Şimdi Ara

E-randevu EMNIYET??? (EHLİYET)(Zorunlu mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürücü belgesi için illa e randevu almamız gerekiyor mu?Randevu sistemi çok saçmalamış takvim olarak göstermiyor artık..Yardımcı olabilecek var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meogk -- 29 Eylül 2013; 8:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürücü belgesi için randevuya gerek yok bildiğim. Ruhsat plaka vs isler için e randevu kullanılıyor.

• 2 haftadır ehliyet için e-randevu almaya çalışıyorum. Artık pazartesi günü garanti alıcakmışım gibi

• Pasaport için alıyordum, sanırım o tür şeyler için de gerekiyor. Benden size öneri, en yakın karakoldan almak zorunda değilsiniz mesela kartaldan mı ne almıştık bir tane otosanayinin yanındaki emniyetten, orası daha boştu. Biraz bakının diğer şube randevu zamanlarına da.
  • allah belasını versin böyle sistemin ehliyet için 1 haftadır uğraşıyorum alamadım. Bütün ilçeler p.tesi salı randevularını vermiş. Bugün pazar bizimkisinde hala p.tesi için BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR! yazıyo
  • randevu lazimdi galiba

• Her gün sık sık kontrol et bazen 3-5 gün birden açıyorlar.
    İlk defa alacaksan kursun kayıtlı olduğu bölgedeki emniyete gitmen gerekiyor biliyorsundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem 9:10 'da açıldı rahat rahat aldım randevumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.