Bildirim
E-randevu EMNIYET??? (EHLİYET)(Zorunlu mu)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sürücü belgesi için randevuya gerek yok bildiğim. Ruhsat plaka vs isler için e randevu kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftadır ehliyet için e-randevu almaya çalışıyorum. Artık pazartesi günü garanti alıcakmışım gibi
Pasaport için alıyordum, sanırım o tür şeyler için de gerekiyor. Benden size öneri, en yakın karakoldan almak zorunda değilsiniz mesela kartaldan mı ne almıştık bir tane otosanayinin yanındaki emniyetten, orası daha boştu. Biraz bakının diğer şube randevu zamanlarına da. -
allah belasını versin böyle sistemin ehliyet için 1 haftadır uğraşıyorum alamadım. Bütün ilçeler p.tesi salı randevularını vermiş. Bugün pazar bizimkisinde hala p.tesi için BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR! yazıyo -
randevu lazimdi galiba
Her gün sık sık kontrol et bazen 3-5 gün birden açıyorlar.
İlk defa alacaksan kursun kayıtlı olduğu bölgedeki emniyete gitmen gerekiyor biliyorsundur. -
sistem 9:10 'da açıldı rahat rahat aldım randevumu -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X