan BNEsim kodu : 93UCQE70

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.CC Digitalworksyoutube
    Şu an BNE-sim ile Türkiye'de geçerli 20 GB internet sadece 1 Euro'ya satın alınabiliyor. 1 Euro'ya Avrupa ülkelerinde kullanmak isterseniz ise 10 GB'lık paket alabiliyorsunuz. Videoda e-sim nasıl yüklenir? E sim kart nasıl aktifleştirilir adım adım anlattım. E sim nedir? gibi soruları cevapladım. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. Hatta wi-fi yerine e-sim ile nasıl wifi arama yapılır ona da değindim. Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 16/15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken BNEsim, RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. E sim nedir? Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. #reklam Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. #travel #esim Full List of supported phone models Apple phones that support eSIM iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini (coming soon to US iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone SE (2020) iPad Air (3rd Generation) iPad Pro (3rd Generation) iPad Mini (5th Generation) Google phones that support eSIM Google Pixel 3/XL Google Pixel 3a/XL Google Pixel 4/XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2/XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Samsung phones that support eSIM Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21+ Ultra Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 Samsung Galaxy Z Fold3 Samsung Note 20+ 00:00 E-sim nedir? 02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu 03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme 04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 11:11 BNE-sim indirim kodu girme 12:55 E-sim nasıl yüklenir? 13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme 14:50 E-sim kaldırma 15:31 E-sim telefon arama ayarları 16:27 Wifi arama nasıl yapılır? 17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama 19:32 RedTeaGO e sim arama paketi 20:05 RedTeaGO indirim kodu 21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi Size 7€ bonus sağlayan #BNEsim kodu : 93UCQE70 Size 3$ bonus sağlayan #RedteaGo kodu : CANE0058
    https://www.youtube.com/watch?v=OVbG06HzvXs

Forumda sorulan soruların hepsini tek videoda topladım👇

Video İçeriği

00:00 E-sim nedir?

02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu

03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme

04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 

09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 

11:11 BNE-sim indirim kodu girme

12:55 E-sim nasıl yüklenir?

13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme

14:50 E-sim kaldırma

15:31 E-sim telefon arama ayarları

16:27 Wifi arama nasıl yapılır?

17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama

19:32 RedTeaGO e sim arama paketi

20:05 RedTeaGO indirim kodu

21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    yani tam sayi bilmiyom da iste 3-5 ekleniyor dedim :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.