Şimdi Ara

E-MAİL ADRESİ İLE ŞİFRE DEĞİŞTİRMEK YENİ BUYRUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
19.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scorpion41

tamam hallettim

ok up olsun torba dolsun
  • üf joymaxın yaptığı için taa ............................
  • natrix diğer konudaki soruma bi cvp pls
  • up olsun da yarralı olsun

ayrıca üstiki arkadaş soru ne?
  • Allah kahretsin yaa

shitt yaa

şifreyi acil deiştirmem lazım ama deiştiremiorumm

gaymaxxx

y7a dh deilde başka bi forum da yazsam bu mesajı ne küfürler olurdu içinde ama

of ulan ya
  • Ya beyler benim ara sıra kullandığım char var canım istediğim zaman şifreyi bilmeden,şifreyi değiştirdiğim için en son değiştirdiğimde aklımda okadar kalmamış gaymax ta önce Login ol diyo ben napıcammmmmm.
  • hiç bişi anlamadım
  • çok sağol UP!
  • bu oyunda ko gibi oluor yawas yaawas
  • nasıl hallettın bn bı turlu halledemedım
    quote:

Orjinalden alıntı: scorpion41

tamam hallettim
  • arkadaşlar bugün pcde keylogger buldum...charın şifresini biliyorlar muhtemelen..

ben joymax'a girdim accontu kaybettime tıkladım.böyle bişey bulunamadı diyor?.agree de çıkmadı

nasıl yapılacağını bilen varsa söyleyebilirmi.char gitmeden şifreyi değiştirmemiz gerek
  • ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL AMA ID Mİ VE ADRESİMİ YAZIYORUM. SONRA GİZLİ SORUYU YAZINCA OLMUYOR.SEN ŞİFRE VE G.SORU DEĞİŞTİRME DİYORSUN O NEREDEN DEĞİŞTİRİLİYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDRİM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: intrepid_nuker

ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL AMA ID Mİ VE ADRESİMİ YAZIYORUM. SONRA GİZLİ SORUYU YAZINCA OLMUYOR.SEN ŞİFRE VE G.SORU DEĞİŞTİRME DİYORSUN O NEREDEN DEĞİŞTİRİLİYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDRİM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

arkadaşım bak direk
    www.joymax.com a gir ordan login ol
    sonra kullandığın msn adresini yeni nick fln yazıon msn adresine mail gelio işte sonra gerisi gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

arkadaşlar bugün pcde keylogger buldum...charın şifresini biliyorlar muhtemelen..

ben joymax'a girdim accontu kaybettime tıkladım.böyle bişey bulunamadı diyor?.agree de çıkmadı

nasıl yapılacağını bilen varsa söyleyebilirmi.char gitmeden şifreyi değiştirmemiz gerek
  • herşeyi bilioz da email nasıl değişyiyoo bi saat uraştım bi türlü deişmedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 4 Kasım 2007; 20:12:19 >
  • Ben giriyom nickname doğru e-mail değil.E ama e-mailde doğru

edit: çevirene benden bi smiley ödül smileyi:

Enter accurate E-mail address you frequently use if you want to receive password via the above E-mail address in forgetting it.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 4 Kasım 2007; 20:29:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: natrix

up olsun da yarralı olsun

ayrıca üstiki arkadaş soru ne?

yw bnm sorunum şifreyi değiştiriyorum emaille your accont modified flan bişe dio siteye login oluyorum oyuna girerken yanlış dio ilk şifreyi falan da bilmiyorum yardım et lütfen yaa :S
  • ups natrixxxxxxx cvp please
  • hesabı nasıl geçiricez ya anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.