ya ben bir süredir e-maillerime bakamıyorum e-mail iconuna tıladıkdan sonra ifremi istio ben şifremi giryorum yanlış yazdınız dio kafayı yicem 50 e-mail birikdi şu an bi çare
msn den bakmıyormusun maıllerıne nası sıfre soruyo anlamadım..
ewe t ben zaten anlasam buraya yazmazdım
baska bi browserdan dene
Oraya farklı email ile girmek istiyorum de ve emailini şifreni yeniden yaz. Başka hotmaile bakıldıktan sonra msn den açılmaya çalışıldığında o hatayı veriyor.
[
quote:
Orjinalden alıntı: reos
ewe t ben zaten anlasam buraya yazmazdım
bende de oluyordu düzeldi Aç Kapa Düzelir Olmadı format çek olmadı sıfırdan bilg. al
bu hatayı bilgisayarından başka bir emaile baktıktan sonra sign out olmadan kapatırsan görürsün. cookie'lerini sil, hangi emaille sign in olduysan yeniden ol, sonra sign out ol. yeniden girmeyi denediğinde sorun yaşamayacağını düşünüyorum...
bu hatayı bilgisayarından başka bir emaile baktıktan sonra sign out olmadan kapatırsan görürsün. cookie'lerini sil, hangi emaille sign in olduysan yeniden ol, sonra sign out ol. yeniden girmeyi denediğinde sorun yaşamayacağını düşünüyorum...
çok saol ya harbiden oldu
sen de saol :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme