Şimdi Ara

e-sata harici harddisk alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben popcorn hour-a110 alacağım bilenler bilir hd media box hd ile ilgili aklınıza gelebilecek herşeyi yapıyor...
    bu alet için 2tane harddisk alacağım internal ve taşınabilir olarak 2adet alacağım...

internal harddisk tmm ona baya araştırdım ve WD GREENPOWER SERİSİNDEN HARDDİSK ALMAYA KARAR verdim...(En az 1tb )

ama taşınabilir harddiske karar veremedim daha sorun şu bazı piyasa da olan harddisk taşınabilirlerde bazı sorunlar varmış bende dedim bu böyle olmaz sizlerin fikirlerinizi almak istedim...
    3.5lük fazla kaba olmayan fazla da aşırı büyük kutulu olmayan...
    e-sata usb 2.0 veri yedekleme kaliteli sorunsuz olan bir harddisk önerileriniz bekliyorum hangi modeli almamı tavsiye edersiniz ??

• Selam,

bende WD 500GB war, eSata için özellikle almıştım laptopa bağlamak için , cihaz e-sata ile belirgin bi hızla çalışıyor fakat sistem uzun zaman açık kalınca otomatik donanımı kaldırıyor en azından bende böyle bir sorun war haberin olsun, ( sistemim XP SP2.) ama şekil ve büyüklük olarak gayet güzel kibar ve taşıması son derece kolay, tasarımından dolayı çok rahatlıkla kullanılabiliyor, Seagate bakmıştım alırken sadece tek tarafı yere gelicek şekilde kullanılabilyor ve ayaklığı ayrılmıyor. genede ben bağlantı noktası fazlalığı ve WD markası için , WD almanı tavsiye ederim. saygılar
  • SEAGATE FREEAGENT EXTREME serisinin 1 TB veya 1,5 TB modelini alabilirsin. Şikayetçi olanını görmedim henüz. WD'nin 1 TB Home Edition versiyonu var E-Sata olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.