Bildirim
E-okul'da çıkan resimler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Geçenlerde babam e okuluma bakçakmış . Girişte şu fotoları gördü öyle bi güldü ki e okula bakmayı unuttu -
Ben size söyleyeyim, e-okul siz öğrencileri trollüyor. Ne yazıyor orada tam göremiyorum aşağıdaki resimlerden hangi öğrenci sizsiniz mi yazıyor ne saçma bir sorudur lan bu. -
-
-
bende bu çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 7 Haziran 2013; 22:30:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emineua
Senden flüt dersi vermeni isterim parası neyse komodinin üzerine bırakırız.. öhü öhüm pardon veririz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 7 Haziran 2013; 22:31:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Ben size söyleyeyim, e-okul siz öğrencileri trollüyor. Ne yazıyor orada tam göremiyorum aşağıdaki resimlerden hangi öğrenci sizsiniz mi yazıyor ne saçma bir sorudur lan bu.
Aşağıdaki resimlerden hangisi öğrenciye aittir ?
Ve iki soru daha -
donanımhaber ilkokul yaz kampı dönemi başladı -
3 ay boyunca bunları çekeriz artık -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
donanımhaber ilkokul yaz kampı dönemi başladı
Merak etme kardeş, senin resmin çıkarsada koyarız -
quote:
Orijinalden alıntı: -Airbus-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
donanımhaber ilkokul yaz kampı dönemi başladı
Merak etme kardeş, senin resmin çıkarsada koyarız
resmim imzamda mevcut zaten.zorlanmana gerek yok... -
Okullar bitti mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X